• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Sen de akıl vereceksin :KK60:
Gerçi sana sık sık özelden başvuruyorum da :p

kuzum benim fikrim aceleci olmamak adamı sık boğaz etmemek işini bulsun bir süre çalışsın ondan sonra bu konular gündeme gelir

bence bir erkek kendini maddi olarak güvende hissedince evlilik düşünür

tez canlı ol olma demioz sadece ona hissettirme, gelecek hayallerinden neler istediğinden bahset, hatta şakayla karışık bu hasret ne zaman bitecek ne zaman uyandığımda seninle güne başlayabileceğim felan de. olayı romantik bi şekilde dikte etmeye bak:KK45:
Her şeyi biliyor.
Hatta eski sevgilimden neden ayrıldığımı bile biliyor.

tez canlı ol olma demioz sadece ona hissettirme, gelecek hayallerinden neler istediğinden bahset, hatta şakayla karışık bu hasret ne zaman bitecek ne zaman uyandığımda seninle güne başlayabileceğim felan de. olayı romantik bi şekilde dikte etmeye bak:KK45:

:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23: zaten bu ikili ilişkilerde ki romantiklik devreye girince akan sular duruyor :KK30::KK30::KK30:

kızzzz işi yoksa iş bulmadan ciddiye düşmeyin zaten

bencede :cry:

kuzum benim fikrim aceleci olmamak adamı sık boğaz etmemek işini bulsun bir süre çalışsın ondan sonra bu konular gündeme gelir

bence bir erkek kendini maddi olarak güvende hissedince evlilik düşünür

bence de diyeceğimde olmicek:KK70::KK70::KK70:

ama evlilik konusudnda kesinlikle erkeği bunaltmamak lazım sürekli beynine girmemek lazım hatta her an elinden kyıp gidecekmiş hiissi verip evliliği beyninden geçirmiyormuş gibi hissettirip adamı peşinden sürükleyeceksinnn evlenmeye cesaret edemese bile ilk fırsatta yüzü takacak ardından çorap söküü gibig gelecek her şey :KK76::KK76:

ama evlilik konusudnda kesinlikle erkeği bunaltmamak lazım sürekli beynine girmemek lazım hatta her an elinden kyıp gidecekmiş hiissi verip evliliği beyninden geçirmiyormuş gibi hissettirip adamı peşinden sürükleyeceksinnn evlenmeye cesaret edemese bile ilk fırsatta yüzü takacak ardından çorap söküü gibig gelecek her şey :KK76::KK76:
Acaba bunu nasıl yapacağım canım sinokim?

aynen katılıyorum . Birde ek olarak Erkekleri yücelterek istediğini yaptıracaksın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:KK23::KK23:

aynen kız, benimkine yap desem inadından yapmaz ama iki pohpohlasam gaz versem ya da onun fikriymiş gibi göstersem uça kaça yapar:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Burada bir yere iş başvurusu yapmış :KK37:
Kızlar hep beraber dua edelim de yanıma gelsin :KK37:

hadi inşallah kuzucum, hayırlısı ile olsun

burda benden daha tecrübeli kızlar var onlar sana bu konuda çok çok daha iyi yardımcı olurlar. Ama bende bildiğim kadarıyla tüyo veririm. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bu akşam bir tez hazırlayayım bu konuda :KK23::KK23::KK23:

yarında hepimizi toplayıp bir sunum yap :KK70::KK70::KK70: kız sen pofidiğinle nasıl tanıştın ne kadar zaman sonra evlendin anlat bakalım

aynen kız, benimkine yap desem inadından yapmaz ama iki pohpohlasam gaz versem ya da onun fikriymiş gibi göstersem uça kaça yapar:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hadi inşallah kuzucum, hayırlısı ile olsun

bir süre sonra o gazları pohpohları yemiyorlar onlar için taktiğiniz var mı?????:KK70::KK70::KK70:

1 aydır işsiz yarim.
Yanıma gelmenin yollarını arıyor. :KK37:

canım işini gücünü bulsun nikah masasına seven erkek oturmak için çok beklemez

kız bizde açıktan savaşsın demioz ki:KK70::KK70::KK70: bilinç altına işlesin dioz. bakıııınnn 2,5 ayda oturttum masaya diom. acık cilve naz acık da hayalperest ayağına yatmak romantizme dökmek olayı:confused:

bir süre sonra o gazları pohpohları yemiyorlar onlar için taktiğiniz var mı?????:KK70::KK70::KK70:
kız ben bu aralar istediğim bişeyi sen ne dersin, sen bu konuda daha öngörüşlüsün ben anlamıyorum pek bundan vs gibi salak ayağına yatıom, istediğim bi kaç seçeneği de böyle olsa sence olur mu diye soruom. ama ne yazıkki garanti yöntem yok bea bazen yemiyo tabi ki de. ama farkında olmadan yediği de oluyo ya da çabalarım karşında yumuşuo yapıo:KK70:

canım işini gücünü bulsun nikah masasına seven erkek oturmak için çok beklemez
kız bizde açıktan savaşsın demioz ki:KK70::KK70::KK70: bilinç altına işlesin dioz. bakıııınnn 2,5 ayda oturttum masaya diom. acık cilve naz acık da hayalperest ayağına yatmak romantizme dökmek olayı:confused:
Ay inşallah inşallah aminnnnn En Büyük KK

yaa içe yaramadı ki başım uğulduyooo , bademciklerim ağrıyor , göğsüm ağrıyooo, kaslarım ağrıyooo

emeklerim boşa gitti eve gidince tencereyi kafama dikeceğim , 2 greyfurt 1 portakal 1 limon sıkıp içeceğim vitamin zehirlenmesi olmazsam iyidir

atom çayı iç hayatm . geçmiş olsun

KIZ AZ DAHA KASSAN BİSİKLETE BİNERKEN HEM ÜTÜ YAPIP HEM ERTESİ GÜNÜN YEMEĞİNİ DÜDÜKLÜYE ATIP HEM DE YEŞİLÇAYINI İÇİP SURVİVOR İZLEYEBİLİRSİN GİBİ GELİYOR BANA. AZ KALMIŞ YANİ OLACAK :KK70::KK70::KK15:

ahahahahahahahhaa anırdım yaa resmeeennnn tovbestaaaaaaaggffiirrruullaaahhhh

aynen zaten az olan su tüketimim hafta sonu 0 a iniyor
ama p.tesi tartı günü diye bir çok abur cuburdan uzak duruyorum
bu hafta sonu eşim gözümün önünde neler yedi saymaya hafızam yetmez ama ben dayandım yemedim bazılarından da tadımlık aldım

ben de ben dee :( alıyo gelyio elleri dolu dolu. hep de en sevdiklerimden sana da aldım ayağına dolduruyo. Biliyo yemicem hepsini götürüyoo

Back
X