Kalp ağrisi...

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
İyi pazarlar kizlar... Benim sorunum eşim ! Bugün sevgililer günü olmasına rağmen bana bi gul dahi almadı. Şimdi diyeceksiniz ki ne var bunda felan fistan normal zamanlar dada bana bisey almaz son 2 yıldır özel gunlerimizde bile bisey almadı bana.. 18 günlük bebeğim var şuan hastanede yatıyor 2 gün önce hastaneye yatirdik iç ateşi olduğu için inanın kızlar o kadar yorgunum ki bazen ayağı kalktigimda bayilacak gibi oluyorum esimde kalıyor hastanede ama yinede yoruluyorum gece uykusuz kaliyorum. Az önce dedimki git çocuğa kıyafet al tmm dedi bende kendimce diyorum ki dışarı çıktığında hiç olmazsa eline bi gül alır gelir oda yok geldi elinde 2 poşet bi hevesle açtım hi bisey yok bide bana diyor neden moralin yok felan hiç değilse bu zor gunlerimde biraz yüzümu guldurse . yanı 1 TL lık kolyede olsa sevinirdim sonuçta beni dusundugunu hissedecektim anlatabiliyor muyum ? Eşim o kadar karisik bi insanki 6 senedir onunla beraberim bazen ne yapacağını kestiremiyorum bizim çok zor zamanlarimiz oldu sevgililik zamanından tutun hamile kalana kadar hep sorunumuz vardı güler yuzludur aileme iyi davranır beni gözünden sakınır ama bazen bu saydiklarimin tam tersi olabiliyor.. Yeni evli olduğum zaman dayagini bile yedim hakaretlerine maruz kaldım yanı bilmiyirum kızlar eşim o kadar tuhaf bi insan ki hep arafta gibiyim ne sevincim tam,ne uzuntulerim adam gibi ! Çok mutlu olduğum zamanlarda kahkaha attigim zamanda bile aglayasim geliyor. ona baktigim zaman bazen aşık olduğum insan diyorum bazen baktığımda kalbimin ne kadar ona karşı kırgın olduğunu hissediyorum nefesim kesiliyor aramızda yaş farkıda var 11 yaş.. Kesinlikle kendimi ovmuyorum kızlar yanlış anlamayin ama etrafta beni goren herkes çok çok beğeniyor bakımsız çirkin şişman bi kızda değilim cinsel hayatimzda yok zaten bazen yiprandigimi dusunuyorum keşke sorumlulukları bu kadar erken ustlenmeseydim biraz daha gençliğimi yaşasaydı 10 sene sonrasını dusunemiyorum

Size dayak atan bir adamdan gül beklemek ütopik değil mi?
Elma ağacından çilek beklemek gibi bir şey.
Gerçi en azından ağaçların bir faydası var dünyaya...

eşinizde hata var elbet ama sanırım lohusalığın da etkisi oldugunu düşünüyorum.
dayak olayını okumamışım umarım bir daha tekrarlamaz.
evlenmeden önce nasıl biriydi eşiniz hediye alır mıydı ya da sürpriz yapar mıydı?

Kesik kesik yanı 10 parmagi geçmez

6 senedir birlikteymişsiniz ben yaşlarınıza takıldım sen 15 iken o 26 yaşında mıydı yani

Bence siz ona çiçek alın, tatlı bir sitem olur :)) sonra da gidin bebişinizin sağlığını kutlamak için yemekli bir kutlama yapın. Siz teklif edin ne olacak. Hayat müşterek, sevgililer günü her iki tarafın da sevgililer günü. Bu sene süpriz yapan siz olun ne olacak :) hem ona da örnek olmuş olursunuz.

Cok yaptım ona özel mumlu yemekler hediyeler felan fayda etmiyor cnm aslında bunlar bahane belkide yasanmisliklar beni saçma sapan bahanelere surukluyor

S
Be

Bebisimizin durumu iyi çok sukur taburcu olmayı bekliyoruz siz cımbızla kelime cekmeyin
Siz bebeginizin taburcu oldugunu yazmamissiniz. Cimbizla cekmek gibi bir niyetle bu soruyu sormadim. Bir annenin bebegi hastanede iken sevgililer gunun de esim neden bir gul almadi, bir tl bile olsa raziyim bir kolye alsaydi gibi seyler dusunebiliyor olmasina sasirdim sadece.
Bebeginize gecmis olsun.

Konunun yarisinda acaba aklı cocugunda mi diye dusundum esiniz icin ama dayak atmasi, hakaret etmesi falan... Ciddi problemler değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…