• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori sayarak zayıflıyoruz

Kızlar bu haftaki kilo bildirim tablomuz bu şekilde.Haftanın 1.si Sadelikherseydir Sadelikherseydir :sampiyon: Tebrikler canım:KK9::KK9::KK9:
Screenshot_20200629-234904_Excel.webp

gercekten öyle..yaşı bile farketmiş.
ideal kiloma inince ilk giymek istediğim kıyafet beyaz ya da açık renkli güzel spor bir elbise .
siz ne giymek istersiniz hatunlar:KK52:
Ben eski kıyafetlerime rahat olmak istiyorum 🤪Bir de ne kadar bol gelen şeyler varsa dolaptan cikaricam.Cunku o bol şeyler bizim kilo almamiza neden oluyor 😡Ayrıca tam 55 te dolabi tamamen yeniliycem inşallah ☺En başta kendime çok güzel bir deri ceket ve deri pantolon alicam 🤔nasıl olur acaba çok mu genç davranıyorum yoksa 🙄

Ben eski kıyafetlerime rahat olmak istiyorum 🤪Bir de ne kadar bol gelen şeyler varsa dolaptan cikaricam.Cunku o bol şeyler bizim kilo almamiza neden oluyor 😡Ayrıca tam 55 te dolabi tamamen yeniliycem inşallah ☺En başta kendime çok güzel bir deri ceket ve deri pantolon alicam 🤔nasıl olur acaba çok mu genç davranıyorum yoksa 🙄
Çok güzel olur gençsin zaten:KK24:

Ben 52 ye insem yeter diyordum ama 50 imiş en güzeli.Etek çok seviyorum ve etek giyince göbek çıkmıyor.Bir de yıllarca asla salaş bol giysiler almadım 36-38 den şaşmadım kızlar yoksa kıyafetlere güvenip rahat rahat kilo alırdım biliyorum.
Kıyafetlerime sığabilmek için hep kontrollü olmak zorunda kaldım.
Sudem_mmm Sudem_mmm bu konuda kesinlikle doğru yoldasın gardrobu yenileyip artık eski kilolara geri dönememek en mantıklısı:KK69:

Back
X