• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

benimde üzerimde melankolik bir hava var tabi sabah sabah cinlerimi tepeme çıkardılar o da ayrı bir konu

günaydıınn

kaderdaş :KK57: kader mahkumu gibi olmuş:KK48:
yaa dün 59 dum bugün 59 buçuk olmuşum aldığım kalori aynı acep regl olcam ondanmı şiştimi acaba vucudum öffff yaa ne güzel iştahlı iştahlı veriyordum kilolarımııı:(:(

yaa dün 59 dum bugün 59 buçuk olmuşum aldığım kalori aynı acep regl olcam ondanmı şiştimi acaba vucudum öffff yaa ne güzel iştahlı iştahlı veriyordum kilolarımııı:KK43::KK43:
Regl olacağın için fazla çıkmışsın tartıda, reglin bitince normale dönersin.
Nasılsa reglim diyerek fazla coşmamanı öneririm. :p

Dün akşam callanetics yaptım kızlar, sayıların hepsini tam yapmama-ma rağmen yine de baya yorulmuşum.
Tabii benim pazar gününden de bi yorgunluğum vardı, bu da üstüne ek oldu, her yanım yamuldu.

merhaba canım hoş geldin aramıza. yeni bir soluk olursun inşallah bizler için. sen bizim, bizde senin motivasyonunu artırmak için uğraşacağız.:KK66:
şimdi seni listeye ekleyeceğim eklemesine de sen de bize söz vereceksin 54 kiloya inene kadar bizden ayrılmaca yok. :KK20:diyeti bırakmaca yok. :KK20:

geliyorlar listeye ekliyorum 2. hafta unutuyorlar vargeçiyorlar. öyle olacaksa hiiiç eklemeyeyim canım seni de:KK69:

söz mü zayıflayana kadar bizle devam edecekmisin :KK73:

eğer tamamsa. listeye ekleyeyim seni de.

diyete başlangıç tarihin diyet başlangıç kilon lazım. sanırım yukarda yazdıkların geçen hafta başladın 60.2 ile öylemi canım.

bi de bize kendinden bahset kaç yaşındasın evlimisin çocuğun varmı. nerede yaşıyorsun falan filan. kilo alma serüvenini de anlat. nerden geliyor bu kiloların:KK70:

bu arada bugün mutsuzum demişsin. anlatınca rahatlayacağını düşünüyorsan biz dinleriz canım :KK66::KK15:
hoşbulduk canımm:) ayy tşk ederim canım motivasyona ihtiyacım var hemde çok bende size veririm tabikide. ben iradeli biriyim bu arada öyle kolay kolay diyet bozmam gerçi diyette değilim sadece kalorimi sayıyom istediğim herşeyi yiyorum yani:)
diyeti bırakmıcam tabikisi inş. 54 kilo hatta düşünce belki gaza gelirim 51 i bile bulurum:) ayrılmaca yok söz ama çok büyük bi neden olmadıkça:)
listeye ekle beni sen hem burda sohbet muhabbette iyi güzel kafa dengi arkadaşlar tabikide burayı sık sık ziyaret edicemm:)
diyet e başlangıç tarihim 2 şubat pazartesi 60.3 ile başladım 32 yaşındaım . bi buçuk senelik evliyim nasipse çocuk olur inş. karadenizde güzel bi şelirde yaşıyorum:) memurum 8 5 çalışıyorum yani :)
kilolarıma gelinceeeeeeee bi buçuk sene önceye kadar herşey çok güzeldi ben ve kilolarım çok mutluyduk. ama düğünden bi kaç ay sonra önce bi kilo sora iki sora üç bende çok önem vermemiştim insan evlenince biraz daha salıyor sanırım kendini. bide eşimin şunuda ye bunudea ye ısrarıyla bu aşamaya kadar geldim maalesef:( amaa kurtulcammmmmmmmmmm:)

S sslyha moralini düşürme, biz garanti veriyoruz reglinle alakalı olduğuna.
Ama sabah için 130 kalori çok düşük değil mi, ne yedin kahvaltıda?

S sslyha moralini düşürme, biz garanti veriyoruz reglinle alakalı olduğuna.
Ama sabah için 130 kalori çok düşük değil mi, ne yedin kahvaltıda?[/QUOTE
şuan iyiyim canım siz öyle deyince kendime geldim :) sabah 1 tane yumurta haşlaması, yarım salatalık kibrit kutusundan biraz az peynir ben 10 gr olarak hesapladım köy peyniriydi. bi bardak çay iki siyah zeytin

ekmek yemedim canım. sen kaçsın kilosun hedefin ne ve kalori hesabın nedir benim ortalama 750 falan kalori

Dün akşam callanetics yaptım kızlar, sayıların hepsini tam yapmama-ma rağmen yine de baya yorulmuşum.
Tabii benim pazar gününden de bi yorgunluğum vardı, bu da üstüne ek oldu, her yanım yamuldu.

Bende yaptımm bazı hareketleri tam yapamadım yarısını yaptım ama genelini tam yaptım benim boynumda düzleşme var ve şu an omuzlarımda hafif bir ağrı hissediyorum bu iyi midir yoksa kötü müdür bilemedim.

ekmek yemedim canım. sen kaçsın kilosun hedefin ne ve kalori hesabın nedir benim ortalama 750 falan kalori
Ben 61,7 kilo ile başladım, şu an 52-53 arası gidip geliyorum.
Kaloriyi kafadan hesaplıyorum ben artık, yani herhangi bir yere yazmıyorum.
Kilo veremiyorum, tamamiyle durdu diyebilirim.
Fakat burası bizim için diyet topiği olmaktan çıktığı için hala buradayım :KK70:

Bende yaptımm bazı hareketleri tam yapamadım yarısını yaptım ama genelini tam yaptım benim boynumda düzleşme var ve şu an omuzlarımda hafif bir ağrı hissediyorum bu iyi midir yoksa kötü müdür bilemedim.
Canım çeneni muhakkak göğsüne doğru tutacaksın karın hareketlerini yaparken.
Yoksa allah korusun sakatlarsın kendini.
Zorlanıyorsan yapma bence.

Ben 61,7 kilo ile başladım, şu an 52-53 arası gidip geliyorum.
Kaloriyi kafadan hesaplıyorum ben artık, yani herhangi bir yere yazmıyorum.
Kilo veremiyorum, tamamiyle durdu diyebilirim.
Fakat burası bizim için diyet topiği olmaktan çıktığı için hala buradayım :KK70:
oo sen artık vreme bu kilonu koru yter canım ya bu kiloları hep kalori hesabıylamı verdin.istediğin kilo bu değilmiydiki

peki şuan istediğin herşeyi yiyebiliyrmusun? ortalama kaç kaloru alıyorsundur 1000 filan yiyosundur heralde

Küstüm haberin olsun.
neye küstün canım benim anlat bakiim bana.

bişey soracağım kızlar yolladığım mailde ki video türkçe mi ingilizce mi. bende ki ingilizce konuşuyor. yollayan arkadaşa dedim de bi yanlışlık olmasın türkçe dublajlı yolladım dedi de. bende ingilizceydi sizde de öyleyse yanlış olmuş ingilizceyi yollamışsın diyeceğim arkadaşa.

neye küstün canım benim anlat bakiim bana.

bişey soracağım kızlar yolladığım mailde ki video türkçe mi ingilizce mi. bende ki ingilizce konuşuyor. yollayan arkadaşa dedim de bi yanlışlık olmasın türkçe dublajlı yolladım dedi de. bende ingilizceydi sizde de öyleyse yanlış olmuş ingilizceyi yollamışsın diyeceğim arkadaşa.

ben başladığında o garip müziği duyduğum anda pc nin sesini kapattım zaten eşimde tv izliyordu sesler karışmasın diye ben arka taraftı kendi kendime debelendim

Canım çeneni muhakkak göğsüne doğru tutacaksın karın hareketlerini yaparken.
Yoksa allah korusun sakatlarsın kendini.
Zorlanıyorsan yapma bence.

benim de boynum acayip zorlandı. karnım o kadar değil de boynum çok zorlandı. koca kafalı da değilim ki anacım.:KK70: arka arkaya çok fazla boyun havada egzersizi yaptırıyor ondan. hepsi de 100 er kere bi de. bi tek bacak havada bi diğeri bi de ikisi biden olunca 300 sayı boyun ağrıyor.

ebruşallı boyunu bükmeyin düz tutun derdi. sana kim dedi boynunu bük diye. bükülcekse bende bükeyim. ama sanırım bükmek daha zararlı gibi .

Back
X