Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine rezilliğin doruklarındayız.
Canım benim senin hakkın ödenmez, eline koluna emeğine her şeyine sağlıkbu hafta elim boştu tablomuzu renklendirdim biraz nasıl olmuş.
ay o kadar emek harcıyorum bi kişi de demiyor eline sağlık ne güzel hazırlamışsın diyeeee
regl döneminde de değilim emme ne bu anlayamadımgelmeyin üstümeeee
![]()
Canım benim senin hakkın ödenmez, eline koluna emeğine her şeyine sağlık![]()
Cnm emeğine sağlık güzel olmuş tablonun yanlız birşey merak ettim tek yorumsuz kalan benim sanırım neden acaba
canım yorumsuz derken tabloda ki tebrikler falan yazan kısmı mı diyorsun. eğer onu kasdettiysen , sen geçen hafta ki kilonu ölçmediğinden seni bu hafta başlamış gibi düşündüm. haftaya aradaki farkı yazacağız diye. yani bu hafta kaç kilo verdiğini bilmediğimden tebrikler veya dasurat yapamadım boş bıraktım orayı.
o yorumlar hafta içinde verilip alınan kilolara göre yapılan yorumlar. yani toplamda elbette hepimiz güzel kilolar vermişiz tebrikler hepimize. ama benim yazdığım yorumlar geçen cuma dan bu cumaya kadar değişen kilo miktarı için yapılmış yorumlardır.
haftaya seni de yorumlayacam o zaman gör sen hele bi kilo verme[
Evet cnmm eyvah o zaman benim iyi spor yapıp kilo çok vermem lazım haftaya
1 haftada 2.2 kilo nasıl verilir şoklardayım tebrikler
ayda2kilo canım 2. bebiş mi geliyor malum geceler uzadı sen gecelerin kadınısın
Didoş hadi haftasonu oteldeydi ona rağmen 100 gr almış 34bta26 sen nasıl 300 gr almayı becerebildin
Kızlar bende yılbaşına kadar inş 64.9 görmek istiyorum. Bu defa kararlıyım
Bu arada didoş iyiki bir pisiklet aldın adı sanı yok hiç bahsetmiyorsun ışık tut dedim bana daha beter önümü kapattın![]()
çocuk olmasın diye şeyimizden gelenin en iyisini yapıyoruz dikkat ediyoruz yani![]()
anlayamadım biraz açarmısın gündüz de derken ????hihihi Allah sizi iyi etsin
Bu işin çözümü gündüzde![]()
artık gündüzlerin kadını olmalısınanlayamadım biraz açarmısın gündüz de derken ????![]()
çocuk olmasın diye şeyimizden gelenin en iyisini yapıyoruz dikkat ediyoruz yani![]()
1 haftada 2.2 kilo nasıl verilir şoklardayım tebrikler
ayda2kilo canım 2. bebiş mi geliyor malum geceler uzadı sen gecelerin kadınısın
Didoş hadi haftasonu oteldeydi ona rağmen 100 gr almış 34bta26 sen nasıl 300 gr almayı becerebildin
Kızlar bende yılbaşına kadar inş 64.9 görmek istiyorum. Bu defa kararlıyım
Bu arada didoş iyiki bir pisiklet aldın adı sanı yok hiç bahsetmiyorsun ışık tut dedim bana daha beter önümü kapattın![]()
gül gül gül bizde 1 er çocuk yapınca bizde şeyimizden gelenin en iyisini yapmak için gayret edeceğizayyy çok sesli güldüüümmmmm
![]()
bu hafta elim boştu tablomuzu renklendirdim biraz nasıl olmuş.
ay o kadar emek harcıyorum bi kişi de demiyor eline sağlık ne güzel hazırlamışsın diyeeee
regl döneminde de değilim emme ne bu anlayamadımgelmeyin üstümeeee
![]()