- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
Ben tatildeyim annem geldi bugün kızımın doğum günü bol bol pasta yedim![]()
keyfini çıkar ohh afiyetler olsun kızının da doğum günü kutlu olsun Allah sağlıklı sıhhatli başarılı bir ömür versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tatildeyim annem geldi bugün kızımın doğum günü bol bol pasta yedim![]()
günaydın
mutlu yıllar prensesine
dün cok yoğun bir gündü bugünde öyle olacak kızlar ruh halım gergın her an bırını dovesım var![]()
Kızlar acele yardımınıza ihtiyacım var.
Yılbaşında çok yüksek ihtimalle sevgili miyendizim burada olacak, kuzenim ve sevgilisi dördümüz birlikte olacağız.
Fekatttt ben doğru düzgün dikkat etmiyorum yeme içme olaylarına, ve tartıya çıkmaya da korkuyorum.
Bana ödem atmak için ve 1 hafta içinde az da olsa toparlanmak için önerilerde bulunmanız gerekiyor.
Hem yeme içme konusunda hem de spor konusunda önerilerinizi bekliyorum.
Aslında kilo vermek değil de daha çok sıkılaşmak istiyorum.yumurta dayandığında öyle kilo veremezsiiin ödem atmak için hareket et ve bol su iç maydanoz suyu yeşil çay vs de diyorlar ama bence kasma o kadar ödem atıcam diye böbreklerini perişan etme
Aslında kilo vermek değil de daha çok sıkılaşmak istiyorum.
Şöyle bi sağım solum toparlansa.
Aslında kilo vermek değil de daha çok sıkılaşmak istiyorum.
Şöyle bi sağım solum toparlansa.
Kısaca yapamazsın mı 1 haftada bir şey diyorsun?bu dediğini ben aylardır istiyorum onun içi düzenli spor şart pilates kardiyo falan
Bi yerlerden hatırlıyorum sanki ama..krep kumaş hakkında bilgisi olan var mıı??
http://www.tozlu.com/bel-pullu-gogs...o&utm_medium=retargeting&utm_campaign=display
Kısaca yapamazsın mı 1 haftada bir şey diyorsun?![]()
Bi yerlerden hatırlıyorum sanki ama..
Günaydın canım. Naber?günaydın hanımlarr
Günaydın canım. Naber?
Niye geçtin kız, yoksa yoksa yoksapek iyi değilim göbüşüm 4 aylık gibi R gününü 5 gün geçti ruhen ve bedenen pimi çekilmiş bomba gibiyim
sen nasılsın ??
Niye geçtin kız, yoksa yoksa yoksa![]()
Tüh ya, teyze olacaktım.yok canım bişi yok kramplar ve tüm belirtileri vardı kaç gündür hatta sabahları öyle ağrılarla uyanıyordum ki kesin bugün olucam diyordum bugün arifesini ilan etti yarın 1. günü olacak 10 kullandığım ilaçtan dolayı karışmış olabilir çok stresli bi kaç gündü
Tüh ya, teyze olacaktım.
Stres yapma, hiç olamazsın, karnın bile şişer psikolojik.