• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

günaydın canım nasılsın nerelerdesin

buyur canım hoş geldin.

kızım gamzen 72 kiloyu rakip almaz kendine 67 ye indi o.

kilo geçmişimiz çok benziyor.

ismin özlem mi
oy maşallah Allah artırsın :KK70::KK70:

TEŞEKKÜR EDERİM HOŞBULDUM EVET İSMİM ÖZLEM
DAHA ARTIRAMAZ YAA KAYNANA 75 YAŞINDA :))

çocuğu olmayan arkadaşlar çocuğunuz olduktan sonra bakalım kaçda kaçınızın kocalarınız hakkında ki fikirllerinde değişim olacak:KK70::KK70::KK70:

bu arada kızlar 14 nisanda kolonoskopi olcaktım ya, burdki hastanede eşimin arkadaşı çalışıyodu sağolsun 5 marta aldırdı randevuyu. 2 ay beklemicem yani :KK28:
hafif tırsma mevcut. Allah yardım eder diye diye sakinleşiyorum. Dua edin de ne var ne yoksa çıksın, ne olacaksa olsun ..

:KK57::KK57::KK57:
şaşkınlıklar içerisindeyim

bende duyunca çok şaşırmıştım, bi tek o normal karşılamıştı bizim hızımızı:KK70:
Aynnıı beeennn:KK68: Allah nazardan saklasın ben de diyorum gider arar bulur yıne onunla evlenırdım:KK39::KK68::KK68:

bendeeeeee:KK36:

2,5 ay çok kısa bi süre :KK57:
Biz zaten ayda 1 görüşebiliyoruz.

canım tabi biz hergün görüşüyorduk:cool: senin için 60 ay yapar, sen yine de o kadar bekleme:KK30:

çocuğu olmayan arkadaşlar çocuğunuz olduktan sonra bakalım kaçda kaçınızın kocalarınız hakkında ki fikirllerinde değişim olacak:KK70::KK70::KK70:

sus kız:KK11: ağzını hayra aç

bulandırma kafamızı yaaaa :KK11::KK70:

fesat bu ayda fesat :KK4:

Biz de 2 haftada 3 haftada bir gorusuyoduk . Ayrı yakalarda oldugumuz ıcın.
Kısmet bu işler biraz ya sanırım..
Her iki tarafında evliliğe hazır olması lazım vs. , ben mesela ne kadar evlenmeyi istesem de kendimi bir evin sorumluluğunu alabilecek düzeyde görmüyorum.
bende duyunca çok şaşırmıştım, bi tek o normal karşılamıştı bizim hızımızı:KK70:

canım tabi biz hergün görüşüyorduk:cool: senin için 60 ay yapar, sen yine de o kadar bekleme:KK30:

Her iki tarafında evliliğe hazır olması lazım vs. , ben mesela ne kadar evlenmeyi istesem de kendimi bir evin sorumluluğunu alabilecek düzeyde görmüyorum.

kesinlikle kısmet, ben hiç düşünmüyordum evlenmeyi. allah dağına göre kar verirmiş güzelim. bizde eve kim erken giderse yemeği o yapar mesala ya da temizliği beraber yaparız vs. bende bi evin sorumluluğunu alamazdım, almadım da. sende çalışıyorsun, o da çalışacak eşler birbirine yardımcı olmalı zaten. sorumluluğu ben üstlenicem diye düşünme

TEŞEKKÜR EDERİM HOŞBULDUM EVET İSMİM ÖZLEM
DAHA ARTIRAMAZ YAA KAYNANA 75 YAŞINDA :))

ya bi ben bulamadım böyle yaşlı kaynana bee. benimki daha 48 yaşında uff yaaa. neyseki 130 kilo ordan biraz ümitliyim :KK70:

bulandırma kafamızı yaaaa :KK11::KK70:
ne dedim ki ben çocuğunuz olunca anlatın dedim. olumlu bi değişim de olabilir olumsuz bi değişimde.

bu arada kızlar 14 nisanda kolonoskopi olcaktım ya, burdki hastanede eşimin arkadaşı çalışıyodu sağolsun 5 marta aldırdı randevuyu. 2 ay beklemicem yani :KK28:
hafif tırsma mevcut. Allah yardım eder diye diye sakinleşiyorum. Dua edin de ne var ne yoksa çıksın, ne olacaksa olsun ..
ben de korkuyorum senin adına. Allah kolaylık versin. o kadar yaptırtıp bi de bişey çıkmazsa insan boşuna yaptırmışım diye de bi ayrı üzülür yaa. ama inşallah bişey çıkmaz da için rahatlamış olur. hemen adetinin 3. günü de kadın doğuma gidiyorsun cicim. gitmezsen döverim bak ona göre. şimdiye kadar nasıl durdun o ayrı bi konu.

kızım ben bişey demedimki nasıl değişim olacak bakalım dedim aaaaaaaaaaa:63:

bizim süre kısa ama görüşme sayısı fazla:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: akşam olunca zor ayrılıyordu adam, dayanamadı tabi :-):-):-):-):-)
ne yapıyordun da adam ayrılamıyordu senden acaba. kocan kaç yaşında büyük mü senden.:KK66:

yaa ayda sende hep aynı şeyi yapıyorsun bir şey söylüyorsun sonra sebebini söylemiyorsunn

hadi hayırlısı canım inşallah kolay geçer teşhisin konulur ama bence sonuçların temiz çıkacak metabolizmanla alakalı diyecekler çünkü bir çok insanda aynı dert

eşim 1, yıl arayla 2 defa endoskopi yaptırdı ilkinde boğazını uyuşturmuşlardı bayağı zorlanmıştı 2. de bayıltmışlardı hiç zorlanmadığını söylüyordu inşallah seninkini de bayıltarak yaparlar

canım evlenmeden önce herkes aynı şeyleri hissediyor ama evlendikten sonra kendiliğinden oluveriyor her şey

ben evlenene kadar işten geldiğimde yemek hazır olurdu ellerimi yıkar otururdum ne bulaşık ve çamaşır ne ütü yaptım haftada bir toz alıyordum o kadar yaptığım tek iş toz almaktı şimdi ise öyle mi tüm evi ben koordine ediyorum

yaa ayda sende hep aynı şeyi yapıyorsun bir şey söylüyorsun sonra sebebini söylemiyorsunn

hadi hayırlısı canım inşallah kolay geçer teşhisin konulur ama bence sonuçların temiz çıkacak metabolizmanla alakalı diyecekler çünkü bir çok insanda aynı dert

eşim 1, yıl arayla 2 defa endoskopi yaptırdı ilkinde boğazını uyuşturmuşlardı bayağı zorlanmıştı 2. de bayıltmışlardı hiç zorlanmadığını söylüyordu inşallah seninkini de bayıltarak yaparlar

canım evlenmeden önce herkes aynı şeyleri hissediyor ama evlendikten sonra kendiliğinden oluveriyor her şey

ben evlenene kadar işten geldiğimde yemek hazır olurdu ellerimi yıkar otururdum ne bulaşık ve çamaşır ne ütü yaptım haftada bir toz alıyordum o kadar yaptığım tek iş toz almaktı şimdi ise öyle mi tüm evi ben koordine ediyorum

kızım susununki endoskopi değil ki kolonoskopi.

takılıyorum aydacım :KK19:
kocam benle aynı yaşta canım, eh bi çekim vardı tabi(bekarlar varmış konuşturtma:KK70:) ama ennn önemlisi benim kocam çoooookkkk duygusaldır, hala hiç ayrı kalmak istemez. ben iş yaparken bile gelir yanımda oturur :KK68:

takılıyorum aydacım :KK19:
kocam benle aynı yaşta canım, eh bi çekim vardı tabi(bekarlar varmış konuşturtma:KK70:) ama ennn önemlisi benim kocam çoooookkkk duygusaldır, hala hiç ayrı kalmak istemez. ben iş yaparken bile gelir yanımda oturur :KK68:

bizim bi bekarımız var o da her konuda bilgili canım rahat konuşabilirsin. biz çekinmeden konuşuyoruz. geçmişi okusan oooooo:KK70::KK70::KK70:

senin kocan da deli mi ben iş yaparken yanına gelmek falan çok komik :KK70::KK70: onun eline de bi iş verde :KK69: rahat bıraksın seni :KK69::KK69:

susu yeni gördüm geçmiş olsun, ben kolonoskopi yaptırdım. bayıltarak yaptılar, ayıldığımda sandalyede oturuyordum :)
bayıltılarak yaptıracaksan hiç korkma

bizim bi bekarımız var o da her konuda bilgili canım rahat konuşabilirsin. biz çekinmeden konuşuyoruz. geçmişi okusan oooooo:KK70::KK70::KK70:

senin kocan da deli mi ben iş yaparken yanına gelmek falan çok komik :KK70::KK70: onun eline de bi iş verde :KK69: rahat bıraksın seni :KK69::KK69:

iyi o zaman :KK70: öpüşüp koklaşıyorduk sürekli, biz hala öyleyiz :oops: beni çevresinde istiyor, ben iş yaparken o ya sigara içer yanımda ya da o da işin ucundan tutarki iş çabuk bitsin

Back
X