- 17 Şubat 2021
- 977
- 346
- 18
Olabilir canımTam olarak bilmedikleri için bence tam anlayamıyorlar.
Ben 10 haftaya kadar duyulabilir diye biliyorum bence direk kürtaj olma başka bir doktora daha kontrol ol derimKizlar suan 7 haftalik gebeyim ama kalp atisi yok doktor olumsuz gebelik olabilir dedi.2 gun sonra tekrar bakalim dedi kurtaj olabilirmisim.Boyle olupta kalp atisini duyan var mi? Cok uzuldum o kadar kusma bulanti zorluk, umut, hayal...Simdi kalp atisi yok denmesi bugun beni cok yipratti
Benim de 3 kaybım var daha önce gittiğim Dr lar her bebek kaybım da sağlıksız gebelik diyorlardı ama en son tüp bebek merkezinde Dr la görüştüm genetik test istedi pıhtılaşma ola bilir dedi söylediği gibi de pıhtılaşma çıktı gebeliğin başından doğuma kadar kan sulandirici iğne kullanmam gerekiyor Dr nü değiştir ya perinatoluga yada tüp bebek merkezinde bir dr görüş kadın doğum dr lari maalesef anlamiyor geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallahOndan sonra başka bir doktora gittim onun bana soyledıgı bu sekıldeydı bende birkaç yerde daaha duydum o yüzden bu düşünceye kapıldım kendı uydurdugum bir durum değil bu
O yüzden hangisine ınanacagımı şaşırdım artık
Haftaya kadar bekleyelim dedi doktor ama beta hcg 2 gün aynı rakam çıktı.Bu ilerlemediğini göstermez mi?Ben 10 haftaya kadar duyulabilir diye biliyorum bence direk kürtaj olma başka bir doktora daha kontrol ol derim
Amin canım cümlemize.Bir daha ne zaman düşünürüm bilmiyorum.Ama düşündüğümde iyi bir doktor bulacağımBenim de 3 kaybım var daha önce gittiğim Dr lar her bebek kaybım da sağlıksız gebelik diyorlardı ama en son tüp bebek merkezinde Dr la görüştüm genetik test istedi pıhtılaşma ola bilir dedi söylediği gibi de pıhtılaşma çıktı gebeliğin başından doğuma kadar kan sulandirici iğne kullanmam gerekiyor Dr nü değiştir ya perinatoluga yada tüp bebek merkezinde bir dr görüş kadın doğum dr lari maalesef anlamiyor geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Benim 3 aylık hamıle ıken beta degerm 0 cıktı zamanla dusuyor canım beta degeri 2 aylık hamileyken 24 cıkmıstıHaftaya kadar bekleyelim dedi doktor ama beta hcg 2 gün aynı rakam çıktı.Bu ilerlemediğini göstermez mi?
Sağlıklı doğum mu yaptınız peki 0 çıktığındaBenim 3 aylık hamıle ıken beta degerm 0 cıktı zamanla dusuyor canım beta degeri 2 aylık hamileyken 24 cıkmıstı
Evet suan 16 aylık 2 ay sonra beta dusmeye baslıo ve 3.ay sıfırlanıo canımSağlıklı doğum mu yaptınız peki 0 çıktığında
94 olan degerde adetm gecmemisti daha canım 200lerde olanda adet gunumden 1 gun once dgeri 2 aylık 24 olan 3 aylık degerm sonra 0 cıktıSağlıklı doğum mu yaptınız peki 0 çıktığında
Ağzım açık kaldıı.O zaman belki benimde öyle olacaktır normaldir herşey bebek geç gözükecektir.İnşallah öyledir.Kaç gündür ne yediğimi ne uyudğumu biliyorum.94 olan degerde adetm gecmemisti daha canım 200lerde olanda adet gunumden 1 gun once dgeri 2 aylık 24 olan 3 aylık degerm sonra 0 cıktı
Böyle yaparsan olan bebegede ciddi zararlar verirsin canımAğzım açık kaldıı.O zaman belki benimde öyle olacaktır normaldir herşey bebek geç gözükecektir.İnşallah öyledir.Kaç gündür ne yediğimi ne uyudğumu biliyorum.
Haklısın.Biraz sakin bırakıcam kendimi.Böyle yaparsan olan bebegede ciddi zararlar verirsin canım
Olacağın önüne geçemeyiz o yüzden yatıp uyumalısınHaklısın.Biraz sakin bırakıcam kendimi.
Şu süreci bi atlatsam rahatça uyuyacağım.Birde mide bulantım var oda uyutmuyorOlacağın önüne geçemeyiz o yüzden yatıp uyumalısın
4 boyutlu ultrasona gittin mi canım senŞu süreci bi atlatsam rahatça uyuyacağım.Birde mide bulantım var oda uyutmuyor
Girdim canım kese var yolk sac mı öyle birşeyde var ama bebek görünmüyor4 boyutlu ultrasona gittin mi canım sen
Hep öyle diyorum bunu atlatacağım Allahın izniyleÜzülmeyin herşey Allah'tan size bir kapı kapanıyorsa bir kapı açılacak dua edin yemek yiyin.. Allah'ım sana bıraktım deyip rahatlayın
Çok teşekkür ederim canım çok doğru söylüyorsun doktor değiştirecegım yineBenim de 3 kaybım var daha önce gittiğim Dr lar her bebek kaybım da sağlıksız gebelik diyorlardı ama en son tüp bebek merkezinde Dr la görüştüm genetik test istedi pıhtılaşma ola bilir dedi söylediği gibi de pıhtılaşma çıktı gebeliğin başından doğuma kadar kan sulandirici iğne kullanmam gerekiyor Dr nü değiştir ya perinatoluga yada tüp bebek merkezinde bir dr görüş kadın doğum dr lari maalesef anlamiyor geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?