koca popo callan
![]()
ama ztaen bizim topiğe gelebilmenin altın kuralıdır bu. koca totolu olmayanı kabul edemiyoruz. PRENSİP MESELESİ

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
koca popo callan
![]()
1,58-1,60 arası.boyun kaç cnm
"seni varya bi yolarım..yediğine yiyeceğine pişman olursun..öle löp löp atarken o koca totonun nasıl eriyeceğini hiç düşünmüyonmu.." demeyi çok isterdim ama burda sistem farklı işliyo canım..biz daha çok: ye mutlaka, sakın yememezlik etme,yiyende ölüyo yemeyende şeklindeki beyanlarımızla kadınların içgüdüsüsel olarak inat etmeye yönlendiren bir yönetim kullanıyoz..![]()
ama ztaen bizim topiğe gelebilmenin altın kuralıdır bu. koca totolu olmayanı kabul edemiyoruz. PRENSİP MESELESİD
![]()
Haftaya da tadilattan yeni çıktım 1 hafta dinleneyim dersin.benimde bacakları inceltmem lazım spor da yapamıyorum anca haftaya spora başlayabilirim
hahahahahhaha bak nası biliyo kendinibiri prensipmi dedi...![]()
evet evet o benim :))zayıflamak için 900 en fazla canım. ama benm 1 aydır 900 mokuzyüz hak getire
çok saldm programı kullanmıyorum.
bu arada hoşgeldin seni tanıdım :) aydanın şeysinden . herkes callancım süpersin, callancım tebrikler diyordu ne oldu snaaaa :) hallederiz sen takıl biizmle :*
arası ne yaaaaçken 1,58 tokken 1,60
![]()
![]()
Haftaya da tadilattan yeni çıktım 1 hafta dinleneyim dersin.
arası ne yaaaaçken 1,58 tokken 1,60
![]()
![]()
hoş geldin canım. bizim topike ayak uydurabilirmisin bilmiyorum. gerçi arkadaşlar zayıflama sistemimizi söylemişlerben de geldim buraya :))
midemi küçültmeye ve desteğinize ihtiyacım var kızlarr
senin nerden misafirin oluyor hiç de bile benim takım arkidişim o.↑
çokkk tebrik ederim cnm
nasıl istikrarlı gittin,nasıl motive oldunn,nasıl mideni küçülttün,bize ipuçları verebilir misin
baktım 3 haneli rakamlara doğru gidiyorum internetten araştırmaya başladım..bu kalori sayma yöntemini öğrendim..hemen telefonuma bi kalori sayma programı indirdim.evde bir kaç yıldır bizimle yaşayan ve sadece çamaşır serdiğim koşu bandını kullanmaya başladım..hergün 30 dk yapıyordum bi ara ama bazen günlerce yapamıyorum..bunları herkes yapabilir önemli olan motivasyon..kk. de kalori arkadaşım topiki ile tanıştım..sağolsun ordaki arkadaşların motivesiyle devam edebildim..bırakcam dediğim günler oldu tam o anlarda gereken gazı verdiler
arkadaş misafirimdir..ilgilenin kızlar..
![]()
biz zaten watsap da birbirimizi motive etmiyoruz hiç. diğer arkadaşlarda söyleyebilirlersen verdin mi numaranı,insan korkuyor numarasını vermeye,daha mı motive edici oluyor acaba,her dakika birlikte gibi
neyse sen de buradaysan ben buraya yazarım
ben bekunis içtim dediğin gibi olurum diye umuyordum ama hala cup yok valla.( wc ye düşünce cup diye ses geliyor ya )ha birde 1 günde 1 kilo verdiren bi yöntem buldum bizzat ben kefilim..
aç karnına dondurma yiyin kızlar..alttan üstten veriyo insan..![]()
o günkü havana göre değişiyor sanırım. bugün kendimi 160 hissediyorum keyfim yerinde yuppii1,58-1,60 arası.
diyemem artık bahane bulamam tatile çıkacağım yaz geldi
şuşuuuu güldürdün kız beni![]()
hoş geldin canım. bizim topike ayak uydurabilirmisin bilmiyorum. gerçi arkadaşlar zayıflama sistemimizi söylemişlerbiz ye diye diye zayıflatıyoruz birbirimizi.
senin nerden misafirin oluyor hiç de bile benim takım arkidişim o.
biz zaten watsap da birbirimizi motive etmiyoruz hiç. diğer arkadaşlarda söyleyebilirler
ben bekunis içtim dediğin gibi olurum diye umuyordum ama hala cup yok valla.( wc ye düşünce cup diye ses geliyor ya )
o günkü havana göre değişiyor sanırım. bugün kendimi 160 hissediyorum keyfim yerinde yuppii
KIZLAR BEN GEÇEN SİZE NE DEMİŞTİM HATIRLIYORMUSUNUZ
TOPİKİMİZ DE Bİ DOKTORUMUZ EKSİK Bİ YERLERDEN BULALIM DİYORDUM.
İYİ OLACAK HASTANIN AYAĞINA DOKTOR GELDİ GÖZÜMÜZ AYDINcallan şimdi korkup geri kaçacak
callan artık bizim topik hekimimiz
bizim topik de çok sık bağırsak sorunlarıyla karşı karşıya kalacaksın canım
kız callan noldu sana neden kilo almaya başladın. kaynanana gidiyordun en son orda mı aldın. sanki 56 olmuştun sen bi ara diye hatırlıyorum.
ben biliyorum da diğer arkadaşlar bilmiyorlar kendinden bahset biraz. evlimisin çocuğun var mı ne iş yapıyorsun ( onu söledim ben) kaç kilo olmak istiyorsun. hangi şehirden katılıyorsun. yaş kaç boy kaç.
biz her pazartesi tartılıyoruz. liste oluşturduk cuma yarışmasındaki gibi yüzde hesaplıyoruz yüzdesi en çok olan haftanın birincisi oluyor ve o na o hafta onun istediği gibi hitap ediyoruz.
mesela poko birinci bu hafta ona kontes diyoruz.öyle istedi.pazartesi sabah 10.00 en geç 11 e kadar bildirim yapıyoruz.
ekliim mi seni de listeye ben hazırlıyorum listeyicuma yarışmasına devam ediyormusun. gerçi bıraktığın kilona mı dönmen gerekiyordu sanki demi.
Bir de ben gibi evli olmayıp bebek bebek diye çıldırıp kazaya kurban gidecekler varaaa ne doktorusun bu iyi oldu topikte herkes kabız
bebek isteyenler var
bebek düşünenler var
bebeği olanlar var
bebek gibi olmak isteyenler var
tavsiyelerini bekleriz![]()
bana mı diyorsun ben dr değilim canım karıştırdın sanırım.aaa ne doktorusun bu iyi oldu topikte herkes kabız
bebek isteyenler var
bebek düşünenler var
bebeği olanlar var
bebek gibi olmak isteyenler var
tavsiyelerini bekleriz![]()
bana mı diyorsun ben dr değilim canım karıştırdın sanırım.![]()
bana demedin yani peki canım senin dediğin gibi olsun.dr lafını duyunca alıntıyı yapıştırdım bakmadım callan görür üstüne alınır