• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

S Sibel80 sarımsaktan bir çok kişi faydalanmış inş sana da çare olur ama düzenli kullanman lazımmış

bir gün kuafördeyim içeri bir kadın girdi alnı güneşten yanmış gibiydi kuaförüme kaşlarımı ve cildimi düzeltebilir misiniz dedi
kuaförde ne oldu sana dedi kadının kaş aldırdığı kuaför kaşlarının tam çıkması için sarımsak sür demiş bu da akam sarımsakları tuzla bir güzel ezmiş kaşlarına sürüp yatmış sabahta o vaziyete gelmiş tuz ve sarımsak asidi kavurmuştu kadının alnını

bunlar hep fazla(!) zekadan oluyo:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
öyle demeyin bende size başıma gelen bişeyi anlatayım da iyicene gülün

2008 yılında özel bi şantiyede saha mühendisliği yapıyordum. devamlı dışarda arazideyim güneşin altında. neyse bigün kayısı yağı aldım kırışıklık için gece yatarken sürdüm gözlerimin etrafına dudak üstüne ağzımın yan kenarlarına alnıma falan neyse tüm yüzüme sürdüm sayılır işte. ertesi gün işe gittim çalıştım. iş yerinde şantiye olduğu için hiç ayna da yok neyse. akşam eve gittim ayna da kendimi görünce şok şok şok oldum. arap bacı gibi nasıl yanmışım varya anlatamam. kayısı yağını çok sürdüğüm yerler falan daha yanık ala bula yüzüm böyle. cingen esmerliği olur ya öyle olmuşum. ağlayacaktım. neler yaptıydım kese üstüne keseler bilmem neler... :KK70:

kızlar bende aşırı bi enerji var, pekmez içtim ondan mı ki:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
ne içtin bilmiyom ama bi daha içme :KK70::KK70::KK70:öğlen iç bi daha ya akşama kocan enerjini alır :KK70::KK31:

kızlarrrrrr Rose heber etti bugün hastanedeymiş annesi ameliyat olacakmış dün kontrole gitmiş dr hiç kaynama olmamış demiş şekeri biraz yüksek çıkmış şekerini dengeleyince yatışını yapacaklarmış herkese selamları var
tüh ya geçmiş olsun . genç annesi aslında nasıl kaynamamış ki hayret bişey.

buarada dün dondurma yiyenler el kaldırsın:confused: ben yemediiiiimmmmm:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ben yemedim. ben keşkül yedim uyudum dün.

benim saçlarımda cansız, sürsem gürleşir mi ki?

bi anımı daha anlatayım bi de ona gülün.:KK70::KK70:

benim de saçlarım güçsüz. bi yerde okudum sarımsaklı şampuan falan satılıyor fayda görmüş millet.
birisi de demiş ki ben şampuanımın şişesinin içine sarımsak rendeledim. şampuan olarak onu kullanıyorum artık dökülmüyor hatta yeni saçlar da çıktı yazmış. bende de bioblas vardı aldım sarımsağı elime rendeledim içine. neyse yıkarken kokuyor ama kurutunca koku kalmıyor saçında. kullandım öyle bi kaç kez. işe yaradı mı bilmiyorum. ama kardeşimle denize gittik daldık falan kardeşim diyor ki abla sana da sarımsak kokusu geliyor mudiyor. geliyordu da çaktırmıyordum bende. meğer benim kafa ıslandımıydı mis gibi sarımsak kokusu yayılmaya başlıyormuş:KK70: bi daha o şampuanı kullanmamama rağmen tüm yaz denizde ben ve çevremdekiler sarımsak kokusuylan yüzdük. ohh mis gibi. :KK70::KK70: bi de denize girdiğimiz kampta denizin kenarına camları olmayan transit geliyor. turistleri filan gezdiriyorlar ya kapı cam yok açık havada gidiyon onun gibi. neyse doluşuyon denizden çıkınca biniyon. rüzgar da saçları savutturuyor. benim kafadan da millete sarımsak kokuları savruluyordu. kardeşimle gülmekden ölüyorduk yaaa.:KK70::KK70:

KIZLAR BEN bir daha ülker markalı bir ürün almamaya karar verdim. hiç bir ürününün arkasında kalori değerleri yok. kim bilir kaç kalori ürünleri haberimiz yok. eti yi tercih ediyorum artık. her ürününde güzelce kalori değerleri yazıyor.

Akilli telefonlarda barkod okuma programı var..onlarla öğrenebiliyoruz..

Ben pofidiğimi hep öperim hiç çemkirmemkiiiiii :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:
nedennnnnnn erkeklere faydası yokmuşşşş :cry::cry:

ben izlemim arada zaplarken görürsem bakıyom benden fayda yok yani :KK70:

kız ben sana erkeklerde işe yaramaz demedim ki sadece genlerinde kellik yada seyrek saçlılık varsa çare bulunabileceğini sanmıyorum dedim bu benim kendi fikrim

nasıl ki kıvırcık saçı düz düz saçı kıvırcık yapamıyorsak bu da öyle bir şeydir.

biliyoz biliyoz sabahları + da çıktığında nasıl öptüğünü :KK70:

kızlar günaydın. bende moral sıfır bugün. tartıda cumadan beri yukarıya çıkış var. aydacım bana kızma artı eksi söylüonuz diye ama söylemem lazım. diyeti bozmuyorum. standart 900-1000 kalorimide alıyorum sporumuda yapıorum. nerde yanlış yapıorum. gerçekten sürünerek geldim bugün işe tartıyı kaldırdım attım bi köşeye çıkmıcam pazara kadar.
Tartının pili azalmıştır.

2008 yılında özel bi şantiyede saha mühendisliği yapıyordum. devamlı dışarda arazideyim güneşin altında. neyse bigün kayısı yağı aldım kırışıklık için gece yatarken sürdüm gözlerimin etrafına dudak üstüne ağzımın yan kenarlarına alnıma falan neyse tüm yüzüme sürdüm sayılır işte. ertesi gün işe gittim çalıştım. iş yerinde şantiye olduğu için hiç ayna da yok neyse. akşam eve gittim ayna da kendimi görünce şok şok şok oldum. arap bacı gibi nasıl yanmışım varya anlatamam. kayısı yağını çok sürdüğüm yerler falan daha yanık ala bula yüzüm böyle. cingen esmerliği olur ya öyle olmuşum. ağlayacaktım. neler yaptıydım kese üstüne keseler bilmem neler... :KK70:

ne içtin bilmiyom ama bi daha içme :KK70::KK70::KK70:öğlen iç bi daha ya akşama kocan enerjini alır :KK70::KK31:

benim de saçlarım güçsüz. bi yerde okudum sarımsaklı şampuan falan satılıyor fayda görmüş millet.
birisi de demiş ki ben şampuanımın şişesinin içine sarımsak rendeledim. şampuan olarak onu kullanıyorum artık dökülmüyor hatta yeni saçlar da çıktı yazmış. bende de bioblas vardı aldım sarımsağı elime rendeledim içine. neyse yıkarken kokuyor ama kurutunca koku kalmıyor saçında. kullandım öyle bi kaç kez. işe yaradı mı bilmiyorum. ama kardeşimle denize gittik daldık falan kardeşim diyor ki abla sana da sarımsak kokusu geliyor mudiyor. geliyordu da çaktırmıyordum bende. meğer benim kafa ıslandımıydı mis gibi sarımsak kokusu yayılmaya başlıyormuş:KK70: bi daha o şampuanı kullanmamama rağmen tüm yaz denizde ben ve çevremdekiler sarımsak kokusuylan yüzdük. ohh mis gibi. :KK70::KK70: bi de denize girdiğimiz kampta denizin kenarına camları olmayan transit geliyor. turistleri filan gezdiriyorlar ya kapı cam yok açık havada gidiyon onun gibi. neyse doluşuyon denizden çıkınca biniyon. rüzgar da saçları savutturuyor. benim kafadan da millete sarımsak kokuları savruluyordu. kardeşimle gülmekden ölüyorduk yaaa.:KK70::KK70:

koku nasıl işlemişse artık :KK70::KK70:

timam sarımsak olayından vazgeçiyorum:KK70::KK70::KK70::KK70: kız benim enerji olsa da olmasada adam dinlemiyor ki:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kız ben sana erkeklerde işe yaramaz demedim ki sadece genlerinde kellik yada seyrek saçlılık varsa çare bulunabileceğini sanmıyorum dedim bu benim kendi fikrim

nasıl ki kıvırcık saçı düz düz saçı kıvırcık yapamıyorsak bu da öyle bir şeydir.

biliyoz biliyoz sabahları + da çıktığında nasıl öptüğünü :KK70:

:confused::confused::confused::confused::confused:

timam sarımsak olayından vazgeçiyorum:KK70::KK70::KK70::KK70: kız benim enerji olsa da olmasada adam dinlemiyor ki:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
sen iç o zaman herzaman hazırlıklı ol :KK70: susu nun kocasıydı sanırım hafta da 6 gün oynaşıyormuş susu 3 güne indirelim demiş te kocası da iyi o zaman kesip atalım gitsin demiş :KK70::KK70::KK70: senin ki de mi öyle :KK31:

sen iç o zaman herzaman hazırlıklı ol :KK70: susu nun kocasıydı sanırım hafta da 6 gün oynaşıyormuş susu 3 güne indirelim demiş te kocası da iyi o zaman kesip atalım gitsin demiş :KK70::KK70::KK70: senin ki de mi öyle :KK31:

Benim kocamdı evet. :( Maşallah çok istekli ama ben karşılık veremiyorum ne yazk ki . Canım istemeden ona çaktırmıyım falan deyince de tam bi kabus oluyo . ona da kabus haline getiriyorum . tartışmamıza ramak kalıyo yani. nası çözücem bu sorunu bilmiyorum. dün reglim bitti . eşm de gece geldi işten. ben de uyumuşum. 1 haftadır şaapmıyoruz ya o da bittiğini biliyo dün. hazırlayıp gelmiş yani belli ki :) kafamı toparlyamadım yaa. zorluyorum zorluyorm kendimi havaya girmek için yok olmadı yani . özür diledim yattm yani .

Back
X