Kalorifer Böcekleri!

Visenyaa

Nirvana
Pro Üye
21 Aralık 2014
8.994
28.603
Hanımlar böyle bir konu açmamayı bende istemezdim lakin canıma tak etti. Apartmana doğal gaz geldiğinden bu yana mutfaktan soğudum. Bu böcekler bütün apartmana yayılmış bulunmakta yönetici ve apartman görevlileriyle ne kadar konuşsam fayda etmedi.

Sürekli sık sık saniye başı temizlik yapmak zorunda kalıyorum. Dün gece sahur vakti mutfağa gireyim derken ışığı açmamla şok yaşamam bir oldu. Işığı açar açmaz direkt saklanıp yok oldular.

Hanımlar bir çok platformda okumama rağmen ilaç yaptırmanın fazla fayda sağlamadığını dile getiriyorlar. Önerebileceğiniz sağlam fikirleriniz varsa paylaşmanızdan memnuniyet duyarım. Bu böcekleri nasıl yok edebilirim ?

benim arkadaşımın oturduğu apartmandada vardı defalarca ilaçlattılar herkesin evini tek tek ilaçladılar ama hiçbir faydası olmadı..ve şuan taşındı o evden..

elma sirkesi kesin çözüm canım bir fıs fısın içine elma sirkesini koy ve her yere sık bunu her gün yap böcekler yok olana kadar evi de sildiğin suyun içine yarım bardak elma sirkesi koyupta sil yerleri falan faydası olacaktır.

Raid in böcekler için spreyi var
önce çamaşır suyuyla her yeri silin spreyin uzun çubuğuyla her tarafa sıkın
özellikle fırın altı mutfak dolabı araları buzdolabı altı boruların giriş çıkış kısımları gibi
hiç bir şey kalmıyor
apartmanınıza son zamanlarda yeni biri taşındı mı ?

Merhaba bende bi zamanlar aynı sorunu yaşadım bütün evi istila etmişlerdi neyse apartmanla görüştün ilgilenmediler ama sonrasında herkeste olunca mecbur yapmak durumunda kaldılar bizim 3blok birden ilaçlandı sonrasında kurtuldum ama biara yine oldu bu seferde kendim jellerden aldım sıktım olabilecek yerlere çok işe yaradı yine köklerini kuruttum,aradan yine bi zaman gecti yine oldu ama bu sefer koca kara fatmalardan onlarıda apartman ilaçlattı üstünede badana boya yaptırdım zaten kaçırıyormuş boya kokusu şimdi hiçbişey yok Allaha çok şükür

RAIDIN BÖCEK YEMLERİ VAR ONLARI MUTFAGIN KÖŞELERİNE KOYUN ONLARI YIYORLAR YUVALARINA GÖTÜRUYORLAR SONUÇ PERT VE AYRICA SPREYLER VAR HER KÖŞEYE SIKIN YATIN SABAH LEŞLERİNİ GÖRÜRSÜNÜZ ANINDA ETKİSİ VAR BENDE IKI AY ONCESINDE COK UGRASTIM AMA SU ANDA BI TANE BILE KALMADI COK SUKUR...

Tablet böcek ilaçları iyi oluyormuş .Şu yuvasinda öldüren fln diyodu galiba ablam işe yaradığını soyledi.Normal sinek ilacıyla yikasan bi süre sonra yürüyıp gidiyo.
Biz eski evimizde üstünde bocek resmi olan raid sıkıp 2 gün sonra eve geliyorduk.

Raid in böcekler için spreyi var
önce çamaşır suyuyla her yeri silin spreyin uzun çubuğuyla her tarafa sıkın
özellikle fırın altı mutfak dolabı araları buzdolabı altı boruların giriş çıkış kısımları gibi
hiç bir şey kalmıyor
apartmanınıza son zamanlarda yeni biri taşındı mı ?
Eveeeeet !! Fırın altı buzdolap arkası hiç saymıyorum bile korkar oldum. Taşındı yan tarafa onlarda rahatsız oldu ve taşındılar hemen.

Merhaba bende bi zamanlar aynı sorunu yaşadım bütün evi istila etmişlerdi neyse apartmanla görüştün ilgilenmediler ama sonrasında herkeste olunca mecbur yapmak durumunda kaldılar bizim 3blok birden ilaçlandı sonrasında kurtuldum ama biara yine oldu bu seferde kendim jellerden aldım sıktım olabilecek yerlere çok işe yaradı yine köklerini kuruttum,aradan yine bi zaman gecti yine oldu ama bu sefer koca kara fatmalardan onlarıda apartman ilaçlattı üstünede badana boya yaptırdım zaten kaçırıyormuş boya kokusu şimdi hiçbişey yok Allaha çok şükür
Aslında boya da yapılacak. Çünkü öyle pislendi mutfak.

RAIDIN BÖCEK YEMLERİ VAR ONLARI MUTFAGIN KÖŞELERİNE KOYUN ONLARI YIYORLAR YUVALARINA GÖTÜRUYORLAR SONUÇ PERT VE AYRICA SPREYLER VAR HER KÖŞEYE SIKIN YATIN SABAH LEŞLERİNİ GÖRÜRSÜNÜZ ANINDA ETKİSİ VAR BENDE IKI AY ONCESINDE COK UGRASTIM AMA SU ANDA BI TANE BILE KALMADI COK SUKUR...
Bu raid markası çok iyi anlaşılan. Raid ilacı alayım ben elimden geleni yapacağım. Çok teşekkürler.

Tablet böcek ilaçları iyi oluyormuş .Şu yuvasinda öldüren fln diyodu galiba ablam işe yaradığını soyledi.Normal sinek ilacıyla yikasan bi süre sonra yürüyıp gidiyo.
Biz eski evimizde üstünde bocek resmi olan raid sıkıp 2 gün sonra eve geliyorduk.
Raid çok güçlü sanırım. Bunu alacağım. Tablet böcek ilacı kullandık ama raid miydi marka tam olarak bilmiyorum ama raid olmasına özen göstereeceğim.

Bu konuda hassas oldugum için evde bir tanesini gördüğüm anda hemen koşar taze,son kullanma tarihi uzak olanından bir Raid böcek yemi alırım. Hepsini yerleştiririm. Olur biter.
Son bir yıldır da hiç görmedim.
Allahım esirgesin :)

Bu konuda hassas oldugum için evde bir tanesini gördüğüm anda hemen koşar taze,son kullanma tarihi uzak olanından bir Raid böcek yemi alırım. Hepsini yerleştiririm. Olur biter.
Son bir yıldır da hiç görmedim.
Allahım esirgesin :)
Ya gerçekten yem vardı ama raid mi değil mi markasını hatırlayamıyorum. Ama bu sefer alırken raid markası olduguna dikkat edeceğimmm

Benim evdede ayni sorun vardi mutfak banyoo cok fenaydi ozellikle gecelerii tezgahin ustunde cok igrenccc.... neysee ben tablet bocek ilaci ne varsa kullandim fayda etmedi en son esim isyerinde kullanilan ilactan siringayla getrdi bocek birak sinek bile evde durmuyo ignenin ucuyla damlatiyosun kac metre otesini etkiliyo

X