- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yedin allah aşkına söyle, öleceğim meraktan şimdi?kızlar şimdiden 1237 kalori aldım
kendime ceza sabaha kadar yemeyeceğim
bana kızın kızlarrr
Bize takıloff cokk iyi
ben 55 olsam offf
Ne yedin allah aşkına söyle, öleceğim meraktan şimdi?
Bize takıl![]()
aldım ekmeği üzerine tereyağı ve balı sürdüm,yumurta ve peynir de yedim..çok utanıyorum,midem kocaman oldu yaNe yedin allah aşkına söyle, öleceğim meraktan şimdi?
Bize takıl![]()
ben evde kahvaltı yapamadığımdan 1 simit yedim böğrüme oturdu sabahtan beri çok rahatsızım
ohhhh... afiyet olsun.. ne güzl yapmışın.. yarın gene yap..hep yap..çok yap..herkes öle yapsın bi tek ben zayıflıyım..aldım ekmeği üzerine tereyağı ve balı sürdüm,yumurta ve peynir de yedim..çok utanıyorum,midem kocaman oldu ya
zaten artık size takılacağımNe yedin allah aşkına söyle, öleceğim meraktan şimdi?
Bize takıl![]()
ohhhh... afiyet olsun.. ne güzl yapmışın.. yarın gene yap..hep yap..çok yap..herkes öle yapsın bi tek ben zayıflıyım..![]()
Benim o kemikler çıktı ama göbüşüm var biraz.![]()
kızlar böyle olsam ahh ahhh
koca popo callan
![]()
boyun kaç cnmBenim o kemikler çıktı ama göbüşüm var biraz.
arbicigaci ben 71 kg ile başladım 58e kadar düştüm ama alıyorum,tartım bozuldu sanırım 62.7yi gördüm geçen gün,gerçi bu sabah 60ı gördüm tartıda...sonuç iştahım açıldı ve kilo almaya başladım,acilen 1000kcal civarı tüketmeye başlamam lazım
zamanla alışıyorsun değil mi,çok açım resmen ya
Benim o kemikler çıktı ama göbüşüm var biraz.
salata yogurt ye akşam bişey yememek olmazkızlar şimdiden 1237 kalori aldım
kendime ceza sabaha kadar yemeyeceğim
bana kızın kızlarrr