Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sibel kırk yılda bi bildirim yapıcak , onda da kime yaptıgımız belli değilbildirimi kime yapiyoruz kizlar
ne karatı beeeee, pırlanta bile değil benmki . çok ucuza gittim çookkkSeninki kaç karat kız?
Kız kocanın gücü ona yetmiş demek ki, öyle deme çok ucuza gittim falan.ne karatı beeeee, pırlanta bile değil benmki . çok ucuza gittim çookkk![]()
NERDENGELDİ MELEK BANA BİLDİRİM YAPMAMIŞ LİSTEYİ HAZIRLAADIM ONUN KİLOSU EKSİKPOKO KAÇAR KIZLAR ÖĞLEN YEMEĞİ ARDINDAN YÜRÜYÜŞ GÖRÜŞÜRÜZ
BANA CANIM SEN VE NERDENGELDİ MELEK VAR YAYINLAYACAM LİSTEYİ SONRAbildirimi kime yapiyoruz kizlar
Sorma bi de versemde bildirim yapsam barisibel kırk yılda bi bildirim yapıcak , onda da kime yaptıgımız belli değil![]()
NERDENGELDİ MELEK BANA BİLDİRİM YAPMAMIŞ LİSTEYİ HAZIRLAADIM ONUN KİLOSU EKSİK
BANA CANIM SEN VE NERDENGELDİ MELEK VAR YAYINLAYACAM LİSTEYİ SONRA
Kocama bişey demem. onu kalbi benim pırlantam zatenKız kocanın gücü ona yetmiş demek ki, öyle deme çok ucuza gittim falan.
Ben daha sahte tek taş bile göremedim.
Kaç bilezik taktılar?Kocama bişey demem. onu kalbi benim pırlantam zaten
kaynanamlara çok ucuza gittm ama
![]()
BENMKİDE BEYAZ ALTIN ÜSTÜNE İMİTASYON ALMIŞTIKız kocanın gücü ona yetmiş demek ki, öyle deme çok ucuza gittim falan.
Ben daha sahte tek taş bile göremedim.
Güle güle kullan canımcımBENMKİDE BEYAZ ALTIN ÜSTÜNE İMİTASYON ALMIŞTI
AMA ACISINI GEÇEN EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDE ÇIKARDI Eki Görüntüle 1501739 ORTASI ZÜMRÜT KENARLARI PIRLANTA DÜŞÜK KARATLI AMA OLSUN AŞKİLOTAMIN DÜŞÜNMESİ YETER
GEÇEN SENE HARBİYEDE KURULAN KUYUMCULUK FUARINDAN ALMIŞTI CANM HEDİYE OLUNCA PARASINI SORAMADIM TABİ AMA Bİ CİNLİK YAPIP KUYUMCUMA SORDUM 1500-2000 VARDIR DEDİGüle güle kullan canımcım
Bunlar çok pahalı oluyor mu?
3 bilezikKaç bilezik taktılar?
Valla kısmetse ben bir evin bir gelini olacağım.
İki görümce kayınvalide ve kayınpeder, heralde ucuza gitmem. Bi de benimki gözbebeği gibi büyümüş.
BENMKİDE BEYAZ ALTIN ÜSTÜNE İMİTASYON ALMIŞTI
AMA ACISINI GEÇEN EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZDE ÇIKARDI Eki Görüntüle 1501739 ORTASI ZÜMRÜT KENARLARI PIRLANTA DÜŞÜK KARATLI AMA OLSUN AŞKİLOTAMIN DÜŞÜNMESİ YETER
3 bilezikbi de set ama ben oluşturdum onu ayrı ayrı şeylerden, ama salak gibi gittim kolyesini ince seçmişim kendime kızıyorum. ama bileklik değil de kelepçe seçmiştim . kuyumcudayken 3 bilezik bi set yapabilcem olur mu dedi adam , ben de hayır en az 5 tane diyemedim . siparişi verdik, teslim alamya gittiğimizde benim 2 bileziğim kadar tek bilezik de eltime yaptılar : @ kolları dana gibi olduğu için tekerlek gibi bişey işte. o köpek de kardeşine ve bana 100'er tl taktı düşünebiliyomusun, kardeşiii yaniii.
zoruma giden de çeyizimde tek bir eksiğim yok , hatta fazla herşey eve sığamıyorum. eşime aynı gelin gibi her istenileni olması gereken her şeyi yaptılar ailem. benim ablamlar ve abim kelepçe taktılar. ama bundan utanmıyolar işte..
valla hiç ucuza gitme , aman gücü yetmiyomuş falan hepsi hikayeeeeeeeee. madem düğüne kalkıştın yapıcaksın herşeyi . neticede benim babam da öpücükle almadı herşeyi. bir iğnem yoktu 20 gün içinde aldık hepsini modası geçmesin diye almıyodum .
erkek tarafına acımak yardımcı olmak aklından geçmesin bunu bilir bunu sölerim
ALTIN ALDIR GÜMÜŞLE UĞRAŞMASI ZOR AMA PIRLANTAYMIŞ DEĞERLİ TAŞMIŞ BENCE GEREK YOK İŞİN USTASI ANCA ARADAKİ FARKI ANLIO BEN TAKILMIORUM HİÇ VALLA KUZENİM ALDIRDI EŞİNE PIRLANTA BÜYÜTEÇLE ANCA GÖRÜNCEK NERDEYSE TAŞ. NİYE ADI PIRLANTA PEHHHHkız evlilk yıldonumum geliyo 5 taş istiyorum kıyamıyorum pırlantaya falan. hatta altın bile aldırmak istemiyorm. 600 tl falan begendiğim . aynısı instgramda gümüş sayfası var swarovski taşlı çok şık duruyo hiç de ayırt edilmiyo onu aldırıyım diyorum 150 Tl , ama içimdeki kadın almışken altın aldır diyo:)
CANM BENM EŞİMDE HERŞEYİ KENDİ YAPTI. AİLESİ ZATEN 70 YAŞINDA İNSANLAR. BEN BU KONUDA SANA KATILMIORUM ÖNEMLİ OLAN HUZUR. BAHSETTİĞİM KUZENİMİN ALTIN TAKI GIRLAYDI AMA HUZUR SIFIR. O HUZUR VARYA TRİLYONLARA DEĞİŞTİRİLMEZ. SENDE HİÇ TAKMA BOŞVER EŞİNLE KEYFİN YERİNDE OLSUNDA3 bilezikbi de set ama ben oluşturdum onu ayrı ayrı şeylerden, ama salak gibi gittim kolyesini ince seçmişim kendime kızıyorum. ama bileklik değil de kelepçe seçmiştim . kuyumcudayken 3 bilezik bi set yapabilcem olur mu dedi adam , ben de hayır en az 5 tane diyemedim . siparişi verdik, teslim alamya gittiğimizde benim 2 bileziğim kadar tek bilezik de eltime yaptılar : @ kolları dana gibi olduğu için tekerlek gibi bişey işte. o köpek de kardeşine ve bana 100'er tl taktı düşünebiliyomusun, kardeşiii yaniii.
zoruma giden de çeyizimde tek bir eksiğim yok , hatta fazla herşey eve sığamıyorum. eşime aynı gelin gibi her istenileni olması gereken her şeyi yaptılar ailem. benim ablamlar ve abim kelepçe taktılar. ama bundan utanmıyolar işte..
valla hiç ucuza gitme , aman gücü yetmiyomuş falan hepsi hikayeeeeeeeee. madem düğüne kalkıştın yapıcaksın herşeyi . neticede benim babam da öpücükle almadı herşeyi. bir iğnem yoktu 20 gün içinde aldık hepsini modası geçmesin diye almıyodum .
erkek tarafına acımak yardımcı olmak aklından geçmesin bunu bilir bunu sölerim
http://www.serdiamond.com/default.html CANM BU FİRMAYDI BAK İSTERSEN MODELLERİ ON NUMARAkız evlilk yıldonumum geliyo 5 taş istiyorum kıyamıyorum pırlantaya falan. hatta altın bile aldırmak istemiyorm. 600 tl falan begendiğim . aynısı instgramda gümüş sayfası var swarovski taşlı çok şık duruyo hiç de ayırt edilmiyo onu aldırıyım diyorum 150 Tl , ama içimdeki kadın almışken altın aldır diyo:)
ayy ne alaka yaaa gelin olan sensin ona niye bilezik yapılıyor ki