• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

pokohontas pokohontas kız zaten 15.45 de işten çıkıyor. onun da 1 saatini yan oda da kahve içerek geçiriyor. ne iş yapıyor bu kız merak ediyorum:KK70::KK70:

canm aslında ben şu an protestocuyum beni asıl işimden alıp masa başı çalıştırdıkları için ciddi anlamda işi sabote ediyorum ama anlamıolar yada anlamaza yatıolar

pokohontas pokohontas gonderir de ben gondermez miyim hıııhhhhhhhhhh:63:

Eklentiler

• 2015-03-18 15.28.33.webp
    2015-03-18 15.28.33.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 95
biz haber ettik onlara kurtarın zavallıları deyüü

:KK70::KK70::KK70::KK70:

dolgu dudak merve oflaz kaldı yani gitmedi öyle mi :KK67:

annene de geçmiş olsun canım. şekeri varsa şekeri düşmeden ameliyata almıyorlar kan kaybı çok oluyormuş ameliyatta onu bekletiyorlardır belki öyle duymuştum ben. ananem ameliyat olacaktı üzüntüden şekeri çıkmıştı o gün yapmamışlardı şekerin düşmesi gerekiyor demişlerdi.
git iş çıkışı met helvası al çikolata kaplı olanından. tuğba kuruyemişde satılıyor pek güzel. ye onu tatlı ihtiyacın filan kalmaz. ben sonunda regl oldum yuppiii:KK9:

hala özele götürebilirsin ki bağlayan mı var.

ne güzel yemişsin kız maşallah:nazar::KK48:
kız maşallah pehlivan gibisin heytt beee :KK70::KK70::KK70::KK70:kollara bak kollara maşşallah :KK70::KK70::KK70::nazar:

yavrucum alt tarafında bol etek var orayı görmeden nasıl orantılı diyorsun anlamadım. belkim kamufle etti eteklen herkesi zayıfladım diye kandırıyor belkim.:KK57:

suyu boşaltıyorlar şimcik çırpınacak balıklar bunlarda yakalayacaklar.:mad:

tartı da artı kilo da çıkıp benim balıklarıma mı sarıyorsun hanfendi. :KK53:düzelen moralini de bozacam senin:KK70::KK70::KK70:

kızzzz profildeki erkek fotosu hareket çekiyo gibi duruyo:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ay kızlar benim mesai de bitti. bende ozz dan özendim arkadaşımı kahve içmeye davet ettim bi muhabbet etmişiz sormayın. :KK70::KK70: fal kapattık. ama konuşmakdan açıp bakamadan çaycı geldi yıkayacaz dedi aldı gitti fincanları :KK70:
Fincanın fotosunu çekip yollasam bana da bakar mısın?
Bak tek bekar benim aranızda, nolurrrrrrr :mad:

iflah olmaz :KK70::KK70::KK70: uykudan uyandırıp ne demek yaaa. vururum onuuuu :KK62: gece olunca abdest almaya gidene kadar sızmış oluyorum, sabah da namaz için mecbur kalkıcaz. zten zor gelıyo malum bi de boy abdestı almak falan oooooo nnoooooo :stop: her hafta vardiya değiştiriyo ya 4 -12 vardıyasında gece 00,35 te evde oluyo . oyle oldugu zaman 1 kere oluyo sadece . gelemiyorum uykusuzluga :/

sende ne nazlısın anam adam haklı isyan etmekte:KK70:

kız ayda fesat aydaaaa

yaaaa profil fotonuzu aynı yapmayın devrelerim yanıyo:KK62:

ahmet dokunulmazdı. kendi isteğiyle gitti demekki. diğeride yırtmış oldu böylece

senin kocan 4-12 vardiyasını da senin regl denk getireyim diye bile uğraşıyordur. zaten oynaşmıyor bari regl de çıksın aradan diye :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kız benmkide öyle gece bakıom 3-4 falan gibi bişeyler oluyo bi hareketlilik uyanıp nolduğunu anlayana kadar iş bitio bende bişey anlamıom :oops::oops::oops:

kız aynı aynı ben uyanana kadar ohoooo cıscıbıl kalmış oluyom:oops:

nasıl anlamadan bitiyor ayol. hepimiz aynı şeyden mi bahsediyoruz ben anlamadım:KK70::KK70::KK70:

moccuk şöyle anlatayım. tombik kalın güçlü moccuk işte be :KK70:
ivit aynı şeyden kız:KK70:

Kizlar selamlar sabah ciktim ewden kizi biraktim,bugun bizim mal dagitim gunumuzdu kocisle gezioz sabahtan beri. Oglen yarim karisik pide yedim.sonra kizin cikis saati geldi onu aldim ewegeldim.kaynanacim
arkadaslariyla çaya gitmiş.dondum resmen simdi yatagimin sicak kollarindan yaziyorum:KK49:tek tek alinti yapmicam.

Rosecumm cok gecmis olsun cnm allah sifa wersin.

Kocis konusunda benimkide sizinkinden asagi kslmaz banyo yapmaktan zaturre olcam artik cok fenaaa.

ayyyyy Allahhmm verme yaraabbbiiiiiii :KK70: çocuk olunca belki böle olur. çalışmıyorken hiç farketmiyod ubenm için ama başladm başlayalı ııımmmhhh ımmmhhh vermicemm benm deği l mi vermiceemmmm :KK70::KK70:::KK70::KK70::KK70::KK70:D:KK70:

senin değil mi kızım verme tabi :KK70::KK70::KK70:

ikinizede höykürerek güldümmm:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

yok kız bakma he noldu naptık biz ayağına yatıom adam karşılık beklemesin diye :oops::oops:

kız ben hakkaten ayılamıyom benim uykum çok ağır, anca bişeyler dürtünce kendime geliomm:KK70::KK70::KK70::KK70:

pokohontas pokohontas gonderir de ben gondermez miyim hıııhhhhhhhhhh:63:
wuhuuu:nazar::nazar::nazar::nazar:

ay kızlar benim mesai de bitti. bende ozz dan özendim arkadaşımı kahve içmeye davet ettim bi muhabbet etmişiz sormayın. :KK70::KK70: fal kapattık. ama konuşmakdan açıp bakamadan çaycı geldi yıkayacaz dedi aldı gitti fincanları :KK70:

çenesi düşük seniiiiiiiii

Kizlar selamlar sabah ciktim ewden kizi biraktim,bugun bizim mal dagitim gunumuzdu kocisle gezioz sabahtan beri. Oglen yarim karisik pide yedim.sonra kizin cikis saati geldi onu aldim ewegeldim.kaynanacim
arkadaslariyla çaya gitmiş.dondum resmen simdi yatagimin sicak kollarindan yaziyorum:KK49:tek tek alinti yapmicam.

Rosecumm cok gecmis olsun cnm allah sifa wersin.

Kocis konusunda benimkide sizinkinden asagi kslmaz banyo yapmaktan zaturre olcam artik cok fenaaa.

haaaahhhh geldi bitane daha :KK70:

Kizim tam gaz dewam bilmislige shanda tabletten cep telefonu bakiyo cok ihtiyaci warmis,okulda bizim sesimizi duymak istiyomuş.

Bende cok fena artidayimm,moralim cok bozuldu sabah tartiya cikincaa.

kız senin kızın alışveriş merakı artı yapıyodur sende:KK45:
şaka bi yana çooookkkk su iç

Back
X