en iyi kaynana ölü kaynana demiştik.
Çarşamba gunu annem geldi akşam. perşembe sabahı beraber gidiciez diye. ben açlıktan yerlerde surunuyorum. yatıyorum doğal olrak . Annemi görmeye diye kaynanam da geldi. çay demlemiştik. Annem hem kilolu hem dizlerinde problem var sıvıları bitmiş. yuruyemıyo cok. Çok da canıtezdır, hiç bekleyemez bişeyi. annem dedi ben çayları doldurayım, seke seke kalktı gidiyo. Bizimki de tutuyo otur ben doldururum diye. ama ayak yapıyo parmak ucundan tutuyo resmen. Dur diyecegine kalk yerinden

gayet zayıf ve dinç aslında ama hastalık hastası. o dur dıyene kadar annem eline demliği almıştı bile .

Kalktı bi kere doldurdu o da göruntu vermek ıcın

snra dedi sabah ben de geleyim. gerek yok falan dedik ben tuvalate kalktım bi ara o arada ben de gelirim demiş kalkmış gitmiş salak. Bi beni görsene gdiyorm de

cay faslı da bitmişti , bardakları mutfaga goturdu bıraktı .yardım etmeye niyeti olan insan orda 3 tane bardak var onu yıka da git dimi. hiiiiiiçççç....
nese dun beraber gittik biraz bekledik sıramızın gelmesini. şaşırmıştım ben de gelicem deyince zaten. Bekledik baktık zor sıra geliyo . ben de gelmişken kan tahlili falan yaptıraym dedi. Gitti kan tahlili yaptırdı akcıger fılmı cektırdı geldi . ben neyle ugrasıyorum o neyle uğraşıyo. hastaneye gitmek içn yanına adam arıyo ve bulamıyodu, bu da onun içn bi fırsattı resmen. gecen hafta da biraz tartıstık. çok canımı sıkıyo bu durum ne yapmalıyım bilmiyorm.