• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Kızlar ben çok kötü bişey yaptım o_O
Öğle yemeğine dışarı çıktık şirkettekilerle, ne yiyeceğimiz konusunda oylama yaptık.
Ben oyumu tavuk dünyasından yana kullandım ama burger king fazla oy aldı.
Bi tane 647 kalorilik hamburger yedim. Küçük boy patatesin yarısını yedim, o da 100 kalori diyelim. 200 kalori de çıtır peynirden almışım. 130 kalori de soğan halkası.
Sadece öğle yemeğim 1077 kalori.
Sabah kahvaltım da 230 falan.
Yani bu saate kadar aldığım kalori miktarı 1300.

Beni taşlayabilirsiniz.
afiyet olsun cnm yemişsin artık pişmanlık duyma bence tadını cıkar:kk77::kk77::kk77:

Öğle yemeğine dışarı çıktık şirkettekilerle, ne yiyeceğimiz konusunda oylama yaptık.
Bi tane 647 kalorilik hamburger yedim. Küçük boy patatesin yarısını yedim, o da 100 kalori diyelim. 200 kalori de çıtır peynirden almışım. 130 kalori de soğan halkası.

Beni taşlayabilirsiniz.

önce ben başlayayım ben bu hafta 51 li rakamlara ulaşmayı kafaya koymuşken sen 53 ten bir türlü kopamıyorsun

tamam burger e gidilmiş olabilir ye hamburgerini iç yanında ayranını bir iki tane patates ye tamam

o nedir öyle hem çıtır peynir hem soğan halkası ohhh nereden geliyor bu bolluk kuzuuum hafta sonu müyendiz e gidiyorum kilo vermem gerekiyor bişiler yapmalıyım derken al sana 1 haftalık çabanın sonucunu verdiğin 400 gr vardı yaaa daha özleyemeden hemen sana geri kavuşmuşlar

ben hamburger menü aldığımda içeceği kalır patatesler kalır hamburgeri yerim 2-3 yudum içecekten alırım ve midem acayip şişer sen tüm bunları nasıl yemeği başardın tebrikler

şimdi afiyetler olsun canım

Beni taşlayabilirsiniz.

hemen sade bir maden suyu kafana dikip ve yeşil çay içiyorsun

hayır izlemedim ama zaten tüm bebekler tatlı olur özellikle tv ye tatlı sempatik bebekleri koyuyorlar geçen gün kanallar arasında gezerken küçük ağa dizisinde çocuğun kız kardeşine denk geldik ne tatlı konuşuyor yaa al yanaklarını mıncır

off sorma en tatlı bebekler tv lerde
hele hele 1 kadın 1 erkek 2 çocukdaki bebeklere bayılıyorum :KK46::KK46:

evet kötü beslenmişsin cnm ama moralini bozma akşamı hafif geçir bence çok fazla etkilemeyecek seni. sporda yaptınmı oh mis ama bu hafta daha bozma madem mihendize gidecen az boğazını tut be yaa:KK70:
:KK70::KK70::KK70:

afiyet olsun cnm yemişsin artık pişmanlık duyma bence tadını cıkar:kk77::kk77::kk77:

önce ben başlayayım ben bu hafta 51 li rakamlara ulaşmayı kafaya koymuşken sen 53 ten bir türlü kopamıyorsun

tamam burger e gidilmiş olabilir ye hamburgerini iç yanında ayranını bir iki tane patates ye tamam

o nedir öyle hem çıtır peynir hem soğan halkası ohhh nereden geliyor bu bolluk kuzuuum hafta sonu müyendiz e gidiyorum kilo vermem gerekiyor bişiler yapmalıyım derken al sana 1 haftalık çabanın sonucunu verdiğin 400 gr vardı yaaa daha özleyemeden hemen sana geri kavuşmuşlar

ben hamburger menü aldığımda içeceği kalır patatesler kalır hamburgeri yerim 2-3 yudum içecekten alırım ve midem acayip şişer sen tüm bunları nasıl yemeği başardın tebrikler

şimdi afiyetler olsun canım

hemen sade bir maden suyu kafana dikip ve yeşil çay içiyorsun
Çok çok pişmanım :KK43::KK43::KK43:
Şu an sade sodamı içiyorum.

Akşam ne yiyeyim sence? Ya da yemesem daha mı iyi?

Ayrıştırıp okudum ben merak etme. :KK60:

aferin akıllııııı pofidik :KK36:

pis kız bana sormadın ama ben sana söyleyeyimm :KK11:
eğer hiçbirşey yemezsen yarın sabah kesinlikle artıda uyanırsın :KK59:
ama akşama yoğurt bilemedin 1 yeşil elma yarım kase çorba bilemedin karışık salata yersen bağırsakların çalışır wc yaparsın veeeeeeeeeeeeeeee sabah + da uyanmazsın :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

ama akşama yoğurt bilemedin 1 yeşil elma yarım kase çorba bilemedin karışık salata yersen bağırsakların çalışır wc yaparsın veeeeeeeeeeeeeeee sabah + da uyanmazsın :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

sinokiye katılıyorum muhakkak hafif bişeyler ye salata olur, meyve olur, çorba olur hafif atlat ama boş geçme ve ekstra olarak kuru kayısı ye Peyman mıydı neydi hangisi sana yaradıysa

sinokiye katılıyorum muhakkak hafif bişeyler ye salata olur, meyve olur, çorba olur hafif atlat ama boş geçme ve ekstra olarak kuru kayısı ye Peyman mıydı neydi hangisi sana yaradıysa
Tamam akıllı melekler, akşam ya yoğurt ya da elma yerim, bi de gün kurusu yerim.

Bu arada sevgilime gidiş biletimi aldım. :KK73::KK73::KK73:

:KK60:
hah hazır konu açılmışken peyman çok pahalı kızlar yaaa 10 tl bi minnak paketi :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

off sorma en tatlı bebekler tv lerde
hele hele 1 kadın 1 erkek 2 çocukdaki bebeklere bayılıyorum :KK46::KK46:
sinoki bebiş mi geliyor yoksam gelcekmı bu ne ılgı ne istek kız bebişlere karşı bu arada bebişin varmı bilmiyorum yoksa 2 . isteğimi :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

sinoki bebiş mi geliyor yoksam gelcekmı bu ne ılgı ne istek kız bebişlere karşı bu arada bebişin varmı bilmiyorum yoksa 2 . isteğimi :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

bebiş henüz gelmiyor canımmm.:KK46::anneadayı:bebişleri oldum olası çok severim :KK23:
bizim daha meyvamız yok :KK42::KK43:
pofidikim başımın etini yiyor ama ben ne yazık ki kendimi hala hazır hissetmiyorum. Düşündükçe çok derine dalıyorum sorunum bu sanırım :KK61:
haa birde olacak mı olmayacak mı korkusu da ister istemez içimde bir yerde var :KK14::KK14: (nerden gelip yerleştiyse :KK62::KK62:)

sinoki daha bebiş yapacak kadar zayıflamadı önce hedefine ulaşacak sonra bebiş yapacak

bebiş henüz gelmiyor canımmm.:KK46::anneadayı:bebişleri oldum olası çok severim :KK23:
bizim daha meyvamız yok :KK42::KK43:
pofidikim başımın etini yiyor ama ben ne yazık ki kendimi hala hazır hissetmiyorum. Düşündükçe çok derine dalıyorum sorunum bu sanırım :KK61:
haa birde olacak mı olmayacak mı korkusu da ister istemez içimde bir yerde var :KK14::KK14: (nerden gelip yerleştiyse :KK62::KK62:)

kız bu devirde çok büyük problemleriniz yoksa olmama ihtimali yok böyle düşüncelerden dolayı stres yaparsan olmaz Demet Akalın nın bir röportajı vardı tedaviler denemeler falan olmuyormuş en sonun da kocasına demiş ki sen çok istiyorsun ama ben sana bebek veremiyorum ayrılalım kocası da ondan vazgeçmemiş ve konu kapanmış tatile çıkmışlar tatilde deniz güneş eğlence derken bayağı stres atmışlar ve tatil dönüşü Demet Akalın hamile olduğunu öğrenmiş

Back
X