- 30 Aralık 2012
- 1.410
- 1.752
- 208
kızlar çemkirmeyin bakiim..159 diyip konuyu kapatıyom..bilmiyorum boyumu alla alla, hatırlamıyorum. Babam ölçerdi eskiden, unutmuşum yani ne var
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çemkirmeyin bakiim..159 diyip konuyu kapatıyom..bilmiyorum boyumu alla alla, hatırlamıyorum. Babam ölçerdi eskiden, unutmuşum yani ne var
![]()
okusana konuyu aydoşbana demedin yani peki canım senin dediğin gibi olsun.![]()
senin nerden misafirin oluyor hiç de bile benim takım arkidişim o.![]()
aaa ne doktorusun bu iyi oldu topikte herkes kabız
bebek isteyenler var
bebek düşünenler var
bebeği olanlar var
bebek gibi olmak isteyenler var
tavsiyelerini bekleriz![]()
Tüm gecmisi okudum cokkkkk guldum, ohhh beee gecmis okumayi, okurken gulmeyi, son sayfaya yetiseyim derken sayfanin ilerlemesini ozlemisimmmmm
callan hosgeldinnnnnn
kizlar yaa noldu bilemezsiniz, kaynanam aksam kendi gelemicek yaa catliyo resmen, birsuru yol azığı hazirlamis bize yolda para harcamayalim diyeee, sabah kizi okula biraktim tukana gittim, biraz once ewe bi geldim, sarma yapmis, pogaca, kek yapmis. Diyoki termusla bide cay koydukmu tamamdir, aciktiginiz yerde arabayi durdurup yersiniz diyooooyol kenarlarinda piknik yapa yapa gitcekmisizz
![]()
Kadın çatlasa size yolluk hazırlar mı?Tüm gecmisi okudum cokkkkk guldum, ohhh beee gecmis okumayi, okurken gulmeyi, son sayfaya yetiseyim derken sayfanin ilerlemesini ozlemisimmmmm
callan hosgeldinnnnnn
kizlar yaa noldu bilemezsiniz, kaynanam aksam kendi gelemicek yaa catliyo resmen, birsuru yol azığı hazirlamis bize yolda para harcamayalim diyeee, sabah kizi okula biraktim tukana gittim, biraz once ewe bi geldim, sarma yapmis, pogaca, kek yapmis. Diyoki termusla bide cay koydukmu tamamdir, aciktiginiz yerde arabayi durdurup yersiniz diyooooyol kenarlarinda piknik yapa yapa gitcekmisizz
![]()
Kadın çatlasa size yolluk hazırlar mı?
Kizim onun derdi yolda para harcamayalim, yoksa cokta umrunda degil yani ne yemisiz nerde yemisiziz...kiz sen ewlwndiginde kaynanalar hakkinda boyle dusunmeye dewam etcenmi acepKadın çatlasa size yolluk hazırlar mı?
Alla alla sizin paranız onun cebine mi giriyor ya da onun parasını yiyorsunuz?Kizim onun derdi yolda para harcamayalim, yoksa cokta umrunda degil yani ne yemisiz nerde yemisiziz...kiz sen ewlwndiginde kaynanalar hakkinda boyle dusunmeye dewam etcenmi acep![]()
Bakk ewli we kaynanalidan boyle cewap gelir isteeabbooo...oturmuş geziyi nası mındar ederim diye plan yapmış..ne yolluğu ya..40 yılın başı gezmeye çıkıyon yol üstünde bulunan envai çeşit lokanta ve bilimum yemek yerlerinde değişik şeyler yemek varken..![]()
Kizim onun derdi yolda para harcamayalim, yoksa cokta umrunda degil yani ne yemisiz nerde yemisiziz...kiz sen ewlwndiginde kaynanalar hakkinda boyle dusunmeye dewam etcenmi acep![]()
Yoooookkkkk o maas aliyo kendikendine idare ediyo, ama oglunun parasinada kiyamiyooAlla alla sizin paranız onun cebine mi giriyor ya da onun parasını yiyorsunuz?
Sinoki yogundu en son, lolayida watsapda zannediyordum ama hic gorunmuyoo gercektennkızlar lolayı gören varmı, sinoki de yok uzun zamandır..
bi süre devam etcek.. ta ki gerçekleri görene kadar..![]()
Yoooookkkkk o maas aliyo kendikendine idare ediyo, ama oglunun parasinada kiyamiyoo