- 9 Ocak 2014
- 7.695
- 9.691
- 448
Regl olmamın hatrına yedim ben o pudingi bi keremsen ile 34bta26 evet fit arkadaşlarımızdınız ama akşamları puding yemeye devam edersen s de kalırmısın acep gerç bekarken ben gece gunduz yıyordum hıc bı halt olmuyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl olmamın hatrına yedim ben o pudingi bi keremsen ile 34bta26 evet fit arkadaşlarımızdınız ama akşamları puding yemeye devam edersen s de kalırmısın acep gerç bekarken ben gece gunduz yıyordum hıc bı halt olmuyordu
ya kızlar alemsiniz ha
diyet sayfasındayız rejimdeyiz unutdunuz mu pastalar aşureler oohhhoo olmaz böyle yaza şurda 3 ay var kızlar fit olmak beğendiğimiz kıyafetin l yada xl var mı diye sormayacağız bu yaz s - m varmıy dı bu büyük geldi demekne güzel ya bu hissi yaşamak istiyorum ben kızlar lütfen sizde bırakın şu pasta konusunu insan konuşdukca canı çeker görmeyin bunları duymayın
da kız ayda hep senin başının altından çıkıyor bunlar
sen ile 34bta26 evet fit arkadaşlarımızdınız ama akşamları puding yemeye devam edersen s de kalırmısın acep gerç bekarken ben gece gunduz yıyordum hıc bı halt olmuyordu
Kızzzzz alındın mı yoksa?Tamam kızlar hepiniz fitsiniz ben saçmaladım
Tamam kızlar hepiniz fitsiniz ben saçmaladım
neden alınayım l -xl giyen ben tombiş olanda ben sıkıntı yok ama dıyet ve spor yapanda ben kurtulacağım ben buna kararlıyımKızzzzz alındın mı yoksa?
canım benim fit olmayan tek yerim var ve tek derdim orası kesip kurtulacağım en sonunda
neden alınayım l -xl giyen ben tombiş olanda ben sıkıntı yok ama dıyet ve spor yapanda ben kurtulacağım ben buna kararlıyım
o kalçanın 2 katı var bende genetik tüm aile öyle erkek -kadın çocuk arkayı da görmuyorumya cok batmıyor gözüme
hakketen benim başımın altından çıkmışya kızlar alemsiniz ha
diyet sayfasındayız rejimdeyiz unutdunuz mu pastalar aşureler oohhhoo olmaz böyle yaza şurda 3 ay var kızlar fit olmak beğendiğimiz kıyafetin l yada xl var mı diye sormayacağız bu yaz s - m varmıy dı bu büyük geldi demekne güzel ya bu hissi yaşamak istiyorum ben kızlar lütfen sizde bırakın şu pasta konusunu insan konuşdukca canı çeker görmeyin bunları duymayın
da kız ayda hep senin başının altından çıkıyor bunlar
aferin kemik torbası bi kaç kere daha bunu duyarsak seni gruptan çıkarırız ona göreValla ben S giyiyorum canım![]()
Aynen septembere a bende söyledim öğrenciyken 49—50 arasinda değişiyordu kilom ve bi oturusta 2 yarım ekmek et tantuniyi götürürdü m eskişehir deyken. Fit otesiydim fimfittimsen ile 34bta26 evet fit arkadaşlarımızdınız ama akşamları puding yemeye devam edersen s de kalırmısın acep gerç bekarken ben gece gunduz yıyordum hıc bı halt olmuyordu
Günaydın kızlar
Bahar benimde kalça kısmım senin tipinde tabi ben şişman olduğum için senin şu halinin 5 katı benm ki
çok sıkıldım 64-65 kilodan ama artık veremiyorum gitmiyorlar yapıştı yağlar![]()
Yok artık sinokiiiiiii. Boyun kaç kızım senın 65 kiloda kalcan nasıl oyle olur. Sırf karamsarlık yaa.![]()
sabah tartıldımdaGünaydın kızlarrrr
Sabah sabah yine karamsar olmuş birileri![]()
Pazartesi harici tartılmayı yasaklıyorum sanasabah tartıldımda![]()
sabah tartıldımda![]()
boyum 63-64-65 3 ünden biri
ya verdiğimide alıyorum yılbaşına yanlış hatırlamıyorsam 63,6 ile girmiştim şimdi 1 kilo fazlayım
40 defa dedim benimle yarış yap gel birlikte birbirimize atarlanalım şevkimiz gelsin ama nerde hep senin yüzünden![]()
vallahi dün dedim ki bu hafta sinokiye supriz yapıcam veeee onu yenicemboylarımız da aynı benm de kalcadan sıkayetm var belim ince kalçama gore. ama 5 katı değil yani... Belki 4,5 katı
derrrrrrmişiiiimmmmm
![]()
Pazartesi harici tartılmayı yasaklıyorum sana
Durduk yere sinirlerinle oynuyorsun![]()
günaydınn kızlarrrr
belli belli birileri hala + da
sana kaç defa topiğe bir tane resim koy senin bu anlattıkların bana biraz abartıyormuşsun gibi geliyor nasıl benim totomun 5 katı olabilir bence sen hala 90 lı kilolardaki psikolojinle vücütüne yaklaşıyorsun abarttığın kadar değildir.
tamam anladık yüzünü gösterme benim yaptığım gibi yap
vallahi dün dedim ki bu hafta sinokiye supriz yapıcam veeee onu yenicemboylarımız da aynı benm de kalcadan sıkayetm var belim ince kalçama gore. ama 5 katı değil yani... Belki 4,5 katı
derrrrrrmişiiiimmmmm
![]()
kızllarrr hepünüz delirdiniz herhalde kaç cm kalçalarınız ölçtünüz mü??? ölçmediyseniz kaç beden pantolon giyiniyorsunuz ???
ben ölçtüm dur söylüyorumkızllarrr hepünüz delirdiniz herhalde kaç cm kalçalarınız ölçtünüz mü??? ölçmediyseniz kaç beden pantolon giyiniyorsunuz ???