Kalp atimi yok kizlar yardiiim:(:(

Korkmayın sakın, korkulacak bir durum yok. Ben iki kez kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonuncusunu da 10 gün önce oldum. 5-10 dklık bir işlem, kurtajdan sonra odaya getirdikleri gibi uyanıyorsun, ağrı vs olmuyo

Korkmayın sakın, korkulacak bir durum yok. Ben iki kez kürtaj olmak zorunda kaldım. Sonuncusunu da 10 gün önce oldum. 5-10 dklık bir işlem, kurtajdan sonra odaya getirdikleri gibi uyanıyorsun, ağrı vs olmuyor.
Bunuda yasayacakmisim, daha kotusunden Allaha siginirim.Sag evlatlarimi Allah bana bagislasin.Siz neden kurtaj oldunuz

Aynen bide hersey nasip kismet ne desem bos su saatten sonra...

Bunuda yasayacakmisim, daha kotusunden Allaha siginirim.Sag evlatlarimi Allah bana bagislasin.Siz neden kurtaj oldunuz
Ikisinde de bebeğin kalbi durdu malesef. Ilkini 6+5 haftalikken olmak zorunda kaldım, çok fazla kanamam ve ağrım olmuştu. Ikincisi tüp bebekti ben 12. Haftamda kontrole gittigim de bebegin kalbinin 9. Haftada durduğunu ögrendim. Ilkinde bir şeylerin ters gidecegini hep biliyordum çünkü gebeligimin en basindan beri lekelenmelerim ve kanamam olmuştu ama ikincisinde hiç bir belirtim yoktu. Bi gece rüyamda bebegimin kalbinin durdugunu görmüştüm, uyanınca oh be rüyaymış dersin ya tam olarak onu yaşamıştım. Normalde her gün gün sayıyordum, her sabah uyandığımda oh be bugünü de sorunsuz atlattım diye sevincle uyanıyordum ama bir gün içime öyle bir his geldi ki buruk bir sekilde uyandim ve icimden bir ses bebegin kalbinin durdugunu söyledi. Tabi bu sese aldiriş etmemeye çalıştım sırf bu korkum yuzunden 12. Haftaya kadar bekleyip kontrole o zaman gitmeye karar verdim. Doktora giderkende yolda hep ya bebegin kalbinin durdugunu söylerse bana diye senaryolarla gittim. Sonra da kortugum başıma geldi iste malesef. Gerçekten kabus gibiydi. Allahım bu bir kabus olsun ve lütfen uyanayım diye dua ettim ama biliyordum kabus olmadığını. Çok kötü bir duygu Allah bir daha yaşatmasın demekten başka elimden hiç bir şey gelmiyor malesef. Daha kötüsüde olabilirdi, daha geç de kaybedebilirdim, beterin berteri var, hayırlısı böyleymiş diyerek kendimi toparlamaya çalışıyorum.

Caniim benim cok zormus bir yasayan anlar.Gece bile uyuyamadim.Hep senin gibi teselli ediyorum kendimi ya daha buyuseydide ölseydi.Hissetseydim de kalbi dursaydi o cok zor olurdu.Benimde bu gebeligimde hep sıkıntı vardi icimde.Oglumda kanamam oldu dusuk tehlikem oldu ama icimde hic korku, sıkıntı olmadi.Bunda ne kanama var ne baska bi sıkıntı ama icimde bi daralti var.Genetik test verdin mi peki?

Verdim canım, 5 gün sonra cıkacak sonucu. Onun haricinde pihtilasma testi flnda yaptiracağım bir sorun varsa bulunur da bir daha yaşamam inşallah.

Bazı bebekler 2 hafta gec gelisio geriden gelıo bence 10.haftaya kadar beklemelsn

Bazı bebekler 2 hafta gec gelisio geriden gelıo bence 10.haftaya kadar beklemelsn
Ozelede gittim bugun kalp atisini duyabilmek icin cok ugrasti isin kotu yani bebekde normal boyutta degil, gelisimi durmus.Kalp atisini ararken bi mucize olsun diye bekledim ama nasip iste

Evet kendimi bombos hissediyorum suan.Bi yandan hayirlisi boyle demekki diyorum ama bi yandanda ne biliyim yasasin cok isterim
Canim kendini üzme. Ilk 3 ayda gebelik sonlanmasinin en çok nedeni bebekdeki anomaliler oluyor. Aslinda iyi ki anomali olduğunda vucut atmaya çalişiyor. Biz bilmiyoruz ama çoğu zaman bizim iyiliğimiz için. O yuzden sabirla yoluna drvam edersin eğer ki sonuç kötu olursa. Hayirlisini iste Allah yardimcin olsun

Aslinda uzmuyorum kendimu diyorum cevremdeki herkese oyle yansitiyorum.Ama icimden ayrilmasini hic istemiyorum 3 haftadir kusuyorum surekli, gece uyuyamiyorum midemden.Bunlarin bile bitmesini istemiyorum sirf o gidicek diye.Dedigin cok dogru bunlarin farkindayim saglikli olsa zaten tutunurdu ama iste boyle dusunmekten ali koyamiyorum kendimj

Ama bu benim ilk gebeligim degil canim ve digerlerindede vermemislerdi
Ya cok şaşkınlıkla okudum bu mümkün değil doktorunuz nasıl olurda vermez size kan sulandırıcı iğne ve hap yanlış anlama ama bırakmalısın o doktoru hemen..Benim 3.tüp bebek tedavim ve pıhtılaşma yok olsun olmasın muhakkak kan sulandırıcı iğne hap veriliyor hep kullandim .çok yazık çok kimlerin ellerine teslim ediyoruz hayaylarimzi yazıklar olsun çektiğimiz şeyleri bilmiyorlar gibi

Evet canim ayni şeyleri yaşadim. 17 haftasinda kizimi ve oglumu kaybettim. Hemde bebeklerimde hiçbir sorun yokken. Hep dişlerimi firçalarken midem bulanirdi kaybettiğimden sonra midem bulanmadi ve ilk defa midem bulanmadi diye mahvoldum. Ama zamanla aci kapanmasa da kabuklaniyor yeri. Allah yerini en kisa surede doldursun canim

Benim kizimin da 7.haftada kalp atisi yoktu 9.haftada duyduk. Ne hissettigini çok iyi anliyorum. Insallah saglikli gebeliktir canim dualarim seninle ❤

Her genetik hastalık gebelikte kan sulandırıcı kullanmayı gerektirmez
Gerekmediği halde ilaç kullanımı başka sorunlara neden olabilir, ne gerek var ki zorunluluk yokken tedbir amaçlı diye düşünüp birşey kullanmaya
Doktora güvenin, kimse bizim doğmamış bebeğimizin düşmanı değil, hiçbir doktor bir cenine ihmal dahilinde bile olsa zarar vermek istemez

Soruyorlardi dusuk var mi diye simdi dusuk var diyeceğim ya verirler artik

Ciddi misin olabilir mi oyle
Evet ben de çok korkmustum kalp atisi yok deyince fena panikledim. 7 haftaliktim ama 10 gun sonra gel demisti bana. Muaynede kalp atisini duyunca aglayacak gibi oldum. Allaha sukur olsun. Dualarim seninle canim insallah guzel haberini bekliyorum.

Evet ben de çok korkmustum kalp atisi yok deyince fena panikledim. 7 haftaliktim ama 10 gun sonra gel demisti bana. Muaynede kalp atisini duyunca aglayacak gibi oldum. Allaha sukur olsun. Dualarim seninle canim insallah guzel haberini bekliyorum.
Ama bana 2 gun sonra geldi 10 gun demedi beklesem mi biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…