hangisiydi onunki ?senin kalori programı iyi gazlıyormuş yaa günü tamamlayınca böyle devam edersen 5 hafta sonra 50,3 olursun dedi nasıl mutlu oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangisiydi onunki ?senin kalori programı iyi gazlıyormuş yaa günü tamamlayınca böyle devam edersen 5 hafta sonra 50,3 olursun dedi nasıl mutlu oldum![]()
Tabi kiz super oluyo..ama günlük kalorini planlanandan çok az alirsanda trip atiyo..bidaa böle yaparsan solemicem diyo..senin kalori programı iyi gazlıyormuş yaa günü tamamlayınca böyle devam edersen 5 hafta sonra 50,3 olursun dedi nasıl mutlu oldum![]()
Myfitnesspal mavi olan.. :)hangisiydi onunki ?
Tabi kiz super oluyo..ama günlük kalorini planlanandan çok az alirsanda trip atiyo..bidaa böle yaparsan solemicem diyo..: D
oo zaman bana bugün trip atacak çünkü spor yaparsam verdiği kalori miktarının altında kalıcam
Kiz sen gece 3 bucukta nörüyon ayakta bakimmm arbicimmmAn itibari ile 930 kalori almis bulunmaktayım..pismanmiyim hayir, yarin koşu bandina vurucammi kirbaci : evet
Bu bana neyi öğretti: eski performansimi hala kaybetmemisim..![]()
![]()
![]()
Sorma yaş..bende kendi kendime konuşup duruyom kimse olmayincaHuhuuu kimse yokmuuuuuu
tükandan yeni geldim, gecmisi okuyum dedim, anam kimsecikler gelmemiş, konusmamiş, üzüluyummu sewiniyimmi bilemedim...sonra dedim gacıların hepsi resmi tatil yapmış.bi ben yardırmısim..
kızım ne topigi sahipsiz birakiyonuzz yaaaaaa,
Kiz sen gece 3 bucukta nörüyon ayakta bakimmm arbicimmm
Allah kabul etsin canimcimm.ramazanda gercekten cok zor, biz gecen sene şöyle bi duzen kurmustuk, iftari yapiyoduk esimle, ben dogru duzgun bisey yiyomuyodum zaten sıwı agırlikli bisiler yiyodum sonra sahura kadar tükanda çalisip sahura ewe geliyoduk, elimden geldigi kadar kalorisi dusuk tok tutcak seyler yiyip yatiyodum, bu sekilde 3 kiloya yakin wermistim, bu sene nasil olur bilmem.Tatildi ya sahur yapip ole yattim..ramazanda işimiz çok zor..kalori hesabi malori hesabi hepsi tirtliyo..bugün 1600 cal. Aldim..sporda yapamadim..3 gün Aç gezcem![]()
![]()
Sac boyası konusuna gelince bizde ırsi olarak saclar erken beyazliyo, bendede bi dunya beyaz war aya kalmiyo boyuyorum, son bi kac aydir kestaneye cewirmeye calisiyorum, dogal rengine yakin olsun, uzayinca dikkat cekmesin diye.ama 9 ay boyunca beyazlari napcam bilmiyorummmm
kızlar tonsillit olmuşum var mı bi tavsiyeniz.
günaydın kızlarrrr
bu protein kiloma iyi, bağırsaklarıma kötü geldi bea. bi de ben salata,domates,salatalık felan da yiyom ama tık yok![]()