- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
Kızlar benim miyendiz için internetten atkı, şapka ve anahtarlık siparişi vermiştim.
Ulaşmış kendisine, çok mutlu olmuş![]()
aaa hani kurabiye yapıp gönderecektin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim miyendiz için internetten atkı, şapka ve anahtarlık siparişi vermiştim.
Kendine inan ve yanında daima destekçilerin olsun.
Destekçilerden bir kaçı biziz zaten, eşin de destek olursa kiloların gitmekten başka çaresi kalmayacak.
Sonra da doğum gününde yine burada ne giyeceğine hep birlikte karar vereceğiz![]()
Yapıcam o zamanTesekkürler kızlar..
4 bir koldan motive olmazsam yapışıcaklar iyice kilolar. haziranda doğum günümde biraz farklı olmak istiyorum ya, umarım istikarlı devam edebilirim.
Kartepede kullandığı bi şapka vardı, hiç bakmadan almış getirmiş, annesi kaynar suya atmış şapkayı, kenarları pörsümüştü.aaa hani kurabiye yapıp gönderecektin
Bizim tanışmamızda çok romantik oldu canım, daha 3 aydır tanışıyoruzŞimdiden heyecan yaptımDoğum günümden bi hafta sonra evlilik yıldönümü olcak, asıl onda ne giyeceğim önemli ona karar veririz asıllll
Ben hikayenin başını çok bilmiyorum henüz, ama Kartepe konusuna yetiştim, çok tatlı ve romantik bi durumdasınız olarak gördümUmarım hep böyle devam eder
![]()
Kartepede kullandığı bi şapka vardı, hiç bakmadan almış getirmiş, annesi kaynar suya atmış şapkayı, kenarları pörsümüştü.
Ben de dedim ki o şapkaya istinaden bi hoşluk olsun, şapka dedim tek olmaz bi de atkı alayım, hadi bide anahtarlık dedim, öyle oldu yani. İnternetten direkt ona yolladığım için kurabiye olamadı. Onu da yılbaşında yollarım artık.
Bizim tanışmamızda çok romantik oldu canım, daha 3 aydır tanışıyoruz
Ama gayet keyifliyiz, inş. hep böyle devam eder. Teşekkür ederim güzel dileğin için.
Anlatmadım mı kız ben sizehmm hem işine yaramış hemde ne kadar dikkatli olduğunu anlamış olur
yılbaşında kurabiyeler güzel olur duruma bakılırsa o yılbaşında sana bi hediye alır sende jest yapmış olursun
nasıl tanıştınız akşam akşam bizede biraz romantizim yaşat özel değilse
sen istedikten sonra destekçin olmasada verirsin ben istiyordum kio vermeyi bi yerden başlayayım diye bisiklet aldım eve ama o bisiklet 7 ay evde yattı başlayamadım sonra yaa napıyorum ben diyim geçen sene başladım eşim ilk başlarda sen nasıl istersen dedi benim için fark etmez dedi sonra baktı ben azimle kilo veriyorum spor yapıyorum bu defa yeter dedi ama ben istediğim görüntüye ulaşmamıştım sonra diyetimi bozmam için komplolar yaptı ama ben beni çok etkileyecek kadar bozmadım ve bu kiloda kaldım yazdan beri
Anlatmadım mı kız ben size
Şimdi çıkıyorum şirketten, eve gidince detaylı detaylı yazarım, artık pazartesi okursunuz
Hepimize mutlu haftasonları.
C.tesi-pazar sınavım var, bana şans dileyin.
Günaydın kızlarrr
sinokii korkma yalnız şişmezsin benimde eşim elmalı kurabiye diye tutturdu bende yaptım tabi nasibimi de aldım
chikaa hikayen güzelmiş eşinle gurme gibi hem gezip hem yemişinizbu arada ben daha termal şortu kullanmaya başlamadım çünkü plastik kokuyor c.tesi akşamı sabunlu suyla köpürtüp yıkadım dün akşam baktım hala hafif bi koku var bende balkona çıkardım bugünde balkonda havalansın akşama inş kullanabilirim
yanlız şişmediğime çok sevindim.
Günaydın nasılsın canım??
iyi sayılırım yani azcık sinirliyim hala + dayım modum düşük anlayacağın
Birde pazartesi zaten
Farkında mısın kimsecikler yok
Bende pampişimi ikna ettim pisiklet için![]()
700 tl lik olan için mi?
evet pazartesi , hava yağmurlu , pc karşısında gözlerim gidiyor , eşim bu akşam ist a gidiyor ve çarşamba akşamı dönecek ,
Günaydınngünaydın hanımlar
evet cnm 700 tl olan içincanım yaa kıyamaz bana
ay 2 gece evde yalnız mı kalacaksın ?
İş için mi gidiyor![]()
evet iş için gidiyor bu akşam iş çıkışı eve gelemeden yola çıkacak çarşamba gecesi eve döner yani 2 gece 3 akşam yalnız kalıcam o yokken daha diyete yönelik beslenip spora ağırlık veririm evde mercimek çorbam var yanına salata yapıp yesem doyar mıyım? yoksa 1 saat sonra acıkıp bişiler mi atıştırmak isterim