• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Normalde her pazar gecesi ilacımı alıp pazartesi sabahı tuvalete cıkıp yapıyodum bildirmi. Ama bu hafta oyle yapmadım . Dün o kadar yorgundum ki en son eşimle sohbet ediyoduk, sabah uyandıgımda yatagımdaydım kalktım işe geldim :) Hamburger Hamburger yi sevindirmek istedim bu hafta :KK70:

seni uyanık seniiiii:KK53: bende 3 gündür çıkamadım bugün ilacı alıcam galiba kaçışım kalmadı:mad:

KIZLAR Bİ KONUDA YARDIM İSTİCEM SİZDEN
BENM SIPAM 5 YAŞINDA VE SÜT DİŞİ SALLANIO DÜŞTÜ DÜŞECEK ERKEN DEİLMİ YAA

ellerine sağlık canım tablo mikemmel :KK9::KK9::KK9::KK9:

GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN AYDA YA SELAMLARIMI İLETİYORUM BEN BU HAFTA 1. OLAMADIMSA DAHA BENDEN HAYIR BEKLEMEYİN :KK43:

2. olmuşsun hemde çok fark yok tebrik ederim cnm :KK9::KK9::KK9:

hic ööle deme 1,2 kg eksi ne demek :-) Süpersin al bakayim 1200 grlik tereyagini eline :21:
bencede al vve tereyağını bitir :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ayda , sinoki ve ozz tebriklerrrrr:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

teşekkürler cnmmmmm :KK60::KK60:

YA KIZ MAGNUMU KEMALPAŞALARI HÜPLETSİN BİDE ÜSTÜNE 1,5 KG VERSİN
YİYEREK ZAYIFLAMA DEDİKLERİ YÖNTEM BU OLSA GEREK

bence bu aydaa bizi kandırıyor kızlar ters köşe oynuyor yiyorum diyor yemiyor bu kız pazartesinden bcumaya kadar + dayım dedi durdu 2 günde 1,5 nasdıl verdi :KK53::KK53::KK53:

İnanmıyoruuuuummmmmm. Hamburger Hamburger kilo vermiişşşşşş :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ayda2kilogo ayda2kilogo taaammmmm 1,5 Kilo vermiişşşşşş :rolleyes:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
tebriklerrrrrr :KK68:
olsun ben de 64,5 u gordum yani . Ama o kadar yemeye yine 66 yım çok sukur kendıme de tebrıkler :KK9::KK70:

teşekkürler cnm bende seni tebrik ederim yenildin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
wayyy ayda 69 olmuş tebriklerrrr:nazar:

sinoki de eski performansına dönmüş yine güzel kilo vermeye başlamış kızzz piskiletin geldi mi ????

Rose yerinde sayıyor olsun ama yaaa almayalım da yerimizde saysak da olurrr

susuu tutsaydın yaa bir kendini bulmuşken böyle detoksu kullansaydın

gamzenn kızzz toplamda 11 kilo vermişsin :nazar: sinokinin yolundan ilerliyorsun maşallah diyelim tütütüttüüüüüv:KK70:

lola da bende 100 vermişiz

melek, efsam, sibel bu hafta sizden atak bekliyorum genelde + da olunduğu haftanın ertesi hırs yapıp çok güzel - yegeçiliyorr

çok teşekkürler canımmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
yılbaşına girdiğim kiloya gelmeye çalışıyorum inş başaracağım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK70:

kilo veren ve almayan ark. çoook tebrik ederim. :KK60:
kilo alan arkadaşlarımıda aldıkları için tebrik ediyorum sayenizde ilk 3 e girdim :confused::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayda sana 1,5 kg dan ötürü koskocaman tebrik :nazar::nazar::nazar:69 u görmüşsün haftaya 70 olman ümidiyle:KK70::KK70::KK70::KK70:

ellerine sağlık canım tablo mikemmel :KK9::KK9::KK9::KK9:

2. olmuşsun hemde çok fark yok tebrik ederim cnm :KK9::KK9::KK9:

bencede al vve tereyağını bitir :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

teşekkürler cnmmmmm :KK60::KK60:

bence bu aydaa bizi kandırıyor kızlar ters köşe oynuyor yiyorum diyor yemiyor bu kız pazartesinden bcumaya kadar + dayım dedi durdu 2 günde 1,5 nasdıl verdi :KK53::KK53::KK53:

teşekkürler cnm bende seni tebrik ederim yenildin :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

çok teşekkürler canımmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
yılbaşına girdiğim kiloya gelmeye çalışıyorum inş başaracağım:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK70:

kilo veren ve almayan ark. çoook tebrik ederim. :KK60:
kilo alan arkadaşlarımıda aldıkları için tebrik ediyorum sayenizde ilk 3 e girdim :confused::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayda sana 1,5 kg dan ötürü koskocaman tebrik :nazar::nazar::nazar:69 u görmüşsün haftaya 70 olman ümidiyle:KK70::KK70::KK70::KK70:

aynen bende katılıyorum sana ters köşe yapıo bencede 1,5 kg ne demek yaa şevkim kırıldı valla

KIZLAR Bİ KONUDA YARDIM İSTİCEM SİZDEN
BENM SIPAM 5 YAŞINDA VE SÜT DİŞİ SALLANIO DÜŞTÜ DÜŞECEK ERKEN DEİLMİ YAA
altindan dis geliyor olabilir sallandigina göre :KK45: ama erken degil canim ilk okul zamani basliyoru iste hatta bazen gec kaliyor, benim mesela bir adet süt disim bulunmakta.30 yasindyim :oops: yani baya bi gec kaldi hahaha

altindan dis geliyor olabilir sallandigina göre :KK45: ama erken degil canim ilk okul zamani basliyoru iste hatta bazen gec kaliyor, benim mesela bir adet süt disim bulunmakta.30 yasindyim :oops: yani baya bi gec kaldi hahaha

benimde önde üstte ve alttaki 4 diş değişti sadece geri kalanı süt dişim. dişçiye gittiğimde çok şaşırmıştı küçücük dişlerin diye:KK70: bu yaştan sonra yenilenirse ayvayı yedimmm:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

altından diş çıkmış bile önündekini düşürememiş bide arkasına doğru büyümüş maşşallah erken çıktığı yetmiomuş gibi bide sabredememiş önündekini devirmeyi :KK70::KK70:

altından diş çıkmış bile önündekini düşürememiş bide arkasına doğru büyümüş maşşallah erken çıktığı yetmiomuş gibi bide sabredememiş önündekini devirmeyi :KK70::KK70:

düz bi şekilde çek canım dişi, alttaki diş yamuk çıkmasın

tmm canim o normal merak etme,öndeki düsük arkadaki öne dogru yol alacak...hepsi o kadar kuvvetli itemiyor :D

benimde önde üstte ve alttaki 4 diş değişti sadece geri kalanı süt dişim. dişçiye gittiğimde çok şaşırmıştı küçücük dişlerin diye:KK70: bu yaştan sonra yenilenirse ayvayı yedimmm:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
harbiden ya orasini hic düsünmemistim.
Bir an kendimi canlandirdim öyle dissiz, seninki hele ki daha fazla suan krizlerdeyim amannnnnnn cikmasinlar artik ben memn unum mini minnacik disimden :D

harbiden ya orasini hic düsünmemistim.
Bir an kendimi canlandirdim öyle dissiz, seninki hele ki daha fazla suan krizlerdeyim amannnnnnn cikmasinlar artik ben memn unum mini minnacik disimden :KK70:

evet bende memnunum, şükür çürüğüm ya da dolgum yok o derece sağlamlar. allahtan öndeki dişler değişmişte güldüğümde normal duruyoro_O

Çok kalabalıktık ,Şöyle bi börek yapmıştım. Mangal da vardı , envayi çeşit ıvır zıvır tatlı bilmem ne vardı. ne yapsaydım yani ? yemeyim ne yasaydım ! ? :D:D::D

Eklentiler

• collage_20150308101633215.webp
    collage_20150308101633215.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 84
evet bende memnunum, şükür çürüğüm ya da dolgum yok o derece sağlamlar. allahtan öndeki dişler değişmişte güldüğümde normal duruyoro_O
bergüzar korelin de cogu disi süt disiymis, duymusmuydun ?
belli hatta ufak ufak,ben cok seviyorum ya kocaman dislerden daha iyii muhakkak

aynen bende katılıyorum sana ters köşe yapıo bencede 1,5 kg ne demek yaa şevkim kırıldı valla
bizde aynısını yapalım da gününü görsün En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

heeeeeee hehe evet yaaa valla ben aranizda ennn ennn siskoyum siz düsüceksiniz 50lere 50 küsürlere ben ancca 6li yi görücem bencede bol bol tereyagi tüketin cok saglikli :KK69::KK45:
:63::63::63:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

canlandırdım bi an :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

canım yeni çıkan dişe dikkat et kötü çıkmasın :KK20:

Çok kalabalıktık ,Şöyle bi börek yapmıştım. Mangal da vardı , envayi çeşit ıvır zıvır tatlı bilmem ne vardı. ne yapsaydım yani ? yemeyim ne yasaydım ! ? :KK70::KK70:::KK70:

hii böreğe gelll mmmmm :KK60:
tatlım resmi nasıl ekledin o_O

Herkese günaydınlaaaaaar :KK24::KK24::KK24: mutlu ve umutlu yeni bir haftaya başladım :21::21::21:

bizde aynısını yapalım da gününü görsün En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

:63::63::63:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

canlandırdım bi an :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

canım yeni çıkan dişe dikkat et kötü çıkmasın :KK20:

hii böreğe gelll mmmmm :KK60:
tatlım resmi nasıl ekledin o_O
hala resim diyor ya

Bu arada tebrikler için tskler dr da sıra bekliyorum rapor isticem

Back
X