- 20 Ekim 2015
- 628
- 213
- 103
- 30
İyi pazarlar kizlar... Benim sorunum eşim ! Bugün sevgililer günü olmasına rağmen bana bi gul dahi almadı. Şimdi diyeceksiniz ki ne var bunda felan fistan normal zamanlar dada bana bisey almaz son 2 yıldır özel gunlerimizde bile bisey almadı bana.. 18 günlük bebeğim var şuan hastanede yatıyor 2 gün önce hastaneye yatirdik iç ateşi olduğu için inanın kızlar o kadar yorgunum ki bazen ayağı kalktigimda bayilacak gibi oluyorum esimde kalıyor hastanede ama yinede yoruluyorum gece uykusuz kaliyorum. Az önce dedimki git çocuğa kıyafet al tmm dedi bende kendimce diyorum ki dışarı çıktığında hiç olmazsa eline bi gül alır gelir oda yok geldi elinde 2 poşet bi hevesle açtım hi bisey yok bide bana diyor neden moralin yok felan hiç değilse bu zor gunlerimde biraz yüzümu guldurse . yanı 1 TL lık kolyede olsa sevinirdim sonuçta beni dusundugunu hissedecektim anlatabiliyor muyum ? Eşim o kadar karisik bi insanki 6 senedir onunla beraberim bazen ne yapacağını kestiremiyorum bizim çok zor zamanlarimiz oldu sevgililik zamanından tutun hamile kalana kadar hep sorunumuz vardı güler yuzludur aileme iyi davranır beni gözünden sakınır ama bazen bu saydiklarimin tam tersi olabiliyor.. Yeni evli olduğum zaman dayagini bile yedim hakaretlerine maruz kaldım yanı bilmiyirum kızlar eşim o kadar tuhaf bi insan ki hep arafta gibiyim ne sevincim tam,ne uzuntulerim adam gibi ! Çok mutlu olduğum zamanlarda kahkaha attigim zamanda bile aglayasim geliyor. ona baktigim zaman bazen aşık olduğum insan diyorum bazen baktığımda kalbimin ne kadar ona karşı kırgın olduğunu hissediyorum nefesim kesiliyor aramızda yaş farkıda var 11 yaş.. Kesinlikle kendimi ovmuyorum kızlar yanlış anlamayin ama etrafta beni goren herkes çok çok beğeniyor bakımsız çirkin şişman bi kızda değilim cinsel hayatimzda yok zaten bazen yiprandigimi dusunuyorum keşke sorumlulukları bu kadar erken ustlenmeseydim biraz daha gençliğimi yaşasaydı 10 sene sonrasını dusunemiyorum