Dayak attığı zaman o kadar pişman oldu ki gözlerinden okunabiliyorduSize dayak atan bir adamdan gül beklemek ütopik değil mi?
Elma ağacından çilek beklemek gibi bir şey.
Gerçi en azından ağaçların bir faydası var dünyaya...
Lohusallik mi ?hormonların etkisi sanırım biraz da.
eşinizde hata var elbet ama sanırım lohusalığın da etkisi oldugunu düşünüyorum.Lohusallik mi ?
Dayakçı bir kocadan gül beklemek? Biraz saçma bir istek değil mi?Yeni evli olduğum zaman dayagini bile yedim hakaretlerine maruz kaldım
Kesik kesik yanı 10 parmagi geçmezeşinizde hata var elbet ama sanırım lohusalığın da etkisi oldugunu düşünüyorum.
dayak olayını okumamışım umarım bir daha tekrarlamaz.
evlenmeden önce nasıl biriydi eşiniz hediye alır mıydı ya da sürpriz yapar mıydı?
Hayır çünkü pişman olduğundann eminimDayakçı bir kocadan gül beklemek? Biraz saçma bir istek değil mi?
Evet cnm6 senedir birlikteymişsiniz ben yaşlarınıza takıldım sen 15 iken o 26 yaşında mıydı yani
Bebisimizin durumu iyi çok sukur taburcu olmayı bekliyoruz siz cımbızla kelime cekmeyinSuan hastanede bebeginiz yatıyor ve siz bugun sevgililer gunu esim neden gul almadi mi diyorsunuz?
Gül almadığı için de pişmandır, boş ver.Hayır çünkü pişman olduğundann eminim
Cok yaptım ona özel mumlu yemekler hediyeler felan fayda etmiyor cnm aslında bunlar bahane belkide yasanmisliklar beni saçma sapan bahanelere surukluyorBence siz ona çiçek alın, tatlı bir sitem olur :)) sonra da gidin bebişinizin sağlığını kutlamak için yemekli bir kutlama yapın. Siz teklif edin ne olacak. Hayat müşterek, sevgililer günü her iki tarafın da sevgililer günü. Bu sene süpriz yapan siz olun ne olacak :) hem ona da örnek olmuş olursunuz.
Çok haklisinizGül almadığı için de pişmandır, boş ver.
Hayır çünkü pişman olduğundann eminim
Siz bebeginizin taburcu oldugunu yazmamissiniz. Cimbizla cekmek gibi bir niyetle bu soruyu sormadim. Bir annenin bebegi hastanede iken sevgililer gunun de esim neden bir gul almadi, bir tl bile olsa raziyim bir kolye alsaydi gibi seyler dusunebiliyor olmasina sasirdim sadece.Be
Bebisimizin durumu iyi çok sukur taburcu olmayı bekliyoruz siz cımbızla kelime cekmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?