bugun cuma kızlar
hahahaah Allah seni bildiği gibi yapsın
ya sureklı beklemeden cıkıs oldugu ıcın koku olmuyo 
ofıste 3 kişiyz ama 120 m2 yer , uzak uzak 


öneri olarak da suyu degıl de tuzu bırak. suyu da tuzu da azalt. alışınca da tuz az su cok olarak devem edersin
kızlar ben suyu bırakıyorum. kesin karar verdim. su bende kilo yapıyor.
su içsem yarıyor diyenleri şimdi anladım.
şu cuma yarışmasına gireli 3 haftayı doldurdum ve ben 3 haftadır düzenli kilo alıyorum.
ben günlük hayatımda düşük tansiyonlu biriyim. 10 a 5.5 falan çıkar tansiyonum. onun için de yemekleri falan tuzlu seviyorum. vücudum istiyor yani tuzu.
günde 1 litre su içen yada onu bile içemeyen birisiydim. susamıyordum da. susayınca zaten içiyorum. demekki vücudumun istediği kadar suyu alıyordum. benim vücut buna alışık. şimdi anladım ki ben 3 haftadır 2 lt su içmeye çalışıyorum ya. vücudum şaşırdı ve bol su girişi olunca onu ödem olarak depolamaya başladı. böbreklerim demekki fazla suyu atamadı. hücrelere de su girince şiştiler. tuzda suyu tuttu. şişirdi beni. kakamı da 3 gündür yapmama rağmen ben geçen cumadan bu yana 1.5 kilo almış görünüyorum.
ki 1100 kaloriyi geçmeden beslendim. akşamları hafif yedim hatta bazen yemedim bile. homili gırtlak yesem bile 1 haftada 1.5 kilo alamayacağıma eminim.
sözün kısası ben artık eski su düzenime geri döneceğim..
kız sen yalnız olduğunda salıp duruyorsan senin odaya girilmez elleeemmm . asıl tek başına otururken gaz çıkarmak daha riskli. odaya birisi gelince o kokuyu kim oluşturmuş basbaya belli olur.
ama kalabalıkda ay ne koktu böyle yaa falan diyip osurup başkasının üstüne atman daha kolay olur.
Allah dan istanbula oldukça uzaktayım
lütfen wc de osurmayın osuruğunuzun arkasına girene yazık değil mi aaaaa
ne demek istedin anlamadım. kocanın yanında mı osurmak zorunda kalıyorsun yani![]()
hahahaah Allah seni bildiği gibi yapsın
öneri olarak da suyu degıl de tuzu bırak. suyu da tuzu da azalt. alışınca da tuz az su cok olarak devem edersin