• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

her hafta çıkan ütüleri yaparım biriktirmem yoksa altından kalkamam eşimde benimde iş kıyafetlerimiz var günlük kıyafetlerimiz var yani aslında 2 kişiyiz ama 4 kişilik çamaşır ve ütü çıkıyor vee o ütüsüz çamaşırları dolaba koysan olmaz ütüsüz koymasan nerede kalacak boş odam var ama ben sevmiyorum ortalıkta dağınıklık ve eşimin ne giyineceği belli olmuyor zaten 1 gömleği 30 dk da ütülüyor o yüzdendir ki tüm ütüleri ben yapıyorum veee hepiciğini bitirip yerlerine yerleştiriyorum

KIZ AZ DAHA KASSAN BİSİKLETE BİNERKEN HEM ÜTÜ YAPIP HEM ERTESİ GÜNÜN YEMEĞİNİ DÜDÜKLÜYE ATIP HEM DE YEŞİLÇAYINI İÇİP SURVİVOR İZLEYEBİLİRSİN GİBİ GELİYOR BANA. AZ KALMIŞ YANİ OLACAK :KK70::KK70::KK15:

KIZ AZ DAHA KASSAN BİSİKLETE BİNERKEN HEM ÜTÜ YAPIP HEM ERTESİ GÜNÜN YEMEĞİNİ DÜDÜKLÜYE ATIP HEM DE YEŞİLÇAYINI İÇİP SURVİVOR İZLEYEBİLİRSİN GİBİ GELİYOR BANA. AZ KALMIŞ YANİ OLACAK :KK70::KK70::KK15:

Gülme şeklimi anlatacak ifade bulamadım bunla idare edin..:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

yok canım ütü yaparken yemeği ocakta unuturum unutkan bir yapım var dalarım tv ile ütüye düdüklüyü patlatırım :KK70::KK70::KK70:
eşim bu yaptığıma ütü partisi diyor bende azcıkta sen parti ver uzaktan davulun sesi hoş gelir diyorum ama nafile

Gülme şeklimi anlatacak ifade bulamadım bunla idare edin..:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: BU DA OLABİLİR BAK :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
yok canım ütü yaparken yemeği ocakta unuturum unutkan bir yapım var dalarım tv ile ütüye düdüklüyü patlatırım :KK70::KK70::KK70:
eşim bu yaptığıma ütü partisi diyor bende azcıkta sen parti ver uzaktan davulun sesi hoş gelir diyorum ama nafile
DÜDÜKLÜNÜN DÜDÜĞÜ YOK MU AYOL ÖTER HABER VERİR SANA GERÇİ ÜTÜ PARTİN DE YÜKSEK SESDEN DUYMAN ZOR OLABİLİR:KK53::KK53::KK53:
BU ARADA BİSİKLET SÜRERKEN ÜTÜ YAPABİLECEĞİNİ KABUL ETTİN DE Bİ DÜDÜKLÜ MÜ SORUN OLDU.:KK70::KK70::KK53: BUNU YAPAN ONU DA YAPAR:KK70:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: BU DA OLABİLİR BAK :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
DÜDÜKLÜNÜN DÜDÜĞÜ YOK MU AYOL ÖTER HABER VERİR SANA GERÇİ ÜTÜ PARTİN DE YÜKSEK SESDEN DUYMAN ZOR OLABİLİR:KK53::KK53::KK53:
BU ARADA BİSİKLET SÜRERKEN ÜTÜ YAPABİLECEĞİNİ KABUL ETTİN DE Bİ DÜDÜKLÜ MÜ SORUN OLDU.:KK70::KK70::KK53: BUNU YAPAN ONU DA YAPAR:KK70:

kız taktın piskiletime walla nazar edeceksin kenarda sakin sakin duruyor bir danteli eksik :KK70:

Hafta sonu sevdiceğim gelebilirrrr :KK60::oops::KK23::KK37::KK36::KK8:

:KK8::KK8: wayyy müyendisss yollara düşüyor demek

KirazHanim KirazHanim GÖZÜN AYDIN OOOO BU HAFTA DA ZAYIFLAMA İHTİMALİN KALMADI ANLAŞILAN :KK66::KK70:

kızz benim gözüm aydın bunlar ne zaman bir araya gelse Rose 1 kg almış oluyor :KK70::KK70::KK70: sonra 1 ay vermek için uğraşıyor müyendis bir daha geliyor hooop geri alıyor müyendis sayesinde rakibim beni bir türlü geçemedi:KK70::KK70:

Hem yiyebilir hem de yakabilirim derrrmiişşşiiimmmmm :KK53::KK53:

Yanlış anlamayın he, heyecandan yakarım kalorileri :KK53::KK53::KK53:

neyin heyecanı ki bu şimdi :KK8::KK8::KK59::KK59::KK59:

Allah tan öyle bir takıntım yok yoksa kafayı yerdim

ütüden nefret ediyorum ama ütüsüz bir şey giyinmekten de nefret ediyorum

hafta 1 ütü yapıyorum ütü masasını tekli koltuğun önüne kuruyorum ütülenecekleri yanıma alıyorum evin en büyük kupasında yeşil çay yapıyorum onu da yanıma alıyorum çayın yanına atıştırmalık bişeylerde koyuyorum tv karşımda açıyorum film dizi Allah ne verdiyse oturduğum yerden bir yandan çay içip bişiler atıştırıyorum bir yandan tv izliyorum bir yandan ütü yapıyorum anca o zaman çekilir oluyor

en son kv kendikileride çıkradı deyince ahaaa onunkileri de mi ütüledi yoksa dedim ama kendisi ütülemiş

eli işte gözü oynaşta

Prensip olarak ütüye karşıyım..tekrar buruşacağını bile bile enerji ve zaman kaybı..En Büyük KK:KK53:
hele ki o don ütüleme mümkünnn değil..:mad::mad:

evin bir odası boş..çamaşır odası gibi..biz ailecek ütüyü günlük yaparız..sabahki psikolojimize göre ne giyeceksek ütü masasını ilk giden kapar..ve ikinci gelene hadi hadi bırak ben ütüleyeyim der..:KK45:.. kısmet tabi artık kim kapar, kim kapamaz..:KK48::KK48:

işte bu yüzden hani şu filmlerde dizilerde falan oluyo ya askıda jilet gibi ütülü kıyafetlerim hiç olamıyo..:KK59::KK59:

benimde yaaa, dara düşmedikçe ütülemem

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

34bta26 34bta26 bende yaklaştım sana dikkatini dürterim, eliptikimle geçiveririrm ha:rolleyes: hem benim müyendizin tapusu bende daha istikrarlıyım bak

kıızz beri git kimse beni geçemez atlarım piskiletime basarım pedallara vınnnn diyeee uçarımmmm

tabi kendimi iyi hissedince şuan değil piskilete atlamaya yerimden kalkıp su alacak dermanım yok

:KK8::KK8: wayyy müyendisss yollara düşüyor demek

kızz benim gözüm aydın bunlar ne zaman bir araya gelse Rose 1 kg almış oluyor :KK70::KK70::KK70: sonra 1 ay vermek için uğraşıyor müyendis bir daha geliyor hooop geri alıyor müyendis sayesinde rakibim beni bir türlü geçemedi:KK70::KK70:

neyin heyecanı ki bu şimdi :KK8::KK8::KK59::KK59::KK59:
O bana gelsin de, hasret giderelim de sen iste 2 kilo bile alırım :KK37:

Back
X