• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori Arkadaşım

niye öyle diyorsun ya nasıl güzel sırıtıyor. hafif sempatiklik var bence :KK70::KK70: dün kardeş payının finalini yaptım ordaki sezai usta, sanırım son bölümdeydi dişlerinin arasından su fışkırtıyordu gülmekden öldüm yaaa:KK70::KK70::KK70:

sezai ye bende çok gülüyordum yaaa bi bölümde şaka olsun diye onun kupa bardaklarını yapıp kahvede o kupalarla çay içiyorlardı bir de dişlerinin arasına kaç kürdan girer diye iddaya girmişlerdi adamın ağzı kürdan dolmuştu bunlara çok gülmüştüm

1. yi teprik ederim.
Ve diğerleri hepimizden artık yüksek performans bekliyorum.
Bi silkenelim allah aşkına, rezil durumdayız.
yyuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :KK57::KK57::KK57::KK57: gamzenn maşşaaallllaaahhhhhh. nası yaptın bunu ? tebriklerrrr. 500 gr artışla altıncı oluyorm :D grubun durumu vahim :D

gamzennn ne ettim gülümm böyle 1,7 ne yaaa naptın anlat bize topiğin sana ihtiyacı var
Valla kızlar birşeyicikde yapmıyorum ama bilemedimmm:21::21:
gamzennn yuh diorum ve seni tebrikte etmiorum hıhhh :63::63::63:

nazar etme ne olur çalış senınde olur hıhhh:KK11::KK11::KK11:
sahalara döndüm ya döndüm elbet :KK70::KK70:

kız kilo alanları niye sıralamaya aldın ayol. gerçi sonuncu olan azcık utanır belkim :KK70::KK70:

evet hızlı bir şekilde kilo vererek koçuma layık olmaya çalışacağım.:KK15::KK15::KK15:

gamzen cim daha ne kadar zayıflayacaksın de bakiim ha nereye kadar :63::63::63:

tebrik ederim. :KK9:
ne diyeceğiz bu hafta sana.:rolleyes:

bu arada koçum maşallah sende süpper kilo vermişsin. tebrik ederim :KK9::KK9: 50 li rakamlar yakındır.:KK66::KK66::KK15:
ya zayıf gelmiyorum kendıme sıkıntı su yenı aldıklarımda bollaşmaya başladı benımkıyle kavga edıyoruz yeter sana her kılo verdıgınde kıyafet mı alcam dıyor

yyuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :KK57::KK57::KK57::KK57: gamzenn maşşaaallllaaahhhhhh. nası yaptın bunu ? tebriklerrrr. 500 gr artışla altıncı oluyorm :KK70: grubun durumu vahim :KK70:

bilmem söylemiyecem
gamzenn den ses yok

geldimya kızlar yıne yogun buralar

septemper dogru mu yazdımya ellerıne saglık arkıdısım:KK68::KK68::KK68:

ya zayıf gelmiyorum kendıme sıkıntı su yenı aldıklarımda bollaşmaya başladı benımkıyle kavga edıyoruz yeter sana her kılo verdıgınde kıyafet mı alcam dıyor

bilmem söylemiyecem

kız iyice zayıflamadan niye kıyafet alıyorsun ki sen :KK70::KK70: ayy bide daraltınca bişeyede benzemiyorlar çok sinir bozucu oluyor

bilmem söylemiyecem

utanmasan 2 kilo vercen :KK11: :KK48::KK48::KK48:

kız iyice zayıflamadan niye kıyafet alıyorsun ki sen :KK70::KK70: ayy bide daraltınca bişeyede benzemiyorlar çok sinir bozucu oluyor
artık almak zorundaydım belımden dusup duruyorlar dı kız kucuk cocuklar gıbı askı takacaktım artık ya bellerı yıne bolardı popo genıs olunca bır beden daha kucuk alamadım cıcılerımı sımdıde belden bollastı ama yapcak bırsey yok kocısıme dıyemem daha bana cıcıler al dıye vurur bu sefer benı
utanmasan 2 kilo vercen :KK11: :KK48::KK48::KK48:
oda olur bır gun ınsallah canlar
yaaa dimi utanmışta 1,7 vermiş:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK4::KK4::KK4::KK70:

artık almak zorundaydım belımden dusup duruyorlar dı kız kucuk cocuklar gıbı askı takacaktım artık ya bellerı yıne bolardı popo genıs olunca bır beden daha kucuk alamadım cıcılerımı sımdıde belden bollastı ama yapcak bırsey yok kocısıme dıyemem daha bana cıcıler al dıye vurur bu sefer benı

oda olur bır gun ınsallah canlar

:KK70::KK4::KK4::KK4::KK70:

senin boyun kaçtı??? popo kısmı bol değilse terzide bellerine pens attır işe yarıyor

1,65 cnm boy
gögüs -90
bel-71
kalça-100 canım
hiç sevmiyorum pens işini hep o şekilde giyordum toplanıyor hiç hoş durmuyor

Kızlar yine
Sessizlik sarmış 4 bir yanimizi, ama bu benim davlumbaz almama engel degil.. Önerisi olan varmı..:KK45:

Back
X