Bebek oluşmuş boş kese değil. Avele etmeyin içinizi ferah tutun bizde 7. Haftada öğrendik . 8. Haftanın sonunda bile duyanlar var...
Allah gönlüne göre hayırlısını versin.
Ins gec dollenmedir sen sikma canini bebegede zarar senin sitresin bende de gorulmemisti beklemislerdi alttan anca duyulmustu mevlam kucagina almayi nasip etsin inşallah
Canım kaçıncı haftada gördün keseyi anlatirmisin bana bu sürecini ben de şuan zor dönemdeyim 5. Haftada vajinal ultrasonda kese görüldü 6+6 da normal ultrasonda kese görüldü 8+2 de sadece yolk sac ve kese vardi bebek yok yani daha gelişimi yavaş dedi gelişmemiş dedi dr ama ben bekliyorum
Merhaba hanımlar ben 6+5 haftalık hamileyim 2 gün önce doktorum bebeğin kalbi atıyor ama henüz duyamayız ultrasonla dedi. Normal mi acaba duyamamamız kalbin atışını gördüğünü söyledi bi sorun var mıdır3 hafta sonra gel duyarız kalp atışını dedi.
Merhaba hanımlar ben 6+5 haftalık hamileyim 2 gün önce doktorum bebeğin kalbi atıyor ama henüz duyamayız ultrasonla dedi. Normal mi acaba duyamamamız kalbin atışını gördüğünü söyledi bi sorun var mıdır3 hafta sonra gel duyarız kalp atışını dedi.
her bebek 6 haftalıkken kalp atısı vermez bebeğin iyi olup olmadığını ancak takipli usg ile anlayabilirsiniz.. Eğer iki gün sonra bebekte büyüme gelişme var ise sıkıntısız gebeliğiniz devam ediyordur. sevgiler.