• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

bizde aynısını yapalım da gününü görsün En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

:63::63::63:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

canlandırdım bi an :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

canım yeni çıkan dişe dikkat et kötü çıkmasın :KK20:

hii böreğe gelll mmmmm :KK60:
tatlım resmi nasıl ekledin o_O

Masa ustunden tuttum buraya bıraktım yukledı kendı kendıne. Diğer türlü ben de beceremiyorum

bizde aynısını yapalım da gününü görsün En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

:63::63::63:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

canlandırdım bi an :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

canım yeni çıkan dişe dikkat et kötü çıkmasın :KK20:

hii böreğe gelll mmmmm :KK60:
tatlım resmi nasıl ekledin o_O

Börekten sana da yapiim mi sinokimm ne dersin :kk77::KK15: Aşırı lezzetliydi üzeri kıtr kıtır içi yumuşacık. :p:p:p yersin bi 5- 10 dilim bişey olmaz:KK30::KK30:

deryasefa sabah 10 a kadar söylemen gerekiodu bi dahaki haftaya eklerinir artık şimdi sıralama değişecek falan baya iş haftaya ayda2kilogo ya mesaj atarsın bu haftalık ben hazırladım çünkü
tamam canım neyse :(

deryasefa sabah 10 a kadar söylemen gerekiodu bi dahaki haftaya eklerinir artık şimdi sıralama değişecek falan baya iş haftaya ayda2kilogo ya mesaj atarsın bu haftalık ben hazırladım çünkü
Şeker ben sabah hiç formu okumadan aydaya gondermısdım bildirimi mi liste acıklandımı ne oldu kı

ayda cok gecmıs olsun canım

sevgili rakibelerim
sinoki tebrik ediyorum seni kilo vermişsin:KK9::KK9::KK9::KK9: ve susu senide tebrik ediyorum ama azıcık :p:p:pben bu hafta sızı sevındıreyım dedım ama haftaya hazır olun hatunlar

ayda canım tebrıklerr:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

C:\Users\OZLEM~1.BAB\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\clip_image002.jpg

hala resim diyor ya

Bu arada tebrikler için tskler dr da sıra bekliyorum rapor isticem

:KK11::KK11:

Masa ustunden tuttum buraya bıraktım yukledı kendı kendıne. Diğer türlü ben de beceremiyorum
ssağ ol canımm :KK60:
Börekten sana da yapiim mi sinokimm ne dersin :kk77::KK15: Aşırı lezzetliydi üzeri kıtr kıtır içi yumuşacık. :p:p:p yersin bi 5- 10 dilim bişey olmaz:KK30::KK30:

yemem sen ye bol bol yede kilo al :KK11::KK11::KK11:
ben unutttum kilo bildirimi yapmayı yaaaa :KK43:(( 65,80 im canım sen kaçsın :)
64.1 oldum ben :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

sevgili rakibelerim
sinoki tebrik ediyorum seni kilo vermişsin:KK9::KK9::KK9::KK9: ve susu senide tebrik ediyorum ama azıcık :p:p:pben bu hafta sızı sevındıreyım dedım ama haftaya hazır olun hatunlar

ayda canım tebrıklerr:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sağ ol canımmmmmm . Yarışmaya devam :KK59::KK59::cool::cool::cool:

Back
X