- 4 Mart 2015
- 747
- 982
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın yawrularrrrr![]()
ya kızım 1 günden bişey olmaz şubat annelrine git sen melekolmuş takvimin maşallah. bi de ocak 2016 anneleri grubuna gir![]()
gunaydın beybiii. olmuş güle güle kulanGünaydın yawrularrrrr![]()
YOKYA ENERJİM DÜŞÜKokey takımımızda yok zati..
noldu kız hastamısın hastamı ettiler..![]()
olmuş takvimin maşallah. bi de ocak 2016 anneleri grubuna gir![]()
Kararimi werdim şubat annelerinde takiliyim ben zaten muhtemelen subatta dogar, kizimdada 5 gun gec dogurmustumya kızım 1 günden bişey olmaz şubat annelrine git sen melek:
![]()
Tesekkur ederim canimmmmmm, darisi isteyen herkesin basina insallahhhhGünaydın şekerler nasılsınızz
melek ne guzel olmus allahım hayırlı evlat verır ınsallah
haha ishal olduguna sevinen bi biz varız heralde yaKizlar yillardir yasamadigim bi duyguyu yasiyorum, ishal olmusumözlemisim beeee
![]()
ya kızım 1 günden bişey olmaz şubat annelrine git sen melek:
![]()
kız hala düşükmü, kaç gün oldu be..çık dolan azcık, hareketli müzik aç..olmadı birini döv rahatla..YOKYA ENERJİM DÜŞÜK
Günaydın...Günaydın yawrularrrrr![]()
nası bi duygu anlatsana, kızgın kumlardan serin sulara atlarkene dondurma yiyip üstüne bide buz gibi limonata içmenin verdiği keyifle birlikte içindeki tüm kötülüklerin içden gelimsel dışa vurumsal olması gibi bişimi..Kizlar yillardir yasamadigim bi duyguyu yasiyorum, ishal olmusumözlemisim beeee
![]()
kıslar bu arada 34bta nerelerde bilgisi olan varmı
aminnnn... dua et kız bizede..Hamilelerin duası kabul olurmuş..Tesekkur ederim canimmmmmm, darisi isteyen herkesin basina insallahhhh
nası bi duygu anlatsana, kızgın kumlardan serin sulara atlarkene dondurma yiyip üstüne bide buz gibi limonata içmenin verdiği keyifle birlikte içindeki tüm kötülüklerin içden gelimsel dışa vurumsal olması gibi bişimi..![]()