Kalp atimi yok kizlar yardiiim:(:(

Ben 10 haftaya kadar duyulabilir diye biliyorum bence direk kürtaj olma başka bir doktora daha kontrol ol derim

Benim de 3 kaybım var daha önce gittiğim Dr lar her bebek kaybım da sağlıksız gebelik diyorlardı ama en son tüp bebek merkezinde Dr la görüştüm genetik test istedi pıhtılaşma ola bilir dedi söylediği gibi de pıhtılaşma çıktı gebeliğin başından doğuma kadar kan sulandirici iğne kullanmam gerekiyor Dr nü değiştir ya perinatoluga yada tüp bebek merkezinde bir dr görüş kadın doğum dr lari maalesef anlamiyor geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Ben 10 haftaya kadar duyulabilir diye biliyorum bence direk kürtaj olma başka bir doktora daha kontrol ol derim
Haftaya kadar bekleyelim dedi doktor ama beta hcg 2 gün aynı rakam çıktı.Bu ilerlemediğini göstermez mi?

Amin canım cümlemize.Bir daha ne zaman düşünürüm bilmiyorum.Ama düşündüğümde iyi bir doktor bulacağım

Haftaya kadar bekleyelim dedi doktor ama beta hcg 2 gün aynı rakam çıktı.Bu ilerlemediğini göstermez mi?
Benim 3 aylık hamıle ıken beta degerm 0 cıktı zamanla dusuyor canım beta degeri 2 aylık hamileyken 24 cıkmıstı

Sağlıklı doğum mu yaptınız peki 0 çıktığında
94 olan degerde adetm gecmemisti daha canım 200lerde olanda adet gunumden 1 gun once dgeri 2 aylık 24 olan 3 aylık degerm sonra 0 cıktı

Eklentiler

• Screenshot_20210820-041411.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 31
94 olan degerde adetm gecmemisti daha canım 200lerde olanda adet gunumden 1 gun once dgeri 2 aylık 24 olan 3 aylık degerm sonra 0 cıktı
Ağzım açık kaldıı.O zaman belki benimde öyle olacaktır normaldir herşey bebek geç gözükecektir.İnşallah öyledir.Kaç gündür ne yediğimi ne uyudğumu biliyorum.

Ağzım açık kaldıı.O zaman belki benimde öyle olacaktır normaldir herşey bebek geç gözükecektir.İnşallah öyledir.Kaç gündür ne yediğimi ne uyudğumu biliyorum.
Böyle yaparsan olan bebegede ciddi zararlar verirsin canım

Üzülmeyin herşey Allah'tan size bir kapı kapanıyorsa bir kapı açılacak dua edin yemek yiyin.. Allah'ım sana bıraktım deyip rahatlayın

Çok teşekkür ederim canım çok doğru söylüyorsun doktor değiştirecegım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…