• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Regl dönemi canım ayda bu şekilde hitap ettiği için bende devam ettirdim

seninki profiterolden canım kase kase profiterolleri yuvarla sonra aylık ödem toplama şeysi olabilir de

hahahhaah:KK70: ya benm regl donemim bitti. baslarken de odem modem olmadı ılk kez. acaba sonrasında olmuş olabilir miyim :KK70::p:p neyse yaa tamam yemicem bi daha (inşaellah) :KK11:

:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21:
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
:KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
üzülme kuzucum haftaya aylık ödemlenme zamanıma denk gelecek
ama şöyle bir ihtimal var c.tesi günü hamama gidersem 1 kg fark yaratıyor bol bol ödem attırıyor planlar planlar planlarrr
Sen gelen misafirlerinin hepsinin sırtlarını kesele zaten 1kilo verirsin.:KK70:
hahahhaah:KK70: ya benm regl donemim bitti. baslarken de odem modem olmadı ılk kez. acaba sonrasında olmuş olabilir miyim :KK70::p:p neyse yaa tamam yemicem bi daha (inşaellah) :KK11:
ye kuzucum ye sana yeme diyen yok. Hatta bu hafta da ekler pasta yap ne dersin :KK76::kk77::kk77::kk77::kk77:

ayyy hiç işim olmaz herkes kendi kendine debelenip dursun ben fışur foşur su dökünmeyi seviyorum :KK70:

bu arada misafirler iptal olabilir büyük görümcemin aile içinde sıkıntılar patlak vermiş o gelmiyormuş
yenge hanım da o geliyor diye geliyordu büyük bir ihtimalle o da cayar gençlerin arasında ne işim var der
bir de tüm hafta kar yağışı var eğer yollar iyi olursa bir tek küçük görümcem ve ailesi gelir :KK70::KK70:

günaydıınn hatunlaarr öyle uykum var öyle uykum var ki gözlerim acıyor

ayyy hiç işim olmaz herkes kendi kendine debelenip dursun ben fışur foşur su dökünmeyi seviyorum :KK70:

bu arada misafirler iptal olabilir büyük görümcemin aile içinde sıkıntılar patlak vermiş o gelmiyormuş
yenge hanım da o geliyor diye geliyordu büyük bir ihtimalle o da cayar gençlerin arasında ne işim var der
bir de tüm hafta kar yağışı var eğer yollar iyi olursa bir tek küçük görümcem ve ailesi gelir :KK70::KK70:
iyi bari sen zaten güccük görümceni çağırmıştın demi:KK66:

günaydınlarrr herkeseeeeeee

dün akşam sylhaa kilo bildirimi yapmış bana.
ona da söyledim eğer uygun olursa o bize pazar günkü kilosunu söylesin pazar günü akşam yollasın bana mesajla. olur mu.

Günaydın kızlar.
Kilo veren tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum :KK9::KK9::KK9: (Bir ben + dayım zaten ) :KK70:
harikasınız kızlar. Tek kelimeyle kendime çok üzüldüm size çok imrendim :KK42:
başarılarınızın devamını diliyorum :KK60:

İşlerim çok yoğun beynim çok karışık bu yüzden :confused::confused:

havalarda iyice soğudu sabah kalkmak çok zorluyor :KK42::KK42:

ponfidikimide çok seviyom bunuda eklemek istedim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydın kızlar.
Kilo veren tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum :KK9::KK9::KK9: (Bir ben + dayım zaten ) :KK70:

ponfidikimide çok seviyom bunuda eklemek istedim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Noldu kız 100 gram eksik mi çıktın ne bu aşkk böcüklüğü :confused::KK70:

iyi bari sen zaten güccük görümceni çağırmıştın demi:KK66:

günaydınlarrr herkeseeeeeee

dün akşam sylhaa kilo bildirimi yapmış bana.
ona da söyledim eğer uygun olursa o bize pazar günkü kilosunu söylesin pazar günü akşam yollasın bana mesajla. olur mu.

aynen onu çağırmıştım büyüğünün oğlunun evliliğinde sıkıntılar çıkmış ortalık karışıkken ben bir yere gidemem demiş bakalım yengeyi ekebilecek mi?

ye kuzucum ye sana yeme diyen yok. Hatta bu hafta da ekler pasta yap ne dersin :KK76::kk77::kk77::kk77::kk77:

bu aksam da misafirim var.. caylı kek yaptım patates haşladm koydum salata yapıcam eve gidince ve tava böreği. Kıııııızzzzz ayy bak nası canım cekti bu tava boregı muhtesem yaaaa. ama göççük bi dilim yicem sadece :p

hee ne sandındı 100 gram eksik çıktım :KK53::KK53::KK53::KK53:

kız ben 100 gr eksik çıksam ne olur akşama 500 olarak geri alırım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

pofidikimi hep çok seviyom. :confused::confused::confused:
aklımı başımdan alıyor :confused::confused::confused::confused:

bebek yapasım var :KK70::KK70::KK70:

bende devreler yandı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Günaydın kızlar.

kesin vicdan yapacak bişey yapmıştır :KK70::KK70:

bu aksam da misafirim var.. caylı kek yaptım patates haşladm koydum salata yapıcam eve gidince ve tava böreği. Kıııııızzzzz ayy bak nası canım cekti bu tava boregı muhtesem yaaaa. ama göççük bi dilim yicem sadece :p
ohh ne güzel yenir. Ye canım ayıp olur misafirlere yemezzsen arkandan ağlar ye lütfen :KK70:

hee ne sandındı 100 gram eksik çıktım :KK53::KK53::KK53::KK53:

kız ben 100 gr eksik çıksam ne olur akşama 500 olarak geri alırım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

pofidikimi hep çok seviyom. :confused::confused::confused:
aklımı başımdan alıyor :confused::confused::confused::confused:

bebek yapasım var :KK70::KK70::KK70:

bende devreler yandı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

masallllaaaaahhh masallahh. Allah muhabbetinizi artırsınnnn ammiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:KK68:

bazen ben de öle çok seviyorum ki diyorum ulan ne beklşyosun bu adam baba olmıcak ta kim olcak :KK36:

masallllaaaaahhh masallahh. Allah muhabbetinizi artırsınnnn ammiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn:KK68:

bazen ben de öle çok seviyorum ki diyorum ulan ne beklşyosun bu adam baba olmıcak ta kim olcak :KK36:

:KK60:

evet yaaa çok tatlıııı ama biliyom bebek olunca o tatlılığı gidecek :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
gece ben korkunca zor uyanıyor bebeğe kattiyyen uyanamaz :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK67:

Back
X