- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
- Konu Sahibi Tikkabilla
-
Benden tam destek
Kızlar iştah açıcı şeyler önerelim.. benim çok mutlu olmam lazım yemek yiyebilmem için
Hastayım iki gündür bir şey yiyemiyorum
sadece muz ve çeyrek ekmek kadar nutellalı ekmek yedimKahrolsun kronik faranjit
yedigin seylerin hepsi saglikli buna sevindim cünkü saglikli kilo almak önemli bende öyle yapiyorum :)
abur cubur derken? ve hangi saatte yedigin de cok önemliDoğrusunu söylemek gerekirse her zaman böyle olmuyor, abur cubur da çok tüketiyorum ama yine kiloya dönüşmüyor niyeyse..
abur cubur derken? ve hangi saatte yedigin de cok önemli
anladim canim bence ama cipsi hic yeme onun yerine aksamlari daha cok karbonhidrat iceren yiyecekler ye ben faydasını görüyorumCips çok yiyordum artık ayda 1 yemeye karar verdim. Akşam yemeklerden sonra yiyorum genelde yatmaya yakın.. Çikolata bisküvi falan..
anladim canim bence ama cipsi hic yeme onun yerine aksamlari daha cok karbonhidrat iceren yiyecekler ye ben faydasını görüyorum
ben bol bol süt iciyorum, bazen makarna bazen ekmek yiyorum ama bunlardan cok yemelisin ve en sevdigim soganli ekmek :) burda hazir satiliyor ve cok yardimci oluyor kilo almam icin canimÖnerdiğin şeyler var mı peki canım?
ben bol bol süt iciyorum, bazen makarna bazen ekmek yiyorum ama bunlardan cok yemelisin ve en sevdigim soganli ekmek :) burda hazir satiliyor ve cok yardimci oluyor kilo almam icin canim
rica ederim canim yap tabi :) ve eger seviyorsan bol bol muz da yiyebilirsin :)Makarnayı ben de bol yerim, özellikle geç vakitte acıkınca hemen makarna yaparım. Soğan ekmek de severim aslında ama hiç aklıma gelmez öyle yemek.. Arada yaparım artık, çok sağol canım :)
rica ederim canim yap tabi :) ve eger seviyorsan bol bol muz da yiyebilirsin :)
yemeklerin yanında yogurt yemenin kilo almayı sagladıgını duymustum denedim gercekten işe yaradı ben birde demir hapı kullanmıstım demir eksikligi vardı biraz oda iştahımı actı..
bende işe yaradı bir ay kullandım simdilerde cok bulantı yapıyor icemiyorum heralde demir fazla gelmeye basladı:) demekki bunyeden bunyeye degişiyor bana doktor işe yaramazsa diyetisyene yollıycam kilo aldırıcı mamalar var demişti o tarz seylerde işe yarayabilir aslındaBen demir eksikliği tedavisi gördüm, 4 ay görmüştüm doktora ayrıca iştah açıcı ilaç yazmasını söyledim, e zaten demir hapı iştah açar dedi. Benim iştahımı gram açmadı valla.. Kaç gün B12 iğnesi de vuruldum bide.. Yine de açmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?