• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Kızlarrrrrr :KK37:
Akşam yemeğimi söylüyorum,
Markete gittim bu akşam alış veriş merkezinde, sonra kardeşim geldi, hadi birer kahve içelim dedik, kahve içeceğimiz yere gidince hadi bir dilim pastayı bölüşelim dedik, sonra kahve yerine çay içtik ve yarım dilim pasta yemiş oldum. Ve tabii ki böyle olunca akşam yemeği yiyememiş oldum.

aa icmedigin bir şey :KK70:

Kizlar aksam yemegimide yedim
1 dolu kase kirmizi mercimem corbasi
1 kase tam yagli yogurt
Yarim porsiyon firinda tavuk yemeği :KK66:
3 adet yesil biber:rolleyes:

Daha cay saatim varrrrr yiyince yazcam gariiii:confused:
yazmak zor gelir diye yememezlik etme canım.yazmasansa olur sen ye yeter ki.:KK53:
evet bayanlar okumamiz vardi yeni geldim,veee kendime hakim oldum :-)

aksam yemegi niyetine bir kepce misir corba
3 kasik pilav
3 kasik et
koca tabak salata

300 kalorim var hala, bilmem belkide yemem tokum cünkü :-)

ccanlarrrr tatli yemedim iyiyim yaa birincilige oynuyorum yeminle yuhuhhuuuu
Bu hafta iyi ki bi 1,5 kilo verdim birinci oldum herkes birinciliğe oynuyor maşallah ne hırs herkes teki.
aaaaaaaa oolurmu canimcim anladim duydum cayli oldugunu,ama o kadar cenesi düsük bayan bir arada olunca kaynadi canimcimmm :eek:canim hemserim benim.ahhhh izine gidince bi löp löp yesem bükmeleriiii hashasli cörekleri oofffbide dügülü sarma olur dimi canim ya :mad::mad::mad:
yeme kız saçmalama :KK53:dü ğülü sarmaya kıyma da koyuyoruz biz yoğurt döküp yiyoruz.:kk77:

Kızlarrrrrr :KK37:
Akşam yemeğimi söylüyorum,
Markete gittim bu akşam alış veriş merkezinde, sonra kardeşim geldi, hadi birer kahve içelim dedik, kahve içeceğimiz yere gidince hadi bir dilim pastayı bölüşelim dedik, sonra kahve yerine çay içtik ve yarım dilim pasta yemiş oldum. Ve tabii ki böyle olunca akşam yemeği yiyememiş oldum.
o yarım dilim akşam yemeğine bedeldir merak etme :KK53:

C
tam ben işte.:KK70: gün kadını olarak yaratılmışım ben aslında yanlış iş yapıyorum.:KK70:örgü ye de bayılırım.:KK69:kahve falı da bakıyom. ooo günlerin aranılan kadını olurdum beee:KK70:
mesai bitti ya ortalık sakinledi ellemm:KK70:
Canim nerenerelisin bi antep osmaniye,yani cukurova havasi aldim

yazmak zor gelir diye yememezlik etme canım.yazmasansa olur sen ye yeter ki.:KK53:

Bu hafta iyi ki bi 1,5 kilo verdim birinci oldum herkes birinciliğe oynuyor maşallah ne hırs herkes teki.
yeme kız saçmalama :KK53:dü ğülü sarmaya kıyma da koyuyoruz biz yoğurt döküp yiyoruz.:kk77:

İşte o sebeple yemek yiyemedim ama karnım çok aç.
Bi akıl versene bu saatte ne yenir?

Afyonlu degilim ama mercimekli bükmeye bayılırımmm

Ayyyyyyy bu kadar geweze ancak bu sekilde ni araya gelirdi heralde oku oku bitmedi
Bugün kahwalti
2sigara böreği
1tsne haslanmis patates

Öğlen dısarda yedik
yarim kiymali pide
Ayran
Aksam
5sarma
1 dilim börek
Toplam1200 kalori
Afiyett yag olsun :KK53:
evet bayanlar okumamiz vardi yeni geldim,veee kendime hakim oldum :-)

aksam yemegi niyetine bir kepce misir corba
3 kasik pilav
3 kasik et
koca tabak salata

300 kalorim var hala, bilmem belkide yemem tokum cünkü :-)

ccanlarrrr tatli yemedim iyiyim yaa birincilige oynuyorum yeminle yuhuhhuuuu
yeeeeee arkandan aglar :KK48:

İşte o sebeple yemek yiyemedim ama karnım çok aç.
Bi akıl versene bu saatte ne yenir?
canim sicak sut yada yogurt ye :KK76:

Aydaaaaa surpuuuzzz ne kizzzzzz:oops:

Ben oyle yedim ki o kobegi bile okumadim dusun :KK47:

Kizlar kocqman bir kupa sutlu kahve ictim yaninda 3 gofret 2 piskevit 2 kremali piskevit yarim avuc kuru uzum:KK76::KK76:

Aydaaaaa surpuuuzzz ne kizzzzzz:oops:

Ben oyle yedim ki o kobegi bile okumadim dusun :KK47:

Kizlar kocqman bir kupa sutlu kahve ictim yaninda 3 gofret 2 piskevit 2 kremali piskevit yarim avuc kuru uzum:KK76::KK76:
Ohhh yarasınn diyecem ama kıyamadim kissss.neden yedin o kadar,yazık degilmi emeklerine he kuzum

Back
X