• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

@ozz_24638 gonderir de ben gondermez miyim hıııhhhhhhhhhh:63:

Mikemmellllll gomlegine bayildimmmmm

Köyneğine bayıldım :KK60:
Bendeeeeee

:KK70::KK70:

Hamburger Hamburger sinoki sinoki sinokiiiiEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

:KK60:

İnatçı inatçı.

Topiğin girişine yazıcam artık ;

Kabız olmayan
totosu büyük olmayan
kocası aşırı istkeli olmayan

Gi- Re- Mez !

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:D
Ilk ikisi uyuyor 3. Bize uymuyor bizim iliski bayramdan bayrama:KK70::KK70::KK70:beni bu sekilde bagriniza basabilecek misiniz :confused:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

kızzzz profildeki erkek fotosu hareket çekiyo gibi duruyo:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
aynen öyleymiş canım sen deyince fark ettim. Bana öz z u hatırlatsın diye koydum pehlivan pehlivan :KK76::KK49:
:KK70:
Fincanın fotosunu çekip yollasam bana da bakar mısın?
Bak tek bekar benim aranızda, nolurrrrrrr :mad:
fal ci bacı ayda :KK70: tabiki bakmam:KK70:

sende ne nazlısın anam adam haklı isyan etmekte:KK70:

yaaaa profil fotonuzu aynı yapmayın devrelerim yanıyo:KK62:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kız aynı aynı ben uyanana kadar ohoooo cıscıbıl kalmış oluyom:oops:

ivit aynı şeyden kız:KK70:
Kizlar selamlar sabah ciktim ewden kizi biraktim,bugun bizim mal dagitim gunumuzdu kocisle gezioz sabahtan beri. Oglen yarim karisik pide yedim.sonra kizin cikis saati geldi onu aldim ewegeldim.kaynanacim
arkadaslariyla çaya gitmiş.dondum resmen simdi yatagimin sicak kollarindan yaziyorum:KK49:tek tek alinti yapmicam.

Rosecumm cok gecmis olsun cnm allah sifa wersin.

Kocis konusunda benimkide sizinkinden asagi kslmaz banyo yapmaktan zaturre olcam artik cok fenaaa.
ay bu topik kurduru k koca li hanımlar topiği olsun bari.:KK70:

Bende uyanamiom walla kendime gelene kadar is bitmis oluyo.bi ben böyleyim zannediyodum:KK31::KK70::KK70::KK70:
ben zevk almazsam oynasmam o yüzden kocam her zaman beni de hazırlar oynasmaya :KK28::KK28::KK28: bu taktiği siz de kullana bilirsiniz:KK66: daha zevkli olur.:KK70:
Topiğin girişine yazıcam artık ;

Kabız olmayan
totosu büyük olmayan
kocası aşırı istkeli olmayan

Gi- Re- Mez !

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:D
biz siz kadar yapmıyoruz terk edeyim bari burayı.:KK70: yada kocama söyleyeyim performans ı mizi artıralım diye:KK70:

Canm sen yaz gonder biz anlarizz:KK70:Buarada topigin en yaslisi ayda ama hic teyze gibi dawranmiyooo:KK59::KK59::KK59:
hiç de bile ben değilim.:KK67:

Bu arada ayda bunu gorurse beni oyar... Olgun demek istedimmm
oyuldun canım geçmiş olsun :KK30:
ayda fenomeni bence topiğin ikoncanıda olabilir :eek:eski rakibem
bensiz ne yapardınız bilemiyorum:KK69::KK69::KK69:

. her zaman beni de hazırlar oynasmaya :KK28::KK28::KK28: bu taktiği siz de kullana bilirsiniz:KK66: dah. kocama söyleyeyim performans ı mizi artıralım diye:KK70:

bensiz ne yapardınız bilemiyorum:KK69::KK69::KK69:[/QUOTE]
aynen öyleymiş canım sen deyince fark ettim. Bana öz z u hatırlatsın diye koydum pehlivan pehlivan :KK76::KK49:

ben zevk almazsam oynasmam o yüzden kocam her zaman beni de hazırlar oynasmaya :KK28::KK28::KK28: bu taktiği siz de kullana bilirsiniz:KK66: daha zevkli olur.:KK70:
biz siz kadar yapmıyoruz terk edeyim bari burayı.:KK70: yada kocama söyleyeyim performans ı mizi artıralım diye:KK70:

:KK60::KK60::KK60:

Selam kizlar.
Hastane odasindan bildiriyorum.
Ayy canim yaa ne zordur hastane odası... Annene moral wermeye çalış,bizde bundan 4 ay kadar önce annem icin tam 2 hafta kadar hastanedeydikk we inanilmaz zor cok iyi bilirim ama emin ol annen icin cok daha zorr .. İnsallah gecicek bu gunleriniz.allah zaman zaman böyle sınıyo bizleri.sabirli olmak gerekiyoo

Kizz ayda profiline aksamdan beri gülüyom.heran ekrandan firlayip cikacak gibi:KK17::KK17::KK17:

Ayy canim yaa ne zordur hastane odası... Annene moral wermeye çalış,bizde bundan 4 ay kadar önce annem icin tam 2 hafta kadar hastanedeydikk we inanilmaz zor cok iyi bilirim ama emin ol annen icin cok daha zorr .. İnsallah gecicek bu gunleriniz.allah zaman zaman böyle sınıyo bizleri.sabirli olmak gerekiyoo
Allah razi olsun canim. Gercekten annem icin daha zor. Simdiden sıkıldı bile. Insallah cabuk yaparlar da ameliyati hep birlikte kurtuluruz.

kizlarr iyi aksamlar
bütün gün kosturdum
babam hastaneden cikti onu al, sehre git vs geberdim yorgunluktan
Bugün 1400 kcl yedim ama ne yedim oyle hep iki kasik ondan bir kasik bundan düzensiz yedim ve rahatsiz oldum
ben sicak yemek yemezsem ayar olurum ya :KK43:
spor da yapamadim
neyse canlar yarin sabah tekrar yazarim cocuklari uyudu bende gidiyorum yatmaya coookkk yorgunum
Allah rahatlik versin beybiler:KK68::KK3:

Selam kizlar.

Nasıl geçti geceniz ?
İnş. çok problemli olmamıştır . Odanız kalabalık değildir umarım.o_O
kizlarr iyi aksamlar
bütün gün kosturdum
Bugün 1400 kcl yedim ama ne yedim oyle hep iki kasik ondan bir kasik bundan düzensiz yedim ve rahatsiz oldum
spor da yapamadim
neyse canlar yarin sabah tekrar yazarim cocuklari uyudu bende gidiyorum yatmaya coookkk yorgunum

senin baban hastanedemiydi geçmiş olsun canımm.:KK60:

Burada bana ettiğiniz eziyetleri görse zaten hemen evlenme teklif eder :KK70:
Buradaki adımı öğrenmek için çatlıyor, ne konuşuyorsunuz diye başımı etini yiyor :KK70:

sakın haaaa:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: :KK70::KK70::KK70::KK70: burda fazla özele daldık

Mikemmellllll gomlegine bayildimmmmm

Bendeeeeee

Ilk ikisi uyuyor 3. Bize uymuyor bizim iliski bayramdan bayrama:KK70::KK70::KK70:beni bu sekilde bagriniza basabilecek misiniz :confused:

:KK60: tabi ki basarız

kız dün bende veto verdim:KK62: uyurkene sokulunca didim az öte git akıllı dur uykum var:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kizlarr iyi aksamlar
bütün gün kosturdum
spor da yapamadim

sayın divamız baban hastanede miydi? ben nasıl atlamışım:KK57: çoooookkkkk geçmiş olsun, kusura bakma geç farkettim

Günaydın hanımlar ,

Selam kizlar.
allah yardımcınız olsun canım
kizlarr iyi aksamlar
bütün gün kosturdum
spor da yapamadim

geçmiş olsun divamızzzzzzz

dün misafir vardı yaaa
2000 li kalorilerde kapattım:KK61:
bu kaloriye ulaştıran en büyük etkeni sölim size : antep fıstığı(hiiiiiççççç dayanamam ve kocam bunu bile bile çerez almış misafire, benim için de ayrıca antep fıstığı almış resmen iki kase yedim yaaaaa ve + dayımmmm:cry:)

Back
X