Kalori Arkadaşım

Şu callanetics e bi ben sürekli devam edemedim.
Onun gerçekten faydasını gördün mü?
callaneticsin özel yeri var bende,hem yüksek efor sarfetmiyorsun hem de fiziğin cok düzgünleşiyor
ama benim spora devam etmemin nedeni efor kapasitemi arttırmak,eskiden yapamadıklarımı artık yapabiliyorum

hayır hepimiz değil ama çoğumuzları gitti...:KK61:arada geliolar ama geyigin tadı yok tabi..ben burdayım..
sen verdin mi numaranı,insan korkuyor numarasını vermeye,daha mı motive edici oluyor acaba,her dakika birlikte gibi
neyse sen de buradaysan ben buraya yazarım

callaneticsin özel yeri var bende,hem yüksek efor sarfetmiyorsun hem de fiziğin cok düzgünleşiyor
ama benim spora devam etmemin nedeni efor kapasitemi arttırmak,eskiden yapamadıklarımı artık yapabiliyorum
Kalçayı düzleştiriyormuş diyolla.
Bir de 21 gün ara vermeden yapmak lazımmış etkili olabilmesi için.. İnsanın ruh hali her gün yapmaya elverişli olmuyor ki..

Kalçayı düzleştiriyormuş diyolla.
Bir de 21 gün ara vermeden yapmak lazımmış etkili olabilmesi için.. İnsanın ruh hali her gün yapmaya elverişli olmuyor ki..
ben öyle cok kurallara uyamıyorum,kaslarım dinlensin diye ara veririm,bir de kalça düzleşse de problem değil,squat ile tekrar şişer, spor yapalım yeter ki :))))

sen verdin mi numaranı,insan korkuyor numarasını vermeye,daha mı motive edici oluyor acaba,her dakika birlikte gibi
neyse sen de buradaysan ben buraya yazarım

ben girmedim canım..burda daha rahat hissediyorum kendimi..arkadaşlarla sohbet çok güzel oluyo ama yapcek bişi yok..yeni denzilere yelken açacaz heral..:KK70:

Ben 61,7 ile başladım, şu an 51,5
Haftada bir gün yüzüyorum, 1 gün pilatese gidiyorum, diğer günlerde de bazen evde doğaçlama çalışıyorum :KK49:

doğaçlama ne olaki kız..gelmeyeli baya ufkun değişmiş..bak böle yeni şeyleri duyuruyonuz bana sonra telef ediyom kendimi..
:KK70::KK70:

Back
X