• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalori sayarak zayıflıyoruz

dün 1200 kalori aldım kızlar. Yediklerime dikkat ediyorum ama 1000 kalori altına düşmemeye özen gösteriyorum kızlar. Zaten yürüyüş de yaptığım için çok az da yersem takatsiz kalmaktan endişe ediyorum.
En güzelini yapıyorsun canim düşme 1000 altına

Çok az değil mi :KK64:

Acele etmek değil de kıyafetim yok :KK48: Eski kıyafetlerim olmuyor, yeni almak istemiyorum sonrasında hem giymeyeceğim hem de salgın zamanı mağaza mağaza gezmem. Eskiden düşük belli giymek için aldığım bir kotum vardı, iyi ki o varmış, şu an yüksek belli şekilde onu giyiyorum :KK70: Gören de acıyordur bana sanırım, yazık hiç kıyafeti yok hep aynı şeyleri giyiyor diyordur :KK70: Halbuki imkan vardı, yedik :KK70:
:KK70::KK70:

dün 1200 kalori aldım kızlar. Yediklerime dikkat ediyorum ama 1000 kalori altına düşmemeye özen gösteriyorum kızlar. Zaten yürüyüş de yaptığım için çok az da yersem takatsiz kalmaktan endişe ediyorum.
[/QUOT Ben bugün hepten koptum 600 kalori aldım 😔Neyse ki hareket yok .Ama niye böyle oldum anlamıyorum.Kendime atıştırmak için fındık,kuru üzüm ,bitter çikolata yok canım istemiyor.Sonra bende diyorum madem açlık hissetmiyorum canım da istemiyor boşver zorlama diyorum.Sadece ben kızken boyleydim şu anda çok şaşkınım 😄

Niyesi var mı? herşey ortada, kavun kokusu kavun kokusu haklı
1594389549562.webp

:KK70: :KK70: biraz hareket ederek vermem lazım genetik olarak kiloyu alttan aldım hep
Bir de ben cok çabuk kilo alıyorum tam 15kg verdim tatile çıktım,45 günde 9 kilo alıp geri döndüm ,sonra saldım derken verdigim tüm kiloları geri aldım. Aslında en büyük olay korumak
Ya valla tatildevde insan gerçekten dayanamıyor.Kilo almadan dönmek imkansız gibi 😔çok büyük irade gerek.Ama kalori diyetinde aslında insan yeme düzenine alışıyor.Sonra zaten kilosunu da koruyor .Tabi şimdi o zamanı yaşamadan konuşuyorum 😄

Ya valla tatildevde insan gerçekten dayanamıyor.Kilo almadan dönmek imkansız gibi 😔çok büyük irade gerek.Ama kalori diyetinde aslında insan yeme düzenine alışıyor.Sonra zaten kilosunu da koruyor .Tabi şimdi o zamanı yaşamadan konuşuyorum 😄
Çok zor canim inan bide bende yeme hastalığı vardi o süre patlayana kadar yedim diyebilirim inanması zor geliyor ama her gece 10 paket dondurma yedim hatta baya borç yaptik o sene düşün boğaza para yetmedi :D tatile gittiğin kişi de önemli böyle benim gibi pis boğazın biriyle gidersen işin zor :D giderken giydiğim pantolon dönünce olmamıştı. Ben o.yuzden son kiloları verip sizlerle korumaya geçmek istiyorum artık

Az valla hemde çok az .Ama gerçekten doyuyorum her seferinde tabağıma fazla koyuyorum çok açım yiycem diyorum sonra yiyemiyorum 😔 tekrardan gramından düşüyorum.Acaba bu ay Reglim tersine mi döndü anlamadim.😄Normalde regliye yakın çok acaip acikir doymak bilmezdim .Hele tatlı gün boyu tatlı yiyesim gelirdi.Bu ay bir degisik oldum.Ne çok yemek istiyorum ne de tatlı canım istiyor.3 gün kaldı belki düzelir.
Ay ne dikkatlisiniz yaaa:nazar::nazar::nazar: Ben de ptesi salı regl modundaydım dediğin gibi ye ye doymadım.2000 leri geçtim 2 gün.Yalnız hiç regle yormadım her zamanki oburluğum sandım :confused: Dün bugün iştahım daha normale döndü kaç yaşında insanım hiç dikkat etmiyorum böyle şeylere.Senin mesajınla aydınlandım resmen:kızgın:

Yürüyüşümü yaptım annemlerin bahçeye geçiyorum kızlar. Akşama tavuk ızgara var diye gündüzü bayağı hafif geçirdim. Çünkü yanında lavaş da yemeyi düşünüyorum :KK45: Tavuğun kalorisi çok mu sizce? Fatsecret da gram olarak çok belirgin değil. İnternette de çok yüksek göstermemiş.
Tavuk çok iyi bende aksam yedim
Kalorisi çok değil lavaş yiyebilirsin yanina

Back
X