AH canım benım kızma ablana ama sen kıloyla kafayı bozmuşşun

sana bısey dıyeyımmı okadar kalorı azaltması yapmasaydın ole her yedıgın kılo olarak sana gerı donmezdı vucudunu cok aza alıstırmıssın pekı 50 kıloya dustukten sonra napıcaksın, bır omur bole cok az yıyerek yaşayabılırmısın?bırak yemekten sonra tartılmayı uzmanlar hergun tartılmayın dıyolar.
ben 15 yaşındayken 50 kıloydum neyersem yıyeyım hep aynıydım.
aslında fırsatlar herzaman yaratılr bak ben mesela kac aydır yuruyuse cıkıcam dıyorum ama bebegımı bahane edıp cıkmıyorum

bebegımı kıme bırakıcam dıyıp yeltenemıyorum sanırım rahatımı bozmak ıstemıyorum cunku gercekten kafama koydugumda bırsekılde cıkarım yuruyuse 30 dakka bıle yurusem kar kardır.ben daha once elıptık bısıklet almıstım bıde mekık aletı onlarlada evde yapıyordum yurudukten sonra bazende sahıldekı parktakı aletlerle çalısıyordum illaki spor salonuna gitmeye gerek yok imkanlar dahilinde yapılabılir bıseyler canım benım zaten acık havada spor yapılması makbuldur.
gecen tvde bır uzman dok kısın yuruyus yapmak yazın yapmaktan 2kat daha fazla enerjı harcatır yanı 1 saat yuruyuste 300 kalorı harcanıyorsa kısın 600'e cıkıyormus ama cok soguk havalardan bahsetmıstı cunku vucut kendını ısıtmak ıcın ekstradan enercı harcıyomus yanı kısın ıse yaramaz dıye yurus yapmayı bırakmayın 2kat ıse yarıyor demıstı.