Regl dönemi canım ayda bu şekilde hitap ettiği için bende devam ettirdim
seninki profiterolden canım kase kase profiterolleri yuvarla sonra aylık ödem toplama şeysi olabilir de
hahahhaah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl dönemi canım ayda bu şekilde hitap ettiği için bende devam ettirdim
seninki profiterolden canım kase kase profiterolleri yuvarla sonra aylık ödem toplama şeysi olabilir de
Sen gelen misafirlerinin hepsinin sırtlarını kesele zaten 1kilo verirsin.
üzülme kuzucum haftaya aylık ödemlenme zamanıma denk gelecek
ama şöyle bir ihtimal var c.tesi günü hamama gidersem 1 kg fark yaratıyor bol bol ödem attırıyor planlar planlar planlarrr
ye kuzucum ye sana yeme diyen yok. Hatta bu hafta da ekler pasta yap ne dersinhahahhaahya benm regl donemim bitti. baslarken de odem modem olmadı ılk kez. acaba sonrasında olmuş olabilir miyim
neyse yaa tamam yemicem bi daha (inşaellah)
![]()
Sen gelen misafirlerinin hepsinin sırtlarını kesele zaten 1kilo verirsin.![]()
iyi bari sen zaten güccük görümceni çağırmıştın demiayyy hiç işim olmaz herkes kendi kendine debelenip dursun ben fışur foşur su dökünmeyi seviyorum
bu arada misafirler iptal olabilir büyük görümcemin aile içinde sıkıntılar patlak vermiş o gelmiyormuş
yenge hanım da o geliyor diye geliyordu büyük bir ihtimalle o da cayar gençlerin arasında ne işim var der
bir de tüm hafta kar yağışı var eğer yollar iyi olursa bir tek küçük görümcem ve ailesi gelir![]()
Günaydın kızlar.
Kilo veren tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum(Bir ben + dayım zaten )
harikasınız kızlar. Tek kelimeyle kendime çok üzüldüm size çok imrendim
başarılarınızın devamını diliyorum
İşlerim çok yoğun beynim çok karışık bu yüzden
havalarda iyice soğudu sabah kalkmak çok zorluyor
ponfidikimide çok seviyom bunuda eklemek istedim![]()
iyi bari sen zaten güccük görümceni çağırmıştın demi
günaydınlarrr herkeseeeeeee
dün akşam sylhaa kilo bildirimi yapmış bana.
ona da söyledim eğer uygun olursa o bize pazar günkü kilosunu söylesin pazar günü akşam yollasın bana mesajla. olur mu.
Sen gelen misafirlerinin hepsinin sırtlarını kesele zaten 1kilo verirsin.
ye kuzucum ye sana yeme diyen yok. Hatta bu hafta da ekler pasta yap ne dersin![]()
Noldu kız 100 gram eksik mi çıktın ne bu aşkk böcüklüğü![]()
aynen onu çağırmıştım büyüğünün oğlunun evliliğinde sıkıntılar çıkmış ortalık karışıkken ben bir yere gidemem demiş bakalım yengeyi ekebilecek mi?
Günaydın kızlar.
Kilo veren tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum(Bir ben + dayım zaten )
harikasınız kızlar. Tek kelimeyle kendime çok üzüldüm size çok imrendim
başarılarınızın devamını diliyorum
İşlerim çok yoğun beynim çok karışık bu yüzden
havalarda iyice soğudu sabah kalkmak çok zorluyor
ponfidikimide çok seviyom bunuda eklemek istedim![]()
Noldu kız 100 gram eksik mi çıktın ne bu aşkk böcüklüğü![]()
ohh ne güzel yenir. Ye canım ayıp olur misafirlere yemezzsen arkandan ağlar ye lütfenbu aksam da misafirim var.. caylı kek yaptım patates haşladm koydum salata yapıcam eve gidince ve tava böreği. Kıııııızzzzz ayy bak nası canım cekti bu tava boregı muhtesem yaaaa. ama göççük bi dilim yicem sadece![]()
hee ne sandındı 100 gram eksik çıktım
kız ben 100 gr eksik çıksam ne olur akşama 500 olarak geri alırım
pofidikimi hep çok seviyom.
aklımı başımdan alıyor
bebek yapasım var
bende devreler yandı![]()
aynen onu çağırmıştım büyüğünün oğlunun evliliğinde sıkıntılar çıkmış ortalık karışıkken ben bir yere gidemem demiş bakalım yengeyi ekebilecek mi?
bahar kalbi temiz arkdaşım benm:) Gözünaydınn![]()
masallllaaaaahhh masallahh. Allah muhabbetinizi artırsınnnn ammiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
bazen ben de öle çok seviyorum ki diyorum ulan ne beklşyosun bu adam baba olmıcak ta kim olcak![]()
ayy bitiş deme kızz ben çok üzülüyom yasevinsem mi üzülsem mi bilemedim yaa bir yandan da bir evlilik bittiş yolunda olduğu için gelemiyorlar