Kızlar merhaba . Hesaplarıma göre 6+4 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim önce karından baktı sonra vajinal ama kalp atılı göremedi . Kese boş değil ama seçilemiyor tam geç döllenme olabilir dedi . Daha önce 4aylık bi düşüğüm var zor günler geçirdim tekrar yaşamak istemiyorum . Ultrason görüntüsünüde atıyorum. Böyle bişey yaşayan var mo ?
5+5 görünüyor dediultrasonda kaç haftalık görünüyor
Canim bende 6 haftalikken gittiğimde sadece keseyi görmüştük doktora kalp atışını sordum erken daha demişti ben 9. Haftada gittim duydum sakin cAnini sıkma erken daha kalbini duymak icin eğer herhangi bi sıkıntın yoksa kanama vs hersey yolundadır insaAllah iki hafta sonra felan gidersen net duyarsın Allah'ın izniyleKızlar merhaba . Hesaplarıma göre 6+4 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim önce karından baktı sonra vajinal ama kalp atılı göremedi . Kese boş değil ama seçilemiyor tam geç döllenme olabilir dedi . Daha önce 4aylık bi düşüğüm var zor günler geçirdim tekrar yaşamak istemiyorum . Ultrason görüntüsünüde atıyorum. Böyle bişey yaşayan var mo ?
Çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün duydum kalp atışını başka bi doktora gittim
size dinletti mi peki kalp atışını?Kızlar bugün duydum kalp atışını başka bi doktora gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?