Kalp atışı durmuş

Şöyle bi düşük bir sağlıklı gebelik bir kürtaj olduğu için doktor genetik teste tabi tutmadı eşime test yaptık 2 defa biri dğşüktğ takviye kullandık düzeldi 12-13 gün sonra kontörlüm var bakalım ne diyecek dktor

Anladım, ben o detayı kaçırmışım. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Merhaba herhangi bir kan sulandırıcı vs kullandırmadı mı doktor son gebeliğinizde?

Merhaba herhangi bir kan sulandırıcı vs kullandırmadı mı doktor son gebeliğinizde?
Hayır sadece 1 defa kalp atışı 1 defa da kese gördüm sonra zaten kalbi durmuş 23 Temmuz da kürtaj oldum bugün kontolum vardı içeride sıvı kalmış dedi metiler verdi araştırdım sancı yapıyormuş korktum içmeye birkaç güne de genetik test yapılacak

Devlette yaptım 11 Nisan'da kürtaj imi anesteziyle 8+5te kalbi durmuştu ve tam 3 buçuk ay sonra yine hamile kaldım şu an 6+3 haftalık dün kontrolüm vardı ama haftasına göre kesem küçük çıktı geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel dedi korku içindeyim

Hangi hastanede Yaptırdınız

Kürtajdan ne kadar süre sonra tekrar gebelik olur
Ben 11 Nisan'da kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için doktor 1 adet dönemi korun sonra dene dedi ve öyle yaptım 1 ay korundum 2 ay hamile kalmadım 3 ay hamile olduğumu öğrendim şu an 8 haftalık oldu ama yine aynı şey olacak diye ödüm kopuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…