- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
Benim aklıma takılan bir şey var, daha doğrusu takılan değil kurcalamıyor da aslında sorun ettiğim bir şey de değil
Ama niyeyse sizinle bi paylaşmak istedim.
Benim sevdiceğim benden çok uzun değil yani aramızda toplasanız 10 cm ya vardır ya yoktur, dolayısıyla ben çok çok çok hafif yüksek bi ayakkabı giysem bile aramızdaki boy farkı sıfırlanıyor.
Bakıyorum da bu gelinlik ayakkapları hep yüksek topuklu, dolayısıyla insanda şöyle bir algı oluşuyor "erkek kadından çok mu uzun olmalı?".. Mesela kadın gelinliğin altına babetimsi ya da çok hafif topuklu ayakkap giyinemez mi?
Erkek ve kadının aynı boylarda olması abes bişey mi?
Sizin eşlerinizle boy durumunuz nasıl?
bazı gelinlik ayakkabıları gerçekten abartılmış yani insanın '' insan giyecek bunları insan '' diyesi geliyor
gelinler genellikle o gece kuğu gibi görünebilmek için her türlü cefaya katlanıyorlar
ne kadar topuklu giyeceğin eşinle senin boy farkına bağlı gelinin damattan uzun olması hoş olmuyor zaten kabarık şatafatlı bir elbisenin (gelinliğin) içinde birde damattan uzun olunca damadın ebeveyini gibi duruyorlar
çok şık gelinlik babetleri görmüştüm beyaz üzeri taşlı, kurdelalı, desenli falan
ayakkabı seçimi damadın boyu , yapılacak saç modeli , gelinliğin modeli belirlendikten sonra yapılmalı
benim eşim 183 boyunda bende 159 o yüzden hç bir zaman ayakkabı alırken boylarımızı düşünerek almıyorum ki zaten günlük hayatta topuklu ayakkabı kullanmıyorum yazın dolgu topuk hariç