• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

öğle yemeğinde tatlı olarak profiteröl vardı ve ben tam yicekken son anda arkadaşıma verdim geride isteyemem ohhh 400 kalori ellerimden uçtu gitti :KK76::KK76::KK76:

Kızlar basit çabuk olabilcek komşu ağırlamalık tarif sorduk dimi cevap versenize :KK67:
Canm kereviz salatasyap.hazir yufkadan börek yap googleda midye börek tarifi war hem cok şık hem çok pratik çıtır çıtır çok güzel oluyo. Bisküvili pudingli pasta yap. Şimdilik aklimi en kolay bunlar geldi

kızlar selam..bende yaklaşık 15 gündür "myfitnispall" diye bir program var ondn faydalanarak kalori hesaplı beslenmeye çalışıyorum..(cümleden de anlaşılacağı gibi zorlanıyorum:) ).. günde 1200 kalori tüketmem lazım..aşıyorum bazen tabi..ama 15 günde 2 kg verdim..:)burayada gaza gelmeye geldim..:)

hoşgellllllllllldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn yaaaarrrrrr araaamızaaaaa boşverrr beeeeeeee sen ye ye ye yeeee elalem ne derse desin haydiiiii lililiilil liiilliii:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

zannedersem delirdim :confused::confused::confused:
hoşgelsin canımmmm:KK60:
Kizlar ben bu gün kahvaltida hamburger yedimo_Oo_Oo_Oo_O
Hep o kocişimin yüzünden yaa

ohhhh afiyet olsun kafadan gitti 500 kalori :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Kızlar basit çabuk olabilcek komşu ağırlamalık tarif sorduk dimi cevap versenize :KK67:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

milföyden tatlı yada tuzlu bir tarif yap
bir mantı yap bol yoğurtlu soslu
bir poğaçaa
bir kurabiye ohh miss :kk77::kk77:

sonra otur ye o kadar emek vermişsin yemeden olmaz :kk77::KK76::KK76:

öğle yemeğinde tatlı olarak profiteröl vardı ve ben tam yicekken son anda arkadaşıma verdim geride isteyemem ohhh 400 kalori ellerimden uçtu gitti :KK76::KK76::KK76:

:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

hoşgellllllllllldiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn yaaaarrrrrr araaamızaaaaa boşverrr beeeeeeee sen ye ye ye yeeee elalem ne derse desin haydiiiii lililiilil liiilliii:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ohhhh afiyet olsun kafadan gitti 500 kalori :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

bir poğaçaa

noldu bebeğim pek hoşnut olmadın sanki bu durumda :21::21:

bir poğaçaa

Kıssss sinoki noldu sana böyle artıdamısın yawrum yaaa...sen böe yaptikca ben aCccYip motiwe oluyorumm:KK53::KK53::KK53:

Hoşgeldin.
Bize biraz kendinden bahsedebilirsin. Kaç yaşındasın, kaç kilosun, boyun kaç, evli misin bekar mısın, çalışıyor musun, çocuk var mı vs. vs.

Hoşbulduk..:).. 33 yaşındayım..15 gün önce 95 kiloydum..şu an 93 kiloyum..:KK73:..evliyim..çalışıyorum..çoçuk olması için çalışmalar devam ediyor..:oops:...:KK68:

kızlar selam..bende yaklaşık 15 gündür "myfitnispall" diye bir program var ondn faydalanarak kalori hesaplı beslenmeye çalışıyorum..(cümleden de anlaşılacağı gibi zorlanıyorum:) ).. günde 1200 kalori tüketmem lazım..aşıyorum bazen tabi..ama 15 günde 2 kg verdim..:)burayada gaza gelmeye geldim..:)
hoş geldin canım biz seni ye ye diyerek zayiflatiriz gör bak :KK70: bizim topigin zayiflatma taktiği şu
herkesi yemeğe teşvik etmek.:KK70: sinokiyi takip et bak herkese ye sunu da ye spor niye yaptın o profitrol yenmez mi gibi yorumları var:KK70: gamzen mesela profitrol ismarlamayi sever:KK70: bizi daha önce takip etmiyorsan eğer biraz şoka ugrayabilirsin :KK70:sonra bi bakmissin sende bizlere ye demeye baslamissin:KK70:
ayda2kilogo ayda2kilogo nerdesin sen topikimizin gülü? Gözlerim seni arıyor.
burdayım canım kalabaliklasinca eksikliğimiz de anlaşılmıyor anlaşılan. Bi sen sormussun canım tsk:KK68:
şimdi canım düdüklü tencereyi alıyorsunn içine paketleriyle kabuklarıyla kek malzemelerini koyuyorsun gerisini o halleder :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
bu da düdüklü de son nokta olmalı.:confused:

hoş geldin canım biz seni ye ye diyerek zayiflatiriz gör bak :KK70: bizim topigin zayiflatma taktiği şu
herkesi yemeğe teşvik etmek.:KK70: sinokiyi takip et bak herkese ye sunu da ye spor niye yaptın o profitrol yenmez mi gibi yorumları var:KK70: gamzen mesela profitrol ismarlamayi sever:KK70: bizi daha önce takip etmiyorsan eğer biraz şoka ugrayabilirsin :KK70:sonra bi bakmissin sende bizlere ye demeye baslamissin:KK70:

burdayım canım kalabaliklasinca eksikliğimiz de anlaşılmıyor anlaşılan. Bi sen sormussun canım tsk:KK68:
bu da düdüklü de son nokta olmalı.:confused:

Aydaaa nasıl oldun minik kuşumm :))))))

Tam benlik valla...:KK45:..hayal bari kuralım..dimi..
:KK39:

Back
X