• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

dolgu dudak merve oflaz kaldı yani gitmedi öyle mi :KK67:

kız maşallah pehlivan gibisin heytt beee :KK70::KK70::KK70::KK70:kollara bak kollara maşşallah :KK70::KK70::KK70::nazar:

yavrucum alt tarafında bol etek var orayı görmeden nasıl orantılı diyorsun anlamadım. belkim kamufle etti eteklen herkesi zayıfladım diye kandırıyor belkim.:KK57:

geçen günde pantolon giyinmişti oradan hatırlıyorum

1 kere yedim üzeri çikolatalı helva met miydi değilmiydi bilmiyorum ama sevmedim ben onu

Merve Oflaz Ahmet le mi sms e çıktı yoksa Ahmet i hiç sms e çıkarmadan hastalığından dolayı direk mi yolladı Acun ?? bu soru sana değildi sen de benim gibi izlememişin ama bilen cevaplar

bebişim ayda kendi başına turşu yapmayı başarırsa kaynanasına bağımlı olmayacak
susunun kocasıyla benim koca iflah olmaz
susu bi daha ki ay bebek yapacak
ayda survivor ı merak ediyor, izleyen cevap veren çıkmadı
nerdengeldimelekin kızı çok fena mobilyalardan sıkılmış durumda değiştirmek istiyor, mobilyacı numarası bulup arıyor falan.
özlemin tartısıyla sıkıntıları var, diyeti bozmamasına rağmen artıda ve morali bozuktu ama şimdi daha iyi
bahar arada ce e diyip bi kaç anı anlatıp kaçtı, annenin durumunu söyledi. herkesin annen için geçmiş olsun dilekleri var tabi benim de:KK15:
sinoki ve ayda ülkerin etiket bilgisi olmadığından ülker ürünlerini değil eti ürünlerini kullanacaklarmış
sibelin saç dökülmesi problemi var benim ve aydanın saçları seyrek, bunun üzerine sarımsak muhabbeti döndü okumak istersen aydanın sarımsak ve kayısı yağı ile güzel anıları var:KK70:
hatırladıklarım bu kadar ne çok konuştum:confused:

iflah olmaz :D:D:D uykudan uyandırıp ne demek yaaa. vururum onuuuu :KK62: gece olunca abdest almaya gidene kadar sızmış oluyorum, sabah da namaz için mecbur kalkıcaz. zten zor gelıyo malum bi de boy abdestı almak falan oooooo nnoooooo :stop: her hafta vardiya değiştiriyo ya 4 -12 vardıyasında gece 00,35 te evde oluyo . oyle oldugu zaman 1 kere oluyo sadece . gelemiyorum uykusuzluga :/

ve_ali_gurbuz_yari_finalde_canli13731913640_h1046558.webp

profil fotomu bu yapem bari

1 kere yedim üzeri çikolatalı helva met miydi değilmiydi bilmiyorum ama sevmedim ben onu

Merve Oflaz Ahmet le mi sms e çıktı yoksa Ahmet i hiç sms e çıkarmadan hastalığından dolayı direk mi yolladı Acun ?? bu soru sana değildi sen de benim gibi izlememişin ama bilen cevaplar

kız ayda fesat aydaaaa

ahmet dokunulmazdı. kendi isteğiyle gitti demekki. diğeride yırtmış oldu böylece

iflah olmaz :KK70::KK70::KK70: uykudan uyandırıp ne demek yaaa. vururum onuuuu :KK62: gece olunca abdest almaya gidene kadar sızmış oluyorum, sabah da namaz için mecbur kalkıcaz. zten zor gelıyo malum bi de boy abdestı almak falan oooooo nnoooooo :stop: her hafta vardiya değiştiriyo ya 4 -12 vardıyasında gece 00,35 te evde oluyo . oyle oldugu zaman 1 kere oluyo sadece . gelemiyorum uykusuzluga :/
senin kocan 4-12 vardiyasını da senin regl denk getireyim diye bile uğraşıyordur. zaten oynaşmıyor bari regl de çıksın aradan diye :KK70:

iflah olmaz :KK70::KK70::KK70: uykudan uyandırıp ne demek yaaa. vururum onuuuu :KK62: gece olunca abdest almaya gidene kadar sızmış oluyorum, sabah da namaz için mecbur kalkıcaz. zten zor gelıyo malum bi de boy abdestı almak falan oooooo nnoooooo :stop: her hafta vardiya değiştiriyo ya 4 -12 vardıyasında gece 00,35 te evde oluyo . oyle oldugu zaman 1 kere oluyo sadece . gelemiyorum uykusuzluga :/

kız benmkide öyle gece bakıom 3-4 falan gibi bişeyler oluyo bi hareketlilik uyanıp nolduğunu anlayana kadar iş bitio bende bişey anlamıom :oops::oops::oops:

nasıl anlamadan bitiyor ayol. hepimiz aynı şeyden mi bahsediyoruz ben anlamadım:KK70::KK70::KK70:

moccuk şöyle anlatayım. tombik kalın güçlü moccuk işte be :KK70:

bende anlamadım konumu değişti ?anlamadan uyanmadan nasıl bitiyor ?? saat 15:45 te çıkıyorsun kız sen taş mı taşıyorsun nasıl uyku o ??

Ben dışarı çıkayım bari tek bekar olarak :KK53: muhabbet kaydı iyice..
Gerçi isterseniz dahil olayım ben de, iyi senaryo yazarım.

Benim sevgilim de bu aralar keyfim yok azıcık yerine gelsin diye yanımda 2 gece kalacakmış :KK23:

ooooo müyendiz beyin bahanesine bak senn:KK53:

kız benmkide öyle gece bakıom 3-4 falan gibi bişeyler oluyo bi hareketlilik uyanıp nolduğunu anlayana kadar iş bitio bende bişey anlamıom :oops::oops::oops:

ayyyyy Allahhmm verme yaraabbbiiiiiii :D çocuk olunca belki böle olur. çalışmıyorken hiç farketmiyod ubenm için ama başladm başlayalı ııımmmhhh ımmmhhh vermicemm benm deği l mi vermiceemmmm :D:D::D:D:D:DD:D

Back
X