- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
boşanmazlar inş.![]()
ayy ne bilim hayırlısı anlamadım bişey ama ben genel suçu görümcemde buluyorum 2 oğlunu da el bebek gül bebek büyütmüş şimdi de karıları çekiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanmazlar inş.![]()
evet yaaa çok tatlıııı ama biliyom bebek olunca o tatlılığı gidecek
gece ben korkunca zor uyanıyor bebeğe kattiyyen uyanamaz![]()
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yaa bir yandan da bir evlilik bittiş yolunda olduğu için gelemiyorlar
evet yaaa çok tatlıııı ama biliyom bebek olunca o tatlılığı gidecek
gece ben korkunca zor uyanıyor bebeğe kattiyyen uyanamaz![]()
ayy ne bilim hayırlısı anlamadım bişey ama ben genel suçu görümcemde buluyorum 2 oğlunu da el bebek gül bebek büyütmüş şimdi de karıları çekiyor
benimki benden cok bakaar yaaaahele bi de kızı olunca
Kızımız olunca ismi kesin de yanına bi isim daha bulduk . tamam dedik diyorm hadi yapalım
![]()
ayy sen gece pofuduk bebeğe bakacak sanıyorsan hiiç bebek düşünme erkekler bir kalkar iki kalkar üçüncüde şalteri indirir her kalktıklarında da ne yapacağını bilemezler acaba niye ağlıyor diye seni de uyandırır
evet sana katılıyorum ailenin bu konuda çok yanlışları oluyor. Hani hep bi erkek evlat ayrımı varya ondan böyle oluyor.
oo aferin o zaman seninkine
ben bakmasını beklemem yanımda olsun yeter şefkatini duygusallığını sevgisini hissettirsin o yeter
ben çok duygusalımdır kızlar![]()
yengeçkız senin burcun ne ? pofuduğun burcu ne ???
sende su gurubusun![]()
topraksınız galiba bende bilmiyimben akrep eşim annesine göre boga nufusa göre balık netcezBiz ne grubuyuz? Aman Allahm yoksa grupsuz muyuzzzz
![]()
biz karı koca aslanız
benim yükselen burcumda aslan
hakiki aslanım.[/QUOTE
iki aynı burç ilişkilerinde anlaşamaz diyorlar doğru mu??
biz karı koca aslanız
benim yükselen burcumda aslan
hakiki aslanım.![]()
yaa bunlar ne bahar ben bunları yemeye kıyamam çok tatluuuuuuuhttp://www.haciserif.com.tr/antep-fistikli-kiz-bebek-cikolatasi.html
bebiş hayali kuranlar bakın ne buldumm diyet arkadaşıma giriş yaparken reklam yayınında çıkıyordu ne şirin dimiiii
yaa bunlar ne bahar ben bunları yemeye kıyamam çok tatluuuuuuu
neler var neler kurabikler pastalar çikiletalar Allah ım bazen bebek eşyalarına bakıyorumda beni benden alıyor
kızlar AŞk Yeniden dizisini izlediniz mi?
Orda bir bebek var Selim ben ona bayıldımmmmm maşallah çok tatlı![]()