• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Kisss 34 bta bu kadar korkma hamileligin herrrrr hali cok güzel.insallah rabbim nasib ederde o güzelligin tadını cikarirsin

hamilelikten korkmuyorum çocukken geçirmediğim bu tür hastalıkların hamileliğim sırasında gelip beni bulmasından korkuyorum dediğim gibi hiç birini geçirmedim sadece kaba kulak oldum o kadar

Kızlar bu ne yaa sizde de çıkıyor mu midem kaldırmıyor artık. Sizde Eki Görüntüle 1441993 çıkmıyor sa da sizde görün mideniz bulansin diye tam ekran paylaşıyoru m fotoğraf ı :KK70: Bu arada bende acayip nezle yim .
geçmiş olsun dilekleriniz için tskler yarın kızımla ise gideceğim eşim 9.30da nobetten çıkacak gelip alacak kızımı o bakacak. Pazartesi salı çarşamba da o bakacak vardiyali çalışıyor ya iyi oluyor bize.

yaaa çok iğrenç ben de hala çanta reklamları dönüyor geçen gün bahsetmiştim yaaa çanta istiyorum diye aldırana kadar reklamını yapacaklar herhalde

hamilelikten korkmuyorum çocukken geçirmediğim bu tür hastalıkların hamileliğim sırasında gelip beni bulmasından korkuyorum dediğim gibi hiç birini geçirmedim sadece kaba kulak oldum o kadar
Pardon:110:Kilo almaktan falanda korkuyosjn ya bende hepsini toptan kastetmistim:110::110::110:

Kızlar bu ne yaa sizde de çıkıyor mu midem kaldırmıyor artık. Sizde Eki Görüntüle 1441993 çıkmıyor sa da sizde görün mideniz bulansin diye tam ekran paylaşıyoru m fotoğraf ı :KK70: Bu arada bende acayip nezle yim .
geçmiş olsun dilekleriniz için tskler yarın kızımla ise gideceğim eşim 9.30da nobetten çıkacak gelip alacak kızımı o bakacak. Pazartesi salı çarşamba da o bakacak vardiyali çalışıyor ya iyi oluyor bize.
İğğğrenç o ne kız oyleeee

Hanimlar iyi aksamlarrrr bugün kuranimiz vardi yedim yedim yedim :-)
ondan sonracima tatli da yedim valla öyle iyi geldi ki
ama sayilmaz dimi pazartesi basliyacagim icin simdiden doyayim,daha dogrusu gözüm doysun :-D

günaydın kızlar
ayda2kilogo ayda2kilogo canım çok geçmiş olsun minnoşuna da sana da
KirazHanim KirazHanim canım annen daha iyidir inşallah
@SusuDiyettee canım işlem nasıl geçti? iyi misin? sonuç çıktı mı?
kızlar yeni gelen kızlarla tanışamadım, hepiniz hoşgelmişsiniz:KK3:. burdaki muhabbet bağımlılık yapar dikkat:KK70:

buarada aydacım sana ayrıca koccaman :KK68: beni sormuşsun, çok mutlu oldum okuyunca

şimdiiii gelelim nerdeydim, iş yerinde başka bi birime yardımcı olmak için ofis değiştirdim(zorla çekti müdür:KK62:). bilgisayarlar engelliydi:mad:, safolar çok face açmış herhalde. şu telefona internet işini hızlandırmam lazım, evde de koca öğrensin istemiom meraklıdır okur hepsini:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK51::KK51:.
diyeti bozmadım, siz baya bozmuşunuz. bi okudum acıkdım ya. Hamburger Hamburger çok severim mercimekli böreği:KK53:, ayda2kilogo ayda2kilogo bana magnum dimeee :KK53:
buara sinirden bişey yiyemiom ben, ona rağmen iştahım açıldı. okumasamıydım ki:KK70:

Back
X