• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

Gunaydın kızlaarrrr bence tamamenn gunws tutulmasından.bakin bana cuma kocisle gidiyozz sehir disina ama yinede bi durgunum nedeninide bilmiyorum.kaynanami postaliyoz basimizdan,haftalardir hayalini kurdugumuz kacamaga 5 gun war ama yinede mutlu degilimmmm:KK14::KK14::KK14::KK14:
kızını götürecekmisin

Kızlar size bisey daniscam.kizimin gittigi okulda dini egitimde weriliyo dualar sureler falan.ogretmenimiz bize yaklasik bir ay once dediki normal okuma yazmayi biliyor bide cüz deneyelim defi.bende kabul ettim.binim kuzucumda cüzüde hemen kawradi yarın kurana geciyo we okulda baska bi cocuk yok kurana gecen.bugu. onun icin pasta falan almis ögretmeni kutlama yapcaklar.bende yarin bi supriz yapiyim ona diyorum.aklima luna park geldi hawalar soguk.sizin bana onereceginiz bisey warmi.neler yapabilirim.özel olsun istiyorum biraz
nasıl yani 5.5 yaşında ve arapça yazıp okuyabiliyor öyle mi maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar:

yer altında akvaryum yapmışlardı istanbulda oraya görtür gitmediyseniz soğuk da olmaz.

[. OTE="lola_bunny, post: 40100166, member: 662584"]yok güzelim o kadar olur çok şıksın maşallah

valla lunapark hasta edebilir, alışveriş merkezlerinde oyun yerleri var benim kardeşim çıldırıyor oralara gitmek için(10 yaşında)seninkinin yaşını bilmediğim için kardeşiminkini yazdım ki değerlendirirken yardımcı olur sana
5 bucuk yasinda bebikim[/QUOTE]

maşallah canım ne kadar akıllıymış:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pamuk prenses kostüm siparişi werdim. Tümgün pamuk prenses gibi dolansın kuzucum ortalıktaaa..:KK73::KK73::KK73:

oyyyy foto at bizede:KK60:

23,03,15.webp

sinokicim tebrikler :KK9::KK9::KK9: ne diyelim bu hafta sana:KK75::KK75::KK75::KK75:

kilo alan arkadaşlarında boğazlarına kuvvet maşallah :nazar::nazar::nazar:

kilo alan arkadaşlar sizleri sıralamaya almadım.:KK69::KK69::KK69::KK69::KK70::KK70::KK70: kim daha az kilo almış sıralaması yapmak istemedim:KK70: elim varmadı yani :KK70::KK70:

neyse ben işlerimin başına dönüyorum:KK24::KK24::KK24:

ayda2kilogo .!.:
sinokicim tebrikler :KK9::KK9::KK9: ne diyelim bu hafta sana:KK75::KK75::KK75::KK75:

kilo alan arkadaşlar sizleri sıralamaya almadım.:KK69::KK69::KK69::KK69::KK70::KK70::KK70: kim daha az kilo almış sıralaması yapmak istemedim:KK70: elim varmadı yani :KK70::KK70:

Eline saglikcnm... Kizz lolaaa

tebrikler sinokiiii

sana ne diyeceğiz acaba ????

kilo veren arkidişleri tebrik ediyorum , alan akridişler bir köşeye çekilip utansınlar biraz nerede yanlış yaptık amacımız ne diye düşünsünlerrr

geçen haftaki tatlı patlamalarına, dikkatsizce homini gırtlak yemelerime rağmen olduğum yerde saymak beni üzmedi

aslında bugün regl olmam gerekiyordu ama şubatın 28 çekmesinden dolayı karıştı galiba

psikolojik gelgitler içerisindeyim daha doğrusu geliyorlar ama gitmiyorlar ayyy noluyoorrr bana

ayrıca bugün sakarlığım üzerimde sabahtan beri başıma gelmeyen kalmadı eve sağ salim gitseydim başka bir şey istemem

Kızlar size bisey daniscam.kizimin gittigi okulda dini egitimde weriliyo dualar sureler falan.ogretmenimiz bize yaklasik bir ay once dediki normal okuma yazmayi biliyor bide cüz deneyelim defi.bende kabul ettim.binim kuzucumda cüzüde hemen kawradi yarın kurana geciyo we okulda baska bi cocuk yok kurana gecen.bugu. onun icin pasta falan almis ögretmeni kutlama yapcaklar.bende yarin bi supriz yapiyim ona diyorum.aklima luna park geldi hawalar soguk.sizin bana onereceginiz bisey warmi.neler yapabilirim.özel olsun istiyorum biraz

maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
şöylede yapabilirsin bir gün boyunca o ne istiyorsa onunla birlikte kızkıza takılıp onun istediklerini yapabilirsiniz. :rolleyes::rolleyes:sinemada olabilir tiyatro çocuklar için güzel şeyler oluyor tatilya falan vardı oralar nasıl olur fikir sadece :KK4::KK4::KK4:

teşekkür ederim.
Ellerine sağlık tablo çok güzel olmuş. :KK68::KK68:

tebrikler sinokiiii

sana ne diyeceğiz acaba ????

kilo veren arkidişleri tebrik ediyorum , alan akridişler bir köşeye çekilip utansınlar biraz nerede yanlış yaptık amacımız ne diye düşünsünlerrr

geçen haftaki tatlı patlamalarına, dikkatsizce homini gırtlak yemelerime rağmen olduğum yerde saymak beni üzmedi

aslında bugün regl olmam gerekiyordu ama şubatın 28 çekmesinden dolayı karıştı galiba

psikolojik gelgitler içerisindeyim daha doğrusu geliyorlar ama gitmiyorlar ayyy noluyoorrr bana

ayrıca bugün sakarlığım üzerimde sabahtan beri başıma gelmeyen kalmadı eve sağ salim gitseydim başka bir şey istemem

listeye bile girememişim naaaasib :KK70: Hamburger Hamburger tebrikler bebegimm. farkettiyseniz hiç üzülmüyormm. Çünkü en son salı günü 67 .4 Tüm kızlar :KK57::KK57::KK57: Artık o neyin nesiyse sıka sıka 65,7 olabildim ancak . Buna şükür ne diyelm:)

Sinokiiiiiiiim tebrikler nerdesin kissss.ne diyecük sanaa.

teşekkür ederim canlarımmmm aylardır görmek istediğim tablo ve sonunda başardım :KK23::KK23::KK23:
:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

bana ne diyeceksinizzz bilemedim şimdi azzzcukkk düşüneyim işlerimde çok yoğun inş. düşünme fırsatı bulup yazıvercemmm :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Back
X