- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
Ben yeni perde yaptırsam kesinlikle uzun yaptırırdım,kısa tül perdeler artık demode oldu.Benim perdelerde 10 yıllık ve kısalar,hiç memnun değilim gözüme batıyorlar ama kahretsin taş gibiler hala :)
Yazinizi okuyunca yazmak istedim. Dogalgaz 50 tl mi geldi biz yeni baglattik ilk ay yani bu ay 260 tl geldi bizdemi sorun var acabawalla ben bi cesaret tüm evimi ya stor tül ya da zebra aldım çok da iyi yapmışım peteğin kapanması ısıyı kesinlikle engelliyor hem bir de 1. katsınız muhtemelen evinizin altı boştur ısı gelmiyordur. peteği kapamamsı çok öneml. artık çok şık stor tüller var ev sıcacık ve bu ay sadece 50 TL doğalgaz faturası geldi
Yazinizi okuyunca yazmak istedim. Dogalgaz 50 tl mi geldi biz yeni baglattik ilk ay yani bu ay 260 tl geldi bizdemi sorun var acaba
Bu dogalgaz isinden pek anlamiyorum cnm. Ama yatak odasi cocuk odasi salon mutfak aciyorum. Cunku salonda yasiyoruz oturma odasi ayrica yok. Ilk zamanlar peteklerin vanalarini sonuna kadar actim cunku baglayanlar oyle dedi. Ama baktim ki yariya kadar acincada sicak bide oyle deniyim dedim.Oda termostati almadik daha. Oda farkettiriyodur belkievet 50 TL geldi ama geçen Aralık ayında. bu ay biraz artabilir malum kar kış fazlalaştı :)
ama biz salonu ve çocuk odasını açmıyoruz. alt üst yandığı için evde olduğumuz zaman 23'te çalıştırıyoruz yetiyor. 2 gece 25E çıktık sadece. akşama kadar işteyiz zaten. o sıradada 19 veya 20 derecede kalıyor. yani günde harıl harıl yandığı hafta içi 1 akşamda 3-4 saat falan. o da farkettiriyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?