• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

ayda ah ayda işe başlayamadım ya kapatıyorum yayınlamısdır dıyorum gerı acıyorum tablo yokkk:KK4::KK4::KK4:

16,02,15.webp

sevgili rakibim gamzeni tebrik eder gözlerinden öperimmm:KK9::KK9::KK9:

bizim fasulyeler bu hafta depara kalkmış biri 900 biri 400 gr vermişler maşallah diyecem ama haftaya nasılsa ikisi de geri alırlar :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9:

profitroller yaramış taklitçimize 300 gr cık vermiş.:KK9::KK9::KK9:

ben dün 70.7 dim bu sabah 71.2 olmuşum şok oldum ama aylık ödem tutma günüme gelmişim meğerse ondanmış.:KK9::KK9:

sinokiciğime gelince diyecek bişey bulamıyorum diyecektim ama buluyorum hemde çook dşiyeceğim var.

hemen servisi arıyorsun ve bisikletini getirttiriyorsun. en iyi markayı aldın bi de o bile bozuldu o kadar para verdin ne bu anacım aaaa çemkir kız arada biraz. adamları sıkıştır geri alıyom bak kiloları de.

neyse sinokicim az kalmış yetişicem sana sen bana yaklaş ben sana yaklaşayım ortada buluşalım :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

sonunda saat 16:30 oldu ama yine de güzel haberlerin için ellerine sağlıkk

aayyy gamzen 100 gr la geçmişsin benii :KK20:

ayy 2. olmuşumm sanırım 1.liğe bir daha bu kadar yaklaşamam

aslında dün sabah 51,7 olarak tartıldım sonra akşam eşim çiğ köfte alalım diye tutturdu bende dayanamadım acısı baharatı hoşuma gitti bol bol yedimm yanına da ayran içince bulgurlar içimde şişiverdii

aslında dün sabah 51,7 olarak tartıldım sonra akşam eşim çiğ köfte alalım diye tutturdu bende dayanamadım acısı baharatı hoşuma gitti bol bol yedimm yanına da ayran içince bulgurlar içimde şişiverdii
:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

sevgili rakibim gamzeni tebrik eder gözlerinden öperimmm:KK9::KK9::KK9:

bizim fasulyeler bu hafta depara kalkmış biri 900 biri 400 gr vermişler maşallah diyecem ama haftaya nasılsa ikisi de geri alırlar :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9::KK9::KK9::KK9:

profitroller yaramış taklitçimize 300 gr cık vermiş.:KK9::KK9::KK9:

ben dün 70.7 dim bu sabah 71.2 olmuşum şok oldum ama aylık ödem tutma günüme gelmişim meğerse ondanmış.:KK9::KK9:

sinokiciğime gelince diyecek bişey bulamıyorum diyecektim ama buluyorum hemde çook dşiyeceğim var.

hemen servisi arıyorsun ve bisikletini getirttiriyorsun. en iyi markayı aldın bi de o bile bozuldu o kadar para verdin ne bu anacım aaaa çemkir kız arada biraz. adamları sıkıştır geri alıyom bak kiloları de.

neyse sinokicim az kalmış yetişicem sana sen bana yaklaş ben sana yaklaşayım ortada buluşalım :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
tşk ederim sevgiliiiiii rakibem bu hafta bu gazla iyi giderim ben de haftaya özel gün hahaha geri vites olmazsam ıyıdırı
diğer arkadaşlar sizleride ben tebrik ediyorum
yanlız haftada1 kilogo kilo oranındada seni mi taklit etmiş ne canım:KK70::KK70:

KOMAGENE DE % 50 BEDAVAYDI TABİ bende dün aradım sipariş verdim getirmediler. 6tl için. sinir oldum komageneye .

bi daha da listeye yeni kimseyi eklemeyeceğim 3 hafta deneme süreci yapacağım. 3 hafta düzenli bildirim yapanları listeye ekleyeceğim.

kabul edenler
kabul etmeyenler
KABUL EDİLMİŞTİR. :KK9::KK9::KK9:

Bu kız nasıl verdi 900 gramı? :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Ben başımı nerelere vurayım...

işin doğrusunu söylüyim canım geçen hafta en son perşembe günü wc de vakit geçirmiştim tabi perşembeden pazartesiye +900 oldum bu hafta wc ile muhabbetimi arttırınca geçen haftaya geri döndüm aslında ortada verilen bir kilo yok olduğum yerde saymışım tabi dün sabah tartıda 51,7 olduğumu saymazsak

KOMAGENE DE % 50 BEDAVAYDI TABİ bende dün aradım sipariş verdim getirmediler. 6tl için. sinir oldum komageneye .

bi daha da listeye yeni kimseyi eklemeyeceğim 3 hafta deneme süreci yapacağım. 3 hafta düzenli bildirim yapanları listeye ekleyeceğim.

kabul edenler
kabul etmeyenler
KABUL EDİLMİŞTİR. :KK9::KK9::KK9:

ben mutfaktaydım ben bilmem eşim bilir de çiğ köfte yeme yarışı varmış bizimki onları izlemiş canı çekmiş tutturdu çiğ köfte istiyorum diye

ben mutfaktaydım ben bilmem eşim bilir de çiğ köfte yeme yarışı varmış bizimki onları izlemiş canı çekmiş tutturdu çiğ köfte istiyorum diye
ay bende izlemiştim izlerken de ağzımın suları aktı ama yokkk dedim unut gönlüm dedim

bence tablo konusunda aydacıgım fıkrını onaylıyorum ben

kızlar bırde bu diyet arkadasımda bazı yıyeceklerın kolırıs orantısız oluyorya baska bır sıteye mı gecsek

ay bende izlemiştim izlerken de ağzımın suları aktı ama yokkk dedim unut gönlüm dedim

bence tablo konusunda aydacıgım fıkrını onaylıyorum ben

kızlar bırde bu diyet arkadasımda bazı yıyeceklerın kolırıs orantısız oluyorya baska bır sıteye mı gecsek

ben ilk zamanlar başka site denemiştim ama uyum sağlayamadım

kızlarr kızlaarrrrr.. hepinizi tebrik ediyormmm.. KirazHanim KirazHanim 34bta26 34bta26 ayda2kilogo ayda2kilogo gamzenn gamzenn :KK9::KK9::KK9::KK9: canm Hamburger Hamburger mm seni daha bi tebrik ediyorumm :21::KK68::KK68::KK70:
Kendimi hiç etmiyorum. 300 grm nedir yaaa :mad:

aylık odem toplama şeysı ne demek ? belki ben de ondayımdır :KK70:

Regl dönemi canım ayda bu şekilde hitap ettiği için bende devam ettirdim

seninki profiterolden canım kase kase profiterolleri yuvarla sonra aylık ödem toplama şeysi olabilir de

Back
X