gelsin yaaaa... boşverelim alınganlığı kırgınlığı.. gazımızı burda atcaz tabi, olcak o kadar..reelde milletimi yolalım..dio arbicigaci de..![]()
süleyman demirelin söylediği şey geldi aklıma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelsin yaaaa... boşverelim alınganlığı kırgınlığı.. gazımızı burda atcaz tabi, olcak o kadar..reelde milletimi yolalım..dio arbicigaci de..![]()
Hangisi giz.. Petrol varda bizmi iştik.. Dediğimisüleyman demirelin söylediği şey geldi aklıma:
![]()
Bu ustalar bayan olsa bile olmaz iste.. Adam bilmiyoki temizlemesi ne zor![]()
yedim kız kebabı kaçarmı kaçmaz ama kaçması gerekdi demek istedim. üstüne de kola çekirdek bi de makarna vardı yimekde. bi tabakda makarna![]()
Vuhhhuuu...kız böle devam etceksen profil mesajına ediyorum değil,şişiyorum yazyedim kız kebabı kaçarmı kaçmaz ama kaçması gerekdi demek istedim. üstüne de kola çekirdek bi de makarna vardı yimekde. bi tabakda makarna![]()
Hay ben bu klavyenin aklına tukureyim..Vuhhhuuu...kız böle devam etceksen profil mesajına ediyorum değil,şişiyorum yaz![]()
![]()
Hangisi giz.. Petrol varda bizmi iştik.. Dediğimi![]()
![]()
gunaydın canmmmm :)Günayyyyyyddddddıııınnnnnnn
aydaaaaaaaa orofil resmine bayildimmmmmmm![]()
Yok yok dur ozelden yazayim.![]()
Kız sen çok bakma benim profil resmine hamilesin allah korusun mazallahGünayyyyyyddddddıııınnnnnnn
aydaaaaaaaa orofil resmine bayildimmmmmmm![]()
Cocuk cirkin olursa sorumlusu sensinn bak ona gore,, hrm senin ne slip weremedigin war kiz boyle killi adamlarlaKız sen çok bakma benim profil resmine hamilesin allah korusun mazallah![]()
Bana bildiriyorsun canım.güüünnnaaaayyydıııııınnnn...
bildirimi kime bildiriyoz kızlar..çok pis bildiresim var..![]()
KIZ SEN NEYİN BİLDİRİMİNİ YAPION ALLAH AŞKINAGunaydin canlarrr bildirimimi yaptimmm opuyorum hepinizi