• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

zaten bildiğimiz şeyleri anlatacaklar canım

dün 1000 cal aldım ama tam yarım kilo artıda çıktım bi günde anlamış değilim. sabah wc ye çıktım bi de ona rağmen düne göre yarım kilo artıdayım.

bende wc ye gittim sabah - de görünürüm zannediyordum ammmaaaa a + da gözüktüm :KK57::KK57:

pof ya bir 62 lere inemedim çakıldım 64-65 :KK11::KK11::KK11:

günaydın diğer kızçeler. gördüğüm kadarıyla hepimiz + dayız topikçekkk şişmeye devam ediyoruz :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::cry:

Ne bu havalar, sen almıyorsun anlaşılan. :63: kızz seni rüyamda kıymalı börek yerken gördümm yaaa:p halbuki ne alaka diyette insanın kıymalı borek yemesi dimi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayın büyümesi ne demek ki :oops:
ayyy kıymalı börek mi dedi birsi :KK17::KK17::KK17:
çoooooooook severim:mad::mad:

Ne bu havalar, sen almıyorsun anlaşılan. :63: kızz seni rüyamda kıymalı börek yerken gördümm yaaa:p halbuki ne alaka diyette insanın kıymalı borek yemesi dimi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayın büyümesi ne demek ki :oops:
Seni serseri seni :KK70::KK70::KK70:
Ben tartılmıyorum tartı gününe kadar ayrıca ben regl olacağım bu aralar.

Bence dolunaya değil boğazımıza:KK58::KK58::KK70::p:p bağlı birileri su böreği falan götürmüş

nerden aldınız kızlar o kayısı bende alacagım
Markette satılıyor, peyman gün kurusu.
peyman_kayisi_gun_kurusu_200_gr_57180.jpeg

Kayısı yedim, at gibi yulaf yedim, ekmek zaten yemiyorum bi tek sabahlari yiceksem kepek ya da cavdar yiyuorm, su zaten hayatımda toplam ıctıgım suyu şu 2 ayda ıctım. kuru erik , kuru ıncır, sabah ac karnına zeytınyagı. yok tık yok :KK34:

Back
X