KALP Atışı alamadılar

melebaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
255
443
103
31
Kızlar merhaba . Hesaplarıma göre 6+4 haftalık hamileyim bugün kontrole gittim önce karından baktı sonra vajinal ama kalp atılı göremedi . Kese boş değil ama seçilemiyor tam geç döllenme olabilir dedi . Daha önce 4aylık bi düşüğüm var zor günler geçirdim tekrar yaşamak istemiyorum . Ultrason görüntüsünüde atıyorum. Böyle bişey yaşayan var mo ?

Eklentiler

• image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 285
bende 5+1 günlükte kese gördüm 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dediler
2 hafta sonra gittiğimde yine 5+1 günlük bi sıkıntı var dediler alttan baktılar kalp atışı yok kan dolaşımı yok bebek ölü kürtaj olman lazım dediler ben inanmadım belki kalbi atar beklicem dedim dr kanaman olunca gel dedi
ertesi gün kanama başladı zaten kürtaj oldum 6 ekim 2017 de
sağlıksız bir bebeği vücut kabul etmez atar dedi dr
inş atar bebeğinin kalbi
şimdi yine hamileyim pazartesi kese görmeye gideceğiz allahın izniyle
allahım ol derse oluyor başka bizlerin elinden gelen birşey yok

kalp atışı görememesi kendinden veya cihazdan kaynaklıdır diye düşünüyorum. Canını sıkma

Canım az daha bekle bişey olmaz Allahın izniyle.Geç dollenmedir bence.İnşallah sag salim kucağına alırsın bebeğini..

6+4 bence de kalp atışı için erken olabilir. bence de moralini hiç bozma. benim doktorum kalp atışı için 8 haftalıkken çağırmıştı beni.

Canim bende 6 haftalikken gittiğimde sadece keseyi görmüştük doktora kalp atışını sordum erken daha demişti ben 9. Haftada gittim duydum sakin cAnini sıkma erken daha kalbini duymak icin eğer herhangi bi sıkıntın yoksa kanama vs hersey yolundadır insaAllah iki hafta sonra felan gidersen net duyarsın Allah'ın izniyle

Canim benim de 6 haftalık kalp atışı duyulmadı, çünkü geç döllenme olmuş. 2 hafta sonra gittiğimde duyuldu.

Seninki de geç dollenmedir insallah

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler inşallah öyledir . Haftaya hayırlı haberleri veririm inşallah

6 haftalık çok erken kalp atışı için yaklaşık 8-10 haftada iyi duyuluyo banada söylendi ama alalım demedi doktorum sağlık ocağında hergün git duyana kadar baksınlar dedi dediğinide yaptım sağlık ocağı çok yakın bana 2.gün buldular bazen böyle durduğu yerden yada bulamıyolar tam yerini ondan duyulmuyomuş sağlık ocağındaki ebe öyle demişti

7+4 te gordum ben gec yumurtlama olmus ve bebegim 1 hafta gec dogdu
Insallah seninde oyle olur

Mrhaba ayni durdayiz ama ben erken olacagini dusunuyorum ins pazartesi balacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…