• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

ha bu arada bişey soracağım sizler benim online olduğumu görebiliyormusunuz. resmimim köşesinde yeşil var mı. bende var. gizle dediğim halde ben kendimi online görüyorum. mesela sizin online olduğunuz görünmüyor.

ben online mıyım şuan da bi bakıp dermisiniz.
sadece kendini görebiliyo sanırım kişi değilsin su an

günaydınlar hanımmlaaarrr

ayda2kilocu totoları yarıştırmakta komik bi fikirmiş ama hepimizin totosu 1. liği hak ediyordur sonuçta hepsinde yılların emeği var :KK70::KK70:

gamzenn çok geçmiş olsun inş. bir aksilik çıkmadan operasyonunu atlatır ve iyileşir ( normale dönme süresi kaç gün oluyormuş)

Rose sen hep böyle yapıyorsun yine diyet arkadaşıma giriş yapmayı bırakmışsın :KK11:

sinoki senide mi ellere kaptırıyoruz ?? tekrar kilo vermene sevindim

suusuuuu nasıl beslendiğini bilmiyorum ama aşırı protein ağırlıklı besleniyorsan oda kabızlık yapar lifli gıdalar yemen lazım ve sabah aç karınla kayısı yiyip üzerine bol su içmelisin aradan biraz süre geçmeli öyle kahvaltı yapmalısın bgunlar hep klişe öneriler ben öğle yemeğinde 3 tane acı cin biber yiyince bağırsaklarıma şok etkisi yaratıyor uyanıyorlar herhalde

yumurtayı cok seviyorum ve cok yiyorum normalde. ama diyete başladıımdan beri dogru durust yemedım.protein ya hanı. peyman kayısıya başlıcam yarından itibaren bakalım canm

Ben de kendimi yeşil görüyorum. Bi anormallik yok rahat ol, kendine yeşilsin sadece. :KK30:

tamam canım çok gizli işler yapacam da arkamda iz bırakmak istemiyorum. :KK70::KK70:

person of interest dizisini izledin mi sen.

uff ben yeni başladım izlemeden duramıyorum. dizideki adam gelsin bi de beni bulsun istiyorum çok tatlı yaaaaaaaaaaaaaa:KK60:

Back
X