Kaloriden anlayanlar baksın lütfen

MinnieMoussy

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
75
0
6
Ankara
Selam arkadaşlar ben diyetteyim ama kaç kalori aldığım çok kafama takılıyor. Size bugün yediklerimi yazıcam hepsinin kaç kalori olduğunu söyleyebilir misiniz?

Sabah: 7-8 yemek kaşığı special k bitter çikolata- bir bardak süt

Öğle: Yok

Ara öğün: Yarım Kandil Simidi- 1 adet ceviz

Akşam: 6-7 yemek kaşığı mercimek yemeği (etsiz) - 4 yemek kaşığı yoğurt- Mevsim Salata - 3-4 yemek kaşığı nohutlu pilav

Yaklaşık olarak hesapladım 570 kalori çıktı,600 kalori bile olsa az bence bu kadarı siz bilirsiniz yine de..bunlar için özel siteler var oralardan hesaplayabilirsiniz

Selam arkadaşlar ben diyetteyim ama kaç kalori aldığım çok kafama takılıyor. Size bugün yediklerimi yazıcam hepsinin kaç kalori olduğunu söyleyebilir misiniz?

Sabah: 7-8 yemek kaşığı special k bitter çikolata- bir bardak süt

Öğle: Yok

Ara öğün: Yarım Kandil Simidi- 1 adet ceviz

Akşam: 6-7 yemek kaşığı mercimek yemeği (etsiz) - 4 yemek kaşığı yoğurt- Mevsim Salata - 3-4 yemek kaşığı nohutlu pilav

canım special k nın üzerinde kaç gramında ne kadar kalori olduğu yazar pakette onu ordan öğrenebilirsin . ayrıca kalorini aşağıda verdiğim sitelerden yada benzer yerlerden hesaplayabilirsin

Kalori Hesaplayc
Kalori hesaplama, yiyeceklerdeki kalori oranlar bulma,
http://www.kalorisepeti.com/

Son düzenleme:
600 kalori çok az. Öğün aksatmamaya çalışın ve en az 1200 kalori alın. Ayrıca kahvaltı da special K yemek yerine yumurta peynir zeytin olan güzel bir kahvaltı daha iyi olabilir (:

Cok az. Sabah kahvaltisi en önemlisi, en azindan bir dilim kepekli ekmek, bir haslanmis yumurta ekle, domates vs.. ekle

7-8 yemek kaşığı special k bitter çikolata ... nu neden?

Ve en önemlisi: ne kadar su iciyorsun? günde 1,5 - 2 litre icmen gerekiyor

Yaklaşık olarak hesapladım 570 kalori çıktı,600 kalori bile olsa az bence bu kadarı siz bilirsiniz yine de..bunlar için özel siteler var oralardan hesaplayabilirsiniz

Ben çok fazla hesaplıyorum ozaman çünkü ben hesapladığımda 1700 gibi bişi çıkıyor, abatarak hesaplıyorum demekki

Cok az. Sabah kahvaltisi en önemlisi, en azindan bir dilim kepekli ekmek, bir haslanmis yumurta ekle, domates vs.. ekle

7-8 yemek kaşığı special k bitter çikolata ... nu neden?

Ve en önemlisi: ne kadar su iciyorsun? günde 1,5 - 2 litre icmen gerekiyor

8-10 bardak kadar su içiyorum günde yarım saatte yürüyüş yapıyorum ve 100 adet mekik çekiyorum ama şu kalori işine kafam çok takılıyor

8-10 bardak kadar su içiyorum günde yarım saatte yürüyüş yapıyorum ve 100 adet mekik çekiyorum ama şu kalori işine kafam çok takılıyor

merhabalar
bende hergun bu siteden yediklerimi hesapliyorum yaptigin hareketler bile hesaplaniyor asagida benim bir gunluk kalori hesabim
sanada tavsiye ederim:8:

http://www.kalorisepeti.com/kalorimetre.php

2013-08-02 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57

[2] Yürümek (Asfalt) 60 dak 360

[3] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326

[4] Karnıyarık 1 PORSİYON 270

[5] Yulaflı Bisküvi 10 GRAM 48

[6] Kayısı reçeli 10 GRAM 29

[7] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55

[8] Domates Çorbası 1 PORSİYON 161

[9] Karper 2 ADET 130

[10] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55

Toplam : 771 kal.
:8::8:

Anasayfa sitesinden takip edebilirsiniz günlük kalori durumunuzu ayrıca o hesaplıyor işte şu kadar günde bu kadar verdiniz kalori ortalamanıza göre diyor. Mesela ben 4 gündür oraya giriyorum yediğim yemekleri 600 gram vermişim. Ortalama 900 civarı kalori ile. Birde yaptığın sporları filanda giriyorsun ona göre hesaplıyor.

Back
X